Şimdi Ara

Kulüpler taraftarlarını kendilerine benzetiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu forumda genellikle yorumları okumayı tercih ediyorum ancak böyle bir konu açmayı uzun süredir düşünüyordum bu son olaylarda bu konu için zemin oluşturdu açıkçası, benim konumun amacı başlıktanda anlaşıldığı gibi kulüplerin taraftarları birbirine benzetmesi ve taraftarları birbirlerine düşman yapmaya çalışması, örnek verecek olursak volkan,emre,melo gibi futbolcuların sahada yaptıkları çirkinliklerin bir açıklaması yok ben yapamam açıkçası ama kulüpler sürekli ben haklıyım havası yarattığı için bu o kulübün taraftarınada yansıyor.En basit örnek forumdaki fenerli ve galatasaraylı kullanıcılar adeta birbirine düşman olmuş, belkide gerçek hayatta çok iyi arkadaş olanlar bu algı yüzünden forumda tartışırken belkide karşısında olsa adamı vuracak:) yani kısaca demek istediğim arkadaşlar haksız bir durumu sadece sizin desteklediğiniz kulübün futbolcusu diye körü körüne savunmayın.

Not:Konuyu beşiktaş bölümünde açmamın sebebi her kulübü ilgilendirdiği için,bende beşiktaşlı olduğun için bu bölümde açtım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede doğru diyorsun. Onlar yanlış yapıyor ve yanlış olduğunu dile getirmemiz lazım. Ama yönetici ve futbolcu ne yaparsa hala körü körüne destekliyoruz maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu pek ilgi görmemiş doğrular söylendiği için

• siz biz ayrımı olduğu sürece bu devam edecek. taraftar olaya sporsever olarak yaklaşmalı öncelikle.
  • Sosyal medyanın da etkisi çok.Çoğu sitede düşman içerikli o kadar paylaşım var ki ister istemez bi önyargı oluşuyor
  • besiktas'li olundugu icin sukretmekten baska ne gelir ki bizim elimizden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caspar

Sosyal medyanın da etkisi çok.Çoğu sitede düşman içerikli o kadar paylaşım var ki ister istemez bi önyargı oluşuyor

Aynen öyle bu konuyu yazıma eklemeyi unutmuşum örnek:Beyaz futbol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.