Şimdi Ara

Kural dışı başlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısıysa alıyoruz herkeze allah böyle sistem nasip etsin.
     Kural dışı başlık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1200 Watt nedir hocam ya traktörmü çalıştıracaksan 80+ 750 watt -80+ 1000 watt arası yeterli olur ileride Sli yapaccam derseniz kalsın ama

++ olarak cavair black serisi çok ses çıkartır Seagate Barracuda 1 Tb 7200 Rpm 64 Mb alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagnificoVettel -- 12 Eylül 2013; 23:12:32 >
  • Bize fazla laf düşmezde israfdan baska bişey deil diyorum. 10 bin tl sistem alıcagınıza 4 bin 5 bin tl lik sistem kurun hem acele etmesseniz yeni nesil ekran kartlarını bekleye bilir ve alabilirsiniz geri kalan paranızla yıl basında bir ps4 bir xbox one alına bilir :)

Ve o sisteme 1tb depolama nedir :D İlerde yetmiyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 12 Eylül 2013; 23:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jin_paci

Bize fazla laf düşmezde israfdan baska bişey deil diyorum. 10 bin tl sistem alıcagınıza 4 bin 5 bin tl lik sistem kurun hem acele etmesseniz yeni nesil ekran kartlarını bekleye bilir ve alabilirsiniz geri kalan paranızla yıl basında bir ps4 bir xbox one alına bilir :)

Ve o sisteme 1tb depolama nedir :D İlerde yetmiyecektir.
    Yarı fiyatına oyunlarda aynı performansı alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinasi0112

Hayırlısıysa alıyoruz herkeze allah böyle sistem nasip etsin.
     Kural dışı başlık.

10.000TL ye sistem alma desekde alıcaksın zaten fakat 10.000TL ye 780 almam ben GTX 690 alırım.Her türlü daha performanslı olur sistemi bir daha gözden geçir bence.

• sinasi0112 S kullanıcısına yanıt
    para bol insanlar saçacak yer arıyor hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

para bol insanlar saçacak yer arıyor hayırlı olsun
    hayırlı olsun darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

hayırlı olsun darısı başımıza

Alıntıları Göster
    Bu kadar abartıya ne gerek varki . 16gb ram felan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Bu kadar abartıya ne gerek varki . 16gb ram felan?

Alıntıları Göster
    Çok lüzumsuz olmuş. Yazık paraya.
  • abartı? 10.000 liraya sistem toplayacağım ve 16gb ram olacak? en az 32gb olur... vertex 4 de almam; en kötü ihtimal vector alırım... 1tb hdd de almam; en az 2tb alırım... psu da kesinlikle platinium sertifikalı alırım (ki öyle yaptım; seasonic 860 watt platinium var bende ) o paraya pek olacak bir sistem olmamış açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortarxl -- 12 Eylül 2013; 23:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 65

Çok lüzumsuz olmuş. Yazık paraya.

Alıntıları Göster
    şahsen ben sizin yerinizde olsam şimdilik o parayı direk harcayacağıma 5000 liralık falan birşey toplayıp zaman zaman parça yenilerdim örneğin dx 12 çıkarsa falan daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

abartı? 10.000 liraya sistem toplayacağım ve 16gb ram olacak? en az 32gb olur... vertex 4 de almam; en kötü ihtimal vector alırım... 1tb hdd de almam; en az 2tb alırım... psu da kesinlikle platinium sertifikalı alırım (ki öyle yaptım; seasonic 860 watt platinium var bende ) o paraya pek olacak bir sistem olmamış açıkçası...
    Yapmışsınız bari tam olsun ekran kartı 7990 olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

şahsen ben sizin yerinizde olsam şimdilik o parayı direk