Şimdi Ara

KUNDUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evde ders çalışıyorum.soru soracak bir ortamım yok.mat-geo için KUNDUZ a abone olmak istiyorum.

ayda 150 soru ; 50 tl paketi var.

KUNDUZ kullanan arkadaşlar bu hizmetten memnun mu?

30 dakikada cevap geliyormuş.

• ben 300 soruluk aldım, attığım soruların yaklaşık 4'te biri ya yanlış ya da baştan savma çözülüyor, 2 işlem yapıp atanlar var şaka gibi ama arada ciddi çözenler çıkıyor, sen bilirsin yine de
  • Ulan ben mi farklı uygulama kullanıyorum bu kötü yorum atan arkadaşlar mı anlamıyorum bu zamana kadar anlamadığım soru sayısı 5 i geçmemiştir o sorularda da düşük yıldız veriyorum yorum olarakta şurayı anlamadım yazıyorum bana orayı anlatan farklı bir açıklama gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mat-geo iyi de fizikte de iyi hoca denk gelirse iyi bazı hocalar baştan savma çözerken bazıları sorulardaki her ayrıntıyı açıklıyor genelde gece atarsan iyi hocalara denk geliyor.
  • Daha ne yapabilir bu adamlar fotoğraf üzerinden.

KUNDUZ

• Gayet iyi

• Whatsapp grupları >> All
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MasumBirOgrenci Yks Günlüğü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • whatsapp grupları tamamen boş muhabbet ve zaman kaybı, kaliteli bi gruba girsen başkalarının sorularını da çözmek zorunda kalıyorsun. Kunduz öneririm en fazla 10 dakika sürüyor bi sorunun çözümünün gelmesi (Premium paket için konuşuyorum.)

Ancak şu ana kadar hatalı çözüm olarak işaretlediğim hiç bir soruya geri dönüş yapılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocamanman

Daha ne yapabilir bu adamlar fotoğraf üzerinden.

KUNDUZ

Herkes böyle mi çözüyor sanki. Arada çıkıyor tabi de hepsi böyle değil boş kağıt atan oldu bana
  • Bu uygulamadan o kaddaaarr memnunum ki. Soru sormak için özel ders almıyorsam bu uygulamadan aldığım verimden dolayı. Aklıma bir şey takıldı mı soruyu atıyorum mat, geo, kimya, biyo soruları 5 bilemedin 10 dakikada hemen çözülüyor zaten. bi fizikte 2-3 saati bulduğu oluyor ama sorun değil çözen de çok güzel açıklayarak çözüyor. Whatsapp grupları cidden pek işe yaramıyor baştan savma anlatılıyor ve bazen hiç cevap gelmediği oluyor. Ama kunduz gerçekten çok iyi. Özenerek her detayı yazıyorlar. Yani bana çözenler hep öyle çözdü. Anlamadığım 2-3 çözüme rastladım ve değerlendirme kısmına yazdıktan sonra tekrar çözülüp atıldı. Geçen ay 150 soruluk paketi almıştım. Bu ay ya 300 ya da 600 soruluk paketi almayı düşünüyorum. Valla reklam yapıyor gibi konuştum ama ülkede işini iyi yapan adam sayısı o kadar az ki böyle arada çıkıyor bikaç tane onları da desteklemek lazım. Ben gerçekten çok memnun kaldım.

• Uygulama iyi de bazen hatali soru cozuyorlar o kadar.

• Ben de 300 soruluk paketini kullanıyorum. Ve acayip faydasını görüyorum. Konulara az çok hakim olduğunda fotoğraftan dahi olsa bi yol yordam görüyorsun , pratik şeyler öğrenebiliyorsun. Bugüne kadar sıkıntı yaşadığım soru sayısı en fazla 10-15 falandir. Bazen çok kötü çözenler oluyor onlara da ona göre puan veriyorsun. Ve destek bölümü de çok samimi. Her sorunda ilgilenmeye çalışıyorlar. İlk başta endişelerim vardı , ne kadar faydası olabilir ki diyordum. Ama şimdi iyi ki kullanıyorum diyorum. Premium pakette soru çözümleri bazen 1 dakikada yapılıyor bazen 15-20 dakikada yapılıyor. Tabi istisnalar da mevcut..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 soru bana yeter.sadece mat-geo için...
    anladığım genelde memnun...zaten %100 mmenuniyet hiç bir şeyde yok...
  • 9 soru sordum toplamda bende yeni aldım 7 si gayet güzel çözüldü fakat 2 si yanlış çözüldü tekrar yolladım bakalım çözecekler mi . Ayrıca altta cevabı yazıyo hala başka cevabı bana yolluyo komik
  • Ben de başka başlıklarda da bu konuda yazmıştım. arkadaşlar ben mezunum ve sadece ama sadece Kunduz kullanıyorum, konu çalışmak için kitap/youtube kanallarını kullanıyorum ama benim için asıl önemli şey çözemediğim tüm soruları çözdürmek. kunduz tam olarak da bunu yapıyor işte valla kim yaptıysa allah 1000 kere razı olsun onlar sayesinde mezuna kalmama rağmen moralim düzeldi bütün sorularım çözülüyor diye. keşke geçen sene dershaneye gitmek yerine kunduz kullansaydım şimdi üniversitede olurdum diyorum. herkese çok tavsiye derim ben faydasını gördüm umarım siz de görürsünüz. bu arada premium paket için konuşuyorum rehberlik desteği diye bir şey var her saniye her derdinizi dinliyorlar canlı destek hattı gibi, günlük ders programı bile hazırladılar sırf benim için anam babam bu kadar ilgilenmiyo
  • Enayi isen verilebilir yani ,

• ne demek istiyosun hocam
  • Bi forum efsanesi cevap atmadığı sürece konu geçersizdir, hep yeni üyeler yazmış reklam kokusu aldım Hocam kullandınız mı? @skyteck

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 5 Kasım 2017; 20:34:33 >
  • Mart 2019 güncel indirim kodu : TURTN185T
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.