Şimdi Ara

Puro herhangi bir işe yaramadığı halde ne diye içiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu puronun mantığını çözemedim. İçe çekmiyoruz, kafa da yapmıyor. Ağızda bıraktığı tat da öyle çok değil. İçtiğimiz puro dandik bir şey de değil. Yani ne bunun olayı, milyarlık purolar var. Sigara en azından bir şeye yarıyor, bir uyuşukluk veriyor ama puroda hiçbir şey yok. Bana birisi puronun ne diye içildiğini, mantığını anlatabilir mi? Yani içince ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattat. -- 11 Eylül 2016; 23:28:06 >

• tekelden aldığın 5 liralık puro ağızda iyi tat bırakmaz tabi
  • Sigaraya yeni basladigin ne kadar da belli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli içenler tadını çok seviyorlar ve içmesi zevkli bir şey sanırım, hani tatsız da olsa çekirdek yersin ya aynı mantık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

tekelden aldığın 5 liralık puro ağızda iyi tat bırakmaz tabi

5 liralık puro değil merak etme. Gayet kaliteli bir puro. Ben soruma cevap arıyorum ve cevap vermiş değilsin. Bu puro içince ne halta yarıyor?
  • Sigara sana sarhoşluk veriyosa hiç bulaşma bunlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Sigaraya yeni basladigin ne kadar da belli oluyor

1 yıldır içiyorum, yeni sayılmam. Günde 3-4 dalı geçmez. Böylece içtiğimde sigaranın zevkini adam gibi alabiliyorum. Günde boşu boşuna 1 paket içmektense az az içip etkisini yaşamak en güzeli.

Boş boş konuşacağına soruma cevap verecek misin? Bilgin yoksa da yazma lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namikal

Sürekli içenler tadını çok seviyorlar ve içmesi zevkli bir şey sanırım, hani tatsız da olsa çekirdek yersin ya aynı mantık.

Hocam tamam da hiçbir işe yaramıyor, hani içki içersin sarhoş olursun, sigara içersin gevşersin, ama bu hiçbir işe yaramıyor. Tadında da inan hiçbir şey yok. Cidden garip bir durum yani insanlar servet dökebiliyor buna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hattat.

quote:

Orijinalden alıntı: Namikal

Sürekli içenler tadını çok seviyorlar ve içmesi zevkli bir şey sanırım, hani tatsız da olsa çekirdek yersin ya aynı mantık.

Hocam tamam da hiçbir işe yaramıyor, hani içki içersin sarhoş olursun, sigara içersin gevşersin, ama bu hiçbir işe yaramıyor. Tadında da inan hiçbir şey yok. Cidden garip bir durum yani insanlar servet dökebiliyor buna.

Alıntıları Göster
    Ben seviyordum şahsen, özellikle aromalı olanları. Ama sigaraya alıştıktan sonra nargile de puro da sarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kralmirac41

Sigara sana sarhoşluk veriyosa hiç bulaşma bunlara.

Kastımın ne olduğunu biliyorsun sırf mesaj atmış olmak için atma allah aşkına. Sarhoşluktan kastım verdiği o gevşeme hissi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

Ben seviyordum şahsen, özellikle aromalı olanları. Ama sigaraya alıştıktan sonra nargile de puro da sarmıyor.

Ben de zaten aromalı içiyorum da hocam işte olayı ne bunun. Mesela siz neyini seviyordunuz, içtiğinizde ne etkisi oluyor ki bunun?
  • kaliteli bir puronun agizda biraktigi tada alismak olay ama herkese gore degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKoenig

Alıntıları Göster
    dumanı sigara dumanından çok daha fazladır. puroyu çekip dumanını üflesen bile ağzında duman kalır. üfledikten sonra normal nefes alıp veririken de o dumanı solursun yani yine sigara dumanı kadar duman çekersin. çok yoğun ışık olan bi ortamda içersen dediğimi anlarsın

• Aromalı purolar tat verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: arkonemlendirici

dumanı sigara dumanından çok daha fazladır. puroyu çekip dumanını üflesen bile ağzında duman kalır. üfledikten sonra normal nefes alıp veririken de o dumanı solursun yani yine sigara dumanı kadar duman çekersin. çok yoğun ışık olan bi ortamda içersen dediğimi anlarsın

Hocam sormak istediğim bir şey de şuydu. Hani diyorlar ya içe çekilmez diye. Sen purodan bi fırt çektiğinde zaten ister istemez biraz da içine çekmiş oluyorsun dediğiniz gibi. Engelleyebileceğin bir şey değil zaten o miktar. Ama direkt sigara içer gibi içine çekersen de çok çok acı bir tat veriyor. İçine çekmemeye çalışsan bu sefer o dumanı ağzında tutamıyorsun sizin dediğiniz gibi bir miktarı solunuyor. Nedir bunun ayarı yahu? Ve ne işe yarıyor bunun içilme amacı nedir? Solunan duman sigara gibi bir etki de vermiyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hattat. -- 11 Eylül 2016; 23:49:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Aromalı purolar tat verir.

Zaten aromalı içiyorum hocam, tek işe yaradığı şey tat vermesi o kadar. Bir zahmet onu da yapsın yani. Ama onun haricinde normalleri ne işe yarıyor anlamış değilim. Bunu içmenin etkisi nedir?
  • küçücük sigara iç iç nereye kadar insan ağzında büyük şeyler olsun istiyor bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

küçücük sigara iç iç nereye kadar insan ağzında büyük şeyler olsun istiyor bazen...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hattat.

quote:

Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

küçücük sigara iç iç nereye kadar insan ağzında büyük şeyler olsun istiyor bazen...

Alıntıları Göster
    up

• Sigara mantığıyla içilmez puro. Sigara mümkün olan en kısa sürede vücudun nikotin ihtiyacını karşılamaya yararken. Puro ağır ağır dumanlanmaya yarar. İçe çekilmez ancak ciğere giden duman nikotin ihtiyacınızı karşılayacaktır. Keyif işidir yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.