Şimdi Ara

kulu konya yada konya seydişehir arası güzel tesis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bayramda tokat-kırıkkale-kaman-kulu-konya-alanya güzergahında seyahatim olacak kırıkkaleye kadar güzel tesislerle alakalı bilgim var ama kırıkkaleden sonra adamaklıılı durulacak biryer var mı onu bilmiyorum bilgisi olan yardım ederse sevinirim.....

• kulunun ankara çıkışında baran tesisleri var. o civarda en iyisi diye biliyorum.
    iyi yolculuklar.
  • Ankara cikisinda sagda baran tesisleri var, konyanin icindeydi sanirim gunaydin tesisi var, toroslarda alanyaya yaklasik 150-160 km kala tinaztepe dinleme tesisi var..

Gunaydin tesisi biraz pahalidir ve yemekleri zayif orta arasidir.. Tinaztepe guzeldir, ucretleri ve yemekleri iyidir.. Dag havasi alinir.. Baran tesisleride biraz pahalidir ama guzeldir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran başında Ankara - Konya - Seydişehir üzerinden gidiş ve dönüş olmak üzere 2 kere bu yolu kullandım. Her seferin de Konya da şehir içine girerek mola verdim. Konya da özellikle Meram tarafında yemek yiyebileceğiniz baya fazla mekan ve seçenek var. Yolunuzuda en fazla 10 - 15 km uzatır sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamerinal -- 2 Temmuz 2014; 16:19:16 >
  • yol güzergahınız üzerinde adam akıllı hiç bir yer yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

yol güzergahınız üzerinde adam akıllı hiç bir yer yok.

evet bende o yüzden yolu uzatıp ankaradan mı gitsem diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bellagiooo

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

yol güzergahınız üzerinde adam akıllı hiç bir yer yok.

evet bende o yüzden yolu uzatıp ankaradan mı gitsem diyorum

yolu uzatınca ankarada ne yapacaksınız. yani asıl istediğiniz şey nedir. yemek yemek istiyorsanız konyada merkeze girin havzanda etli ekmeğinizi yiyin ve yola devam edin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kirikkaleden kulu ya Karakeçili uzerinden yeni duble yol actilar.
    Adana yoluna baglanmadan direkt kulu ya bağlanıyor.

bu arada kulu konya arasi bildiğin teksas. degil yemek icmek oradaki benzinliklerde su dahi almayin. birinde durduk su aldik adamlar bıçakla kovaladi bizi, polise soyledik , sonuc alamadik. :)
    yeme içme icin kulu icine yada cihanbeyli icine girilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırıkkalede özel bir işin yoksa kayseri-konya yolunu kullan derim. Aksarayda meşhur ağaçlı tesisleri var. Onun dışında yol kenarında epey tesis var Konyaya varana kadar. Eğer 10 km kadar içeri girersen kayseri yada konyada güzel lokantalarda yemek yiyebilirsin.
    Bir diğer rotada niğdede otobana girip mersin üzerinden alanyaya geçebilirsin. Pozantıda güzel tesisler var. Anamur - gazipaşa yolu epey yokuşlu ve virajlı ama bir o kadarda manzarası güzel bir yer.
  • Kırıkkale'ye girince, klasik yoldan gitme. Yol kısalsın istiyorsan hacılar köyü yolundan git. Kırıkkale Konya arasını 150 km civarında kısaltıyor. İki yol da sıkıcı, bari kısa olandan git.

Bahsettiğin yolda adam akıllı tesis yok.

• Seydişehir Günaydın tesisleri . Tınaz tepe mevkinde zirve ve tınaz tepe dinlenme tesisleri akseki tarafında yılların Ömer duruk tesisleri var. Konya şehir içine pek buaşmadan çevre yolundada bir çok dinlenme tesisleri mevcut.
  • Konya çevre yolunun şeydişehir çıkışında avcan opet yaylapınar tesisleri var. Yıllardır uğrarım, bir sıkıntı olmadı. Tavsşye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Kırıkkale'ye girince, klasik yoldan gitme. Yol kısalsın istiyorsan hacılar köyü yolundan git. Kırıkkale Konya arasını 150 km civarında kısaltıyor. İki yol da sıkıcı, bari kısa olandan git.

