allahım yok böyle bir ağrı kaç yıldır bu problemi yaşıyordum ara ara sürekli kaburganın altında bir şişlik oluyordu ve sırtıma vuruyordu agrı
sıcak uygulayarak geçerdi ama bayagı agrı çekmiştim
bir ara saglık oc. gittim ultrason çektir vs dediler bende agrı geçti diye erteledim ama bugun sabah bir başladı ben kıvrım kıvrım yine geçer diye bakıyordum ama geçmedi neyse gittik istinye devlete işte yattık sedyeye vuruyor şöle arı varmı böyle agrı varmı işte kan aldırdım birde idrar tahlili aldık doktora verdik tahlili tahlilde amorf Karşılıgı bol'un altını karaladı ve kader anı kum döküyorsunuz allahım okadar agrının sebebi kum çıktı birde gastrit var dediler
şimdi bol bol su dediler kum için birde bu gastrit'in sebebi ve çözümü nedir. bir reçete verdi ilaçları almadık ama allahtan verdiği şurup ile agrı geçti. inş birdaha yaşamam
Çok geçmiş olsun,
Gastrit, mide zarının iltihaplanmasıyla ortaya çıkan bir durum. İltihaba neden olan bir virüs olmakla birlikte, düzensiz beslenme, stres, alkol, sigara ve aşırı baharat kullanımı gastriti arttıran unsurlar.
Öncelikle, alkol ve sigaradan uzak durmak, dengeli beslenme ve bunun yanında daha az acı yiyecekleri tercih etmek faydalı olacaktır. Ayrıca, stresten korunmak da gastrit oluşumunu engellemek, varsa da azaltmak için önemlidir.
Tekrar geçmiş olsun.
herşeyden önce kafana takmıycaksın gastriti.endoskopi yapılıp biopsi alırlar helicobacter pozitif cıkarsa bile 2 haftalık antibiyotik tedavisiyle cozume kavusuyor...ancak benim gastritim vardı cok kafama taktım ilerliycek hiç geçmiycek midem çürüyicek mide kanseri olucam diye düşündüm 7 ay oldu mideme tekrardan hortum salındı parca alındı falan filan bakteriden tamamen kurtulup hastalıgı yendim ancak kafamda duruyo hala aynı sıkayetlerı zaman zaman yasıyorum bu yüzden psikiyatriye gitmem gerekli ancak kendim yenmeye calısıyorum işte takma kafana ilaçlarını duzenlı al duzenlı beslen asitli içeceklerden uzak dur sıgara alkol ve stres yapma kolaylıkla geçer