1 Ay önceydi, çok suratsız ve tipsizim ama kendimle ilgili bir şeyler değiştirmek istedim. Estetiğe verecek param yok burnum aşırı büyük ve yüzüm de küçük olduğu için çok kötü gözüküyor. Her neyse en azından küpe takanları kıskanıyordum o gün kuyumcuya gittim 1 tane gümüş küpe taktırdım hiç acımadı. Sonra kimseye gözükmeden eve döndüm. Evde 1 tek engelli kardeşim vardı annem ve babam işteydi, akşam oldu babam işten geldi. İlk başta kulağımı farketmedi sonra annem geldi ama annem anında farketti bana bağırmaya başladı sonra babam salondan çıkageldi. Durmadan küfürler ediyordu ve yüzümü yumruklamaya başladı. Yere düşüp kafamı betona çarptım. O sıra babam küpeyi çekerek çıkarmaya çalışıyordu. Kendimi zor kurtardım banyoya kaçtım. Kulağım kanlar içinde kaldı ve aşırı sinirlendim banyodaki duş başlığının hortumunu çıkarıp babamın üstüne saldırdım suratına suratına hortumla vurdum tam o an annem beni tuttu ve annemi bir anlık sinirle tekmelemeye başladım. Bu olaylar olurken engelli kardeşim her şeye şahit oldu ve zavallı çığlıklar atiyordu. Annem yere yığıldı ve babam yüzüne aldığı darbeyle sol kulağında duyma kaybı oldu benim kulağım ise iyileşti. Ama evden atıldım Diyeceğim o ki böyle acımasız bir aileniz varsa siz de onlara acımayın, ben şu an eve dönemiyor olabilirim ama tüm hırsımı attım. Ve bir şeyler başardığımı hissediyorum. Gerekiyorsa Anneniz de olsa Babanız da olsa döveceksiniz. bunun başka yolu yok... |
Küpe taktım diye babamdan yumruk yedim
-
-
Seni bu hale LSD getirmiş.
Kafa güzel story de..
Ama böyle cool storyler +21 olmalı..
Yeni nesle kötü örnek..
Gerçekse eğer sen bir canavarsın. Ana babasına el kaldıran ( ne olursa olsun) insan bozması canavardır. Ayrıca erkeğin karılara benzemesi de çağın illeti bir hastalıktır.
En büyük günahlardan birini işlemişsin hayatta işlerin yolunda gitmez.
Bir bedduaya bakar.
Küpe takınca tipin düzeldi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 8 Aralık 2022; 3:26:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mümkün değil.
ben muhafazakar bir ailenin çocuğu olmama rağmen küpemi babam görünce evde annemle bir espiri yaptı geçti
boynumda dövme gördü ona da espriyle karşılık verdi.
sanmıyorum bir baba bu sebeple yumruğu atsın.
-
Korku filminden daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezil
yumruk yedim durmadım yere düştüm caymadım tek başına savaştım hepsini yerden topladım
karakterinden belli senin azın ne söylüyooor özün ayrı sözün ayrı yüreğin ayrı oynuyoor olmuyooor olmuyooooor delikanlı adamsın sana hiç yakışmıyor
Herkesin ailesi bir değil ama bu arkadaş uçmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
filmlerde geçmeyen olayı bil hassa dümenden yazmışsın. bunları buraya yazarak aslında zihniyetinde ya da bilinçaltında ne olduğunun farkında değilsin.
-
Ne diyon emmi açık konuş
Senden daha beterini çok az görmüşümdür bu forumda ben. Kadın düşmanlığı var, küpeyi kadınlıkla bağdaştıran ortaçağ hatta ortaçağ bile insaflı sana tunç devri kafası var sende. Artı yok ana babasına el kaldıran canavardır demişsin oğlunu eften püften sebep için darp eden nedir? Doğurmakla doğurtmakla ana baba olunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 8 Aralık 2022; 2:21:14 >
Senin kafana göre kızını 6 yaşında evlendiren adamın oğlu olsa ve babasını kardeşini 6 yaşında evlendirdiği için dövse o da canavar aynen öyle değil mi?
Babam beni küçükken hortumla döverdi efsanesini küçükken babamı hortumla döverdime çevirmişsin, yıktın tabuları 😁😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ellerine sağlık hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yakinda carpilirsin fln bu hikayeyi anasini babasini doven hain evlat okkesi Allah tas etti diye sir kapisinda yayinlarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X