Bahsettiğin yolda adam akıllı tesis yok.

hocam klasik yol hangi yol oluyor ilk defa gidicem o yüzden çok bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

kirikkaleden kulu ya Karakeçili uzerinden yeni duble yol actilar.
    Adana yoluna baglanmadan direkt kulu ya bağlanıyor.

bu arada kulu konya arasi bildiğin teksas. degil yemek icmek oradaki benzinliklerde su dahi almayin. birinde durduk su aldik adamlar bıçakla kovaladi bizi, polise soyledik , sonuc alamadik. :)
    yeme içme icin kulu icine yada cihanbeyli icine girilebilir.

hocam bu yeni açılan yol bala üzerinden mi gidiyor yoksa dümdüz aşağıya inen yeni bir yol mu ve tam olarak açıldı mı????
  • yolu yeni actilar. kirikkale bahsili ile Karakeçili arasi bir yol var. oradan Karakeçili ye cikinca gorursun zaten yeni yolu. bu da bala kaman yonunde tabelasi, senin icin resmini cektim:
    http://picup.su/img/47664.html

bu arada kulu cihanbeyli arasında cihanbeyliye varmadan hemen solda bir shell var. hatta icinde cihanbeyli dugun salonu falan da var. o yol üzerinde duzgun bir tek orası var. tuvaleti temiz mescidi lokantasi marketki var. Kadınlar sicak ekmek yapip satiyorlar icinde, lokanta da da etli ekmek corba sulu yemek oluyor ve fiyatlari da uygun,

• quote:

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

yolu yeni actilar. kirikkale bahsili ile Karakeçili arasi bir yol var. oradan Karakeçili ye cikinca gorursun zaten yeni yolu. bu da bala kaman yonunde tabelasi, senin icin resmini cektim:
    http://picup.su/img/47664.html

bu arada kulu cihanbeyli arasında cihanbeyliye varmadan hemen solda bir shell var. hatta icinde cihanbeyli dugun salonu falan da var. o yol üzerinde duzgun bir tek orası var. tuvaleti temiz mescidi lokantasi marketki var. Kadınlar sicak ekmek yapip satiyorlar icinde, lokanta da da etli ekmek corba sulu yemek oluyor ve fiyatlari da uygun,

tamamdır üstad karayollarının güncel haritasına baktım malum yol oradada var artık duble yol olarak görülüyor istikamet kırıkkale-karakeçili-kulu olacak ve nasipse kullanacağım bütün yollar duble yol olacak akseki hariç tabi

• karakeçili-kulu arasy duble, karakeçili, kyrykkale arasy nasyl bilmiyorum hiç gitmedim
  • https://www.google.com/maps/dir/K%C4%B1r%C4%B1kkale,+K%C4%B1r%C4%B1kkale+Merkez%2FK%C4%B1r%C4%B1kkale/Ak%C5%9Fehir,+Konya/@38.6943369,32.6921794,10.58z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4081df188742e1bb:0x4f1a4dd9f400e5bc!2m2!1d33.5088782!2d39.8397835!1m5!1m1!1s0x14cfe8406e8e2c25:0xedfde7ec7d2b1d12!2m2!1d31.417991!2d38.360258

konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ancak yarın kırıkkaleden akşehire gitmem gerekiyor. bu iki güzergahtan hangisini kullanırsam daha rahat olur? poaltlı-yunak üzerinden az çok fikir sahibi oldum ancak cihanbeyli-kulu üzerinden nasıl olur kestiremiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

• allmylife kullanıcısına yanıt
    Kulu’dan sarayonu kavsagina(altinekin’den donup sarayonune giden kavsak) kadar duble duz yol, bazen radar oluyor ben o yolu gidip gelirken hiz sinirlarina uyarim mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrct -- 28 Ağustos 2018; 9:46:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.