Şimdi Ara

Kumanda cogaltilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim acil akilli tahtanin projeksiyon kumandasini cogaltmam lazim sadece freeze tusunuda cogaltmam yeterlidir.

Elektricikiye gitmeden soruyum dedim size.

• Şimdi birçok devre var pıc ile yapılan ve bunların öğrenme fonksiyonuda var fakat pıc programlama ile uğraşıp devre yapmaktansa çarşı pazarda satılan üniversal kumanda almak mantıklı olacaktır hem evdeki hemde okuldaki kumandaları cihaza öğretebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Şimdi birçok devre var pıc ile yapılan ve bunların öğrenme fonksiyonuda var fakat pıc programlama ile uğraşıp devre yapmaktansa çarşı pazarda satılan üniversal kumanda almak mantıklı olacaktır hem evdeki hemde okuldaki kumandaları cihaza öğretebilirsiniz.

Nasil ogretiyorlar?

Ben size yarin cihazin marka modelini yazayim.
    Yardimci olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laapslaaps

quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Şimdi birçok devre var pıc ile yapılan ve bunların öğrenme fonksiyonuda var fakat pıc programlama ile uğraşıp devre yapmaktansa çarşı pazarda satılan üniversal kumanda almak mantıklı olacaktır hem evdeki hemde okuldaki kumandaları cihaza öğretebilirsiniz.

Nasil ogretiyorlar?

Ben size yarin cihazin marka modelini yazayim.
    Yardimci olurmusunuz?

Öğretme fonksiyonu basit üzerinde verici haricinde bir alıcı var öğrenme moduna geçince cihaz alıcıdan gelen kodu hafızaya almaya başlıyor.

Yardımcı olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.