Şimdi Ara

Kung Fu vs vs Sporlar Cidden İşe Yaramaz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,forumda yada videolarda wing tsun'u kötüleyenler hatta Türkiyeden orta derecede bir boksör onları dövebilir diyenleri gördüm.Yada kung fu sadece filmde işe yarar Bruce Lee abartılmıştır vs vs.Doğru mudur bunlar ? Kung Fu,Wing Tsun gibi dövüş sporları gerçekte bir işe yaramaz mı ? Birde bir soru daha sorayım Jeet Kune Do'da sizce böyle bir spor mudur ?

• Kung fu uzun sureler yapinca ise yarar ve rakibi kalmaz. Ama wing chun kungfunun sadelestirilmis, wing tsun da wing chun un donatılmış versiyonu,wing chun ve wing tsun bi işe yaramaz ama kung fu yarar :) jeet kunet do da mma gibidir, karma dövüş sanatlarının çin versiyonu gibi dusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kung fu nun wing chunun işe yaradığı bir video bulamadım. Bence hayali tekniklere dayalı. Antrenmanlarda adamlar kendilerine vurmuyor ağızları burunları dağılmıyor. Boksör ise sürekli kafasına gözüne yumruk yiyerek antrenman yapıyor. Şimdi 2 yıllık wing chuncu ile boksör kavga etse sonuç belli bence. Bir de şu var, wing chunda yumruğu dirsekten çıkararak atıyorlar. Boksör ise bacak sırt omuz her yerden güç alıyor yumruk atarken. Boksörün vurduğu dmg daha fazla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Ben kung fu nun wing chunun işe yaradığı bir video bulamadım. Bence hayali tekniklere dayalı. Antrenmanlarda adamlar kendilerine vurmuyor ağızları burunları dağılmıyor. Boksör ise sürekli kafasına gözüne yumruk yiyerek antrenman yapıyor. Şimdi 2 yıllık wing chuncu ile boksör kavga etse sonuç belli bence. Bir de şu var, wing chunda yumruğu dirsekten çıkararak atıyorlar. Boksör ise bacak sırt omuz her yerden güç alıyor yumruk atarken. Boksörün vurduğu dmg daha fazla

Millete dmg konusunu anlatana kadar dilimde tüy bitti ama wc ciler anlamamakta ısrar ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wt uzun süre yaparsan işe yarar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.