Şimdi Ara

Kural dışı başlık. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: alialtin

quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

Bir HDD için 6gbit port fazlamıdır.Çünki Eski bilgisayarımda raid 0 vardı ve raid 0 ı Sata 2.0 portuna değişik bir sata kablosu ile bağlamışlardı. Tek kablo 2 hard diske gidiyordu böyle birşey yapsak performans düşer mi. İki tane de DVd rw var ikisinide böyle bağlasam, eski hdd ile 1 hdd daha raid 0 ve bir portta boş kalır orayada bir ssd tek bağlarım ssd raid olur. Bi el atarsanız sevinirim

iki hdd ye bir kablo gidiyor felan böyle birşey daha önce görmedim olacağınıda sanmıyorum benim iki adet dvd rw var ben her ikisinide içerideki usb portlarına usb sata çevirici ile takmayı düşünüyorum böylece sata portlarını dvd için meşkul etmemiş olacağım
    6 adet sata portum var iki adet sdd 3 adet depo diski iki adet dvd var toplam 7 adet sata ya bağlanması gereken donanım var fakat 6 adet port var
    böyle bir çevirici ile bu işi halletmeyi düşünüyorum

Sata kontrolcüsü almak daha kolay gibi

sata kontrolcüsü takacak pcı yuvası kalmadı olanıda ekran kartı kapadı diğer slotlarıda ikici ekran kartı kapatacak hatta creative ses kartını bile çıkarmak zorunda kalacağım
    aslında standart dışı bir kaç anakart bulunsa iyi olurdu yani bol yuvalı felan boyutları daha büyük olsaydı ona göre kasa ve donanım alırdık

• alialtin A kullanıcısına yanıt
    o zaman en mantıklısı Dvd-rw leri usb çevirici ile usb portlarına bağlamak, daha port lazımsa pci kart alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

o zaman en mantıklısı Dvd-rw leri usb çevirici ile usb portlarına bağlamak, daha port lazımsa pci kart alıcaz

pcı slotların müsait ise kart almak en mantıklısı fakat benim boş pcı yokdaha doğrusu tüm slotları ekran kartı kapatıyor son kalan portlarında yeni alcağım kart kapatacak yani cf yapacağım
  • alialtin A kullanıcısına yanıt
    Birdaha anakart değişirsem en çok bu konuya dikkat edicem Asrock un mu ne vardı bitane 22 tane sata port kouymuş xDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

10bin tl verip siste toplamışsın ama ram, hdd ,sıvı soğutma ve güç kaynağını gerektiği gibi seçememişsin.En pahalı olan her zaman en iyi olan demek değildir ne yazık ki. Para olsa da bilgi olmayınca böyle oluyor işte.

edit: adam işletim sistemiyle antivirüse de para vermiş beyler

edit2: hem de norton almış

vaaay tommy angelo ha? vay bee 10 sene öncesine flashback yaptırdın gece gece kardeşim valla tüylerim diken diken oldu.. o salieri o lost heaven.. vay be.. :) zaman çabuk geçiyor yahu..
  • Yaa öyle hocam . Ben de bunu yaşatmak için bu nicki seçtim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.