Şimdi Ara

<Kur Bu Diske Ulaşamıyor> ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarıma windows kurarken , kur tam hdd yi biçimlendirirken (ntfs olarak) elektrikler gitti. Elektrikler geldiğinde tekrar kurmayı denedim ama "Kur Bu Diske Ulaşamıyor" hata mesajını aldım. Bilg. hhd yi goruyor windows kurarken de görüyor ama (hitachi 60 gb) bölümleme yapmak istediğim yerde diskin bilgileri yerine "Kur Bu Diske Ulaşamıyor" mesajını alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ..Tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abhdr -- 28 Ağustos 2006; 20:02:35 >

• Low Level Format
  • benimde aynı sorunum var tıpa tıp aynı fakat benim disk 300 gb bende bölümlendirmede sorun yasıyrum bölümlendirme yaparken biraz kasılıyr yapıyor fakat kur dediğimde xp hiç bir sabit disk algılayamadı yazısı cıkıyor
    quote:

Low Level Format

Ben nasıl atıcam low level sata diske eski bioslarda vardı o secenek :(
  • Başka bir HD ile bilgisyarı açın ve partition magic programını kullanarak bozuk olan HD yi bölümlere ayırın.
  • kardeş ikinizin soruna aynı çözüm.win98 cd ile açın bilgisayarı sonra fdisk ile tekrar düzenşeyip fat32 biçinde bölüm oluşturun sonra ntfs yapın.Ama sata2 diskiniz warsa fdisk çalışmayabilir.
  • Selamlar arkadaşlar, haklı sata2 veya başka diskleriniz varsa evvela bir sökün tek disk kalsın xp ile devam edin ve tamamen ham hale getirin fdisk ile de bunu yapabilirsiniz sonra deneyin olacaktır... Ayrıca başka bir sisteme takıp formatlayım demeyin orada da aynı işlemi yapabilirsinz ham hale yani formatsız ilk alınmış haline getirip takın sistem bölümleri kendi ayırıp kursun ki daha sonra verilere ulaşılamadı sorun yaşamayın hele fat32 asla

Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.