Şimdi Ara

Bagajı en geniş sw araç hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar fiyatını düşünmeden soruyorum bagaji en geniş sw araç hangisidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bagaj Hacmi En Geniş Station Wagon'lar

Geniş bir bagaj hacmi, bir station wagon seçerken temel bir husustur. İşte bagaj hacmi en geniş olan station wagon'lardan bazıları:

• Skoda Superb Combi: 660 litrelik bagaj hacmiyle Skoda Superb Combi, en geniş bagaj hacimli station wagon'lardan biridir. Arkadaki koltuklar katlandığında kapasite 1.950 litreye kadar çıkar.

• Volkswagen Passat Variant: 650 litrelik bagaj hacmiyle Volkswagen Passat Variant, geniş aileler veya çok sayıda bagaja ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçimdir. Geniş bagaj kapağı, eşyaların kolayca yüklenmesini sağlar.

• Audi A6 Avant: 565 litrelik bagaj hacmiyle Audi A6 Avant, lüks ve pratikliğin birleşimidir. Arka koltuklar katlandığında bagaj hacmi 1.680 litreye ulaşır.

• BMW 5 Serisi Touring: 570 litrelik bagaj hacmiyle BMW 5 Serisi Touring, hem şık hem de işlevsel bir seçenektir. Geniş bagaj kapağı ve alçak yükleme eşiği sayesinde eşyaların yüklenmesi kolaydır.

• Mercedes-Benz E-Serisi Estate: 640 litrelik bagaj hacmiyle Mercedes-Benz E-Serisi Estate, geniş ve lüks bir station wagondur. Geniş bagaj kapağı ve havalı süspansiyon, ağır eşyaların bile kolayca yüklenmesini sağlar.

İhtiyaçlarına ve bütçene en uygun olan station wagon'u seçerken bagaj hacmi önemli bir faktördür. Bu araçlar, geniş bagajları ve pratik özellikleriyle çok sayıda bagaj taşıman gereken yolculuklar veya açık hava etkinlikleri için idealdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bindiğim ve gördüklerim içinde Passat Variant.

Baktım da 603 litreymiş.

Türkiye'de satılanlardan en geniş bagaj hacmi Passat Variant sahip diyebilirim hatta diyorum.
  • Octavia combi 610.tenteye kadar ustudw var tabi sedandan farki ozaten.

Minivan ve crosoverlarida ekledim.
    http://oto.yandex.com.tr/search?body_type=UNIVERSAL&body_type=CROSSOVER&body_type=MINI_WEN&sort=year-desc&body_size=BIG&trunk_volume_to=1000&group_by_model=true&trunk_volume_from=650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 25 Ekim 2014; 3:00:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia Combi 588 litre gösteriyor sitesinde.

http://www.skoda.com.tr/new/octavia-combi-tk.asp
  • http://arsiv.otopark.com/haberler/2013-skoda-octavia-combi/917

Ben bunlarin şiracisiyim abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 25 Ekim 2014; 3:24:30 >
  • tabi ki de Tofaş Kartal 846 lt bagaj hacmi var.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=2830

• Midesizz kullanıcısına yanıt
    Dacia logan mcv.

• Superb kombi.

• B seg=Rapid Spaceback
    C seg=Octavia Combi
    D seg=Superb Combi

• Superb sw

• Toros ve Kartal.

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMBELE1234

Superb sw

+1

• vectra ve volvo.
  • volvo 244
  • Superb olması gerek

• Aslinda İbiza St'de genis duruyor

• Geçenlerde forumda okudum 301 in bagaj hacmi 640 lt miş.
    Inanmamistim sitesine girdim baktım gerçekten de doğru. Araç sw. degil sedan ama söz konusu bagaj olunca yazmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 29 Ağustos 2015; 19:03:45 >
  • Söz konusu genişlikse skoda yapmıştır

• kartal. 3 tane ayi gibi valiz 1 kucuk canta 1 tane de kucuk valiz koyduk. %60 i bostu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurorax -- 29 Ağustos 2015; 19:28:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.