Şimdi Ara

Kültür Üniversitesi(Burslu) Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ek yerleştirme ile ikü ye burslu girme ihtimalim var,başka alternatifim yok. Özel üniversitede burslu okumak biraz riskli gibi ama kalmadan,disipline gitmeden 5sene geçiririm gibi geliyo...Ne dersiniz bu okul için ? Dizilerdeki gibi cebime uyuşturucu koyup bursumu iptal ettirirlermi Yada sınavları çok kasış yapıp her türlü zorluğu çıakrtırlar mı ? Özel üniversitelerde okuyan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim...

• ikü de şimdiye kadar hiç bursunu kaybeden olmamış diye duydum.. ama ikü tamamen ticari amaçlı kurulmuş bi üniversite..eğitim kalitesini bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defacto99 -- 26 Eylül 2006; 20:41:44 >
  • Ben Bilkent'te okuyorum.. Grafik Tasarım bölümünde şahsen burslularla paralıları ayırt edemiyoruz herkes aynı tarz genel olarak

Şimdi sınavlar ortaktır burslulara özel değildir o yüzden paralılar geçerse sen rahat geçersin.. Dizilerdeki gibi olaylar olmaz herkes kendi işine bakar Yani aşırı oha bir komplo durumu olmazsa ki sanmam geçersin bence.. hangi bölüm ama?

• unıversıte cok uzak cok sevmsz bı yerde burslu olması cazıp gelıo ama okul ıcın aynı seyı soylıyemem
  • Valla onlar düzmece diye söylentiler vardı bir ara,sırf para almak için sınıfta bıraktıkları oluyormuş birkaç dersten.Yine dershane hocalarıla bir görüş istersen,ya da bir büyüğünle üniversiteye gidip oradaki öğrencilerden bir fikir al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.