Şimdi Ara

Kural dışı başlık. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinasi0112

Hayırlısıysa alıyoruz herkeze allah böyle sistem nasip etsin.

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    863 TL

ASUS
    Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
    355 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    120GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD (555MB Okuma / 330MB Yazma)
    355 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    427 TL

GIGABYTE
    GTX 780 WindForce OC, 3GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 384 bit, 954/6008 Mhz
    1838 TL

CORSAIR
    Hydro Serisi™ H100i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
    324 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    502 TL

Toplam : 5020 TL.

Ne fark var ?

• İnci6 İ kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: İnci6

Konu fake olsuğu çok belli adam daha 1 ay önce üye olmuş zaten

Bu arada kardeşim diğer sistemin seni kesmedi mi

http://forum.donanimhaber.com/m_80200109/f_//tm.htm#80200109

Haklısınız, bende böylelerinin direk üyelik tarihine bakıyorum.

O konuyu da iyi yakalamışsınız, birde diğer arkadaşlarda ciddi ciddi yorum yazıyorlar. Amaçları makara geçmekse, eğlenmekse anlarım ?

Yani; gerçekten anlayamıyorum, neden böyle saçma sapan, akla mantığa uymayan, konu / konular açma isteği duyuyor bu insanlar, gerçekten anlayamıyorum ! ? Büyük ihtimal çocuk olduğunu düşünüyorum, böylelerinin.Yoksa; aklı başında, yetişkin bir insan böyle şeyler yapmaz herhalde ? Eğer; yapıyorsa, durum vahim, vay haline !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 13 Eylül 2013; 2:49:28 >

• böyle bir sisteme raid 0 şart bir adet ssd beni kesmez
  • 10.000 tl sistem he seni zengin seni onun yerine git bmv x3 al lan bu kadar parayya o sistem alinmaz israftan baska bisey degil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alialtin A kullanıcısına yanıt
    Raid 0 ssd den hızlı deil 4 tane koy yine deil :D
  • murat abi sana katiliyorum %100 haklisin ama adam bos yere israf ediyor o parayi baska bir yere degerlendir yada yariyariya degerlendir 5 milyara pc al gerisini farkli biryere harca teknoloji birgunluk degilki teknoloji 1 saniyelik durmadan biseyler degisiyor dimi murat abi haksizmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

nasıl hızlı değil dostum iki adet ssd ile yapılan raid 0 iki katı hız ve kapasite sunar şuan iki adet 120gb intel ssd ile raid 0 yaptım 240gb sistem diskine sahip oldum okuma yazma hızları 1gb saniye en kötü hız 800mb saniye tekrar düşün istersen
     Kural dışı başlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alialtin -- 13 Eylül 2013; 3:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Hayırlısıysa alıyoruz herkeze allah böyle sistem nasip etsin.

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
    863 TL

ASUS
    Z87-A Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart
    355 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    200 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    160 TL

CORSAIR
    120GB Neutron GTX Serisi SATA 3.0 SSD (555MB Okuma / 330MB Yazma)
    355 TL

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    427 TL

GIGABYTE
    GTX 780 WindForce OC, 3GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 384 bit, 954/6008 Mhz
    1838 TL

CORSAIR
    Hydro Serisi™ H100i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
    324 TL

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    502 TL

Toplam : 5020 TL.

Ne fark var ?

zerre fark yok ta fake bu ya.bu arkadaş daha öncede 23.307 tl lik sistem toplamıştı güya

• Adam yeni üye olmasına rağmen hepinizle iyi maytap geçmiş biri hariç o kendini biliyor..
  • cok merak etdim o kim acaba ????????

• Kardesim ceske senin ekran karti fiyatina sistem toplayabilsem

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

500 TL yi çöpe atmak üzeresin yıl 2013 orijinal antivirüs windows almak nedir çıkar bunları parasını ekran akrtına ekle git 7990 al.PSU gereksiz güçlü sıvı soğutma değil hava soğutma al.Yerinde olsam 5000 e kasa toplar 4000 i koyar bir kenara yıllar geçtikçe upgrade yapmakta kullanırdım.

antivüris,windowsa para veme demişsinde bilgisayarı toplayacına ne kuracaz. ayrıca 8000tlik sistem topluyoruz 150 tlyide esirgememmek lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Kasa + psu bin lira hocam sen napıyosun israf osistemin yarı fiyatına aynı performansı alanlar vardır ıvırzıvırlara çok para harcıyorsun.

ben bu sistemi alacağımdan değil öylesine komiklik olsun diye yazdım yani. :D
  • Abicim bende daha iyi biliyosanız ki biliyosunuzdur bi istem yazında görelim.
  • arkadaş kendini tatmin ediyor yoksa sistem alacağı yok bence diğer konuda da 23K TL lik sistem yapmış
    ve ayrıca toplama pc yapan kimse antivirus Os kyat koymaz içine bu arkadaş sırf fiyaz fazla olsun diye onlarıda koymus :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

Aslında Haklısınız aklıma başka bir şey geldi.
    İyi bir laptop alsam ssd taksam üstüne telefon,kalanına atv bile alırım doğru siz haklısınız bu israftan başka birşey olmuyor.
  • Tamam siz haklısınız Konu kilit.
    Laptop,üstüne Sdd,Telefon ,atv alırım saolun beni uyandırdığınızı için.
  • O mouse a verilen para işletim sistemine verilen paradaki amaç nedir? İzmir fuarda oyun tanıtacaksınız galiba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

500 TL yi çöpe atmak üzeresin yıl 2013 orijinal antivirüs windows almak nedir çıkar bunları parasını ekran akrtına ekle git 7990 al.PSU gereksiz güçlü sıvı soğutma değil hava soğutma al.Yerinde olsam 5000 e kasa toplar 4000 i koyar bir kenara yıllar geçtikçe upgrade yapmakta kullanırdım.

antivüris,windowsa para veme demişsinde bilgisayarı toplayacına ne kuracaz. ayrıca 8000tlik sistem topluyoruz 150 tlyide esirgememmek lazim.

Hocam paranız var belli ancak 500 TL nedir ? Torrente gir çek bir windows 7 ultimate at dvd ye.Sonra gir google a yaz norton full diye kurtuldun 500 TL vermekten.İstersen at bana 100 tl ben sana cd sini yollarım Ama sen dersen yatım var katım var her şeyim var para saçacak yer arıyorum o zaman alabilirsin tabii ama bir fakire bağışlasan daha iyi edersin.

• Bencede power yükek kaçmış biraz düşürebilirsin bide ocz yerine kingston tercih ederim ben
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.