Şimdi Ara

Kunduz Kodu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! Bana özel OZGBAK285T koduyla Kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu kod 30 tl indirim sağlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 tl idi ama bir ara şu an 20 tl ye düşürdüler tekrar...

• 2023-2024 yılında aylık üyelik kodları için 125 tl, dönemlik kodlar için 300 tl, 400 tl lik kodlar var.

• Kunduz davet kodu indirim değerini 2024-2025 eğitim öğretim yılında 200 tl olarak güncelledi.

• Les gibi bir platform

• Aslında sadece kunduz için geçerli değil, tüm eğitim uygulamalarının kalitesini yada eksiğini belirlemek için çok sayıda kullanıcı yorumlarını, görüşlerini görmek lazım. Aslında bazı öğrenciler için çok iyi bir uygulama iken bir başkası için kötü olabilir. Bunu bir örnekle izah edeyim; matematikten temel düzeyde eksiği olan bir öğrenci kunduza soru sorduğunda eğitmen sorunun çözümünü yazılı yapacağı için bu öğrenci çözümü belki de temel eksikleri nedeniyle tam anlayamayacağı için bu öğrenci için kötü bir uygulamadır. Öte yandan belli bir seviyede olan öğrenci için bu çözüm çok iyi bir çözüm olabilir. Şimdi iki öğrenciye de kunduz sorulduğunda biri çok kötü, diğeri çok iyi diyebilir. Bu nedenle en azından ücretsiz test edip öyle karar vermek daha doğru.

Tabi bu yorumları Kunduz ekibi takip edip gerekli aksiyonu olmalı. Belki de gerçekten de kunduzda ciddi eksikler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matciali -- 17 Ağustos 2024; 13:43:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.