Şimdi Ara

Kumarda para kazanan arkadaşından borç almak haram olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfabrava -- 12 Nisan 2018; 13:50:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hic birsey olmaz cok düsünme böyle isleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasadaki herhangi bir 100 tlde bir kumarbazın markette harcayıp senin eline düşen bir para olabilir. Böyle düşünmeye gerek yok
  • senin kullandığın parayı eskortta kullanıyor travestide kullanıyor yani bişey olmaz

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru ancak aldığınız kişi yakininiz arkadaşınız ve kumardan kazandığını bilerek borç alıyorsunuz i şekilde demek istedim sizin dediğiniz gibi diğer türlü zaten kimin ne yaptığı belli değil

• Borç başlı başına çok sıkıntılı bir durum. Hadi mecbursun diyelim öyle geçelim.

Haram olduğunu bildiğin parayı almak benim vicdanımı rahatsız eder. Sen vicdanına söz geçirebiliyorsan sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

Borç başlı başına çok sıkıntılı bir durum. Hadi mecbursun diyelim öyle geçelim.

Haram olduğunu bildiğin parayı almak benim vicdanımı rahatsız eder. Sen vicdanına söz geçirebiliyorsan sorun yok.
    Evet tam olarak benim düşündüğüm dillendirilmiş.Rahatsızlık verici bir durum.Bu konuda yetkili birilerine sorman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vicdanın rahat etmiyorsa alma.
  • Çok içine dert oluyorsa arkadaşın parayı bu benim kendi helal param diyerek versin :D Haram olanı sana vermiyorum gibisnden

• Helal para diye birsey yoktur. Para paradir

• Birincisi bu konuyu soracak forum burası değil özellikle konu dışı hiç değil.

Harama helale bu kadar dikkat ediyorsan açar okursun.

Fetva meclisine sorabilirsin. Fetvameclisi.com

• Kumar oynayan arkadaştan borç almak haram mı helal mı diye soruyorsunuz da bankadan faizli kredi almak helal mı haram mı diye neden sormuyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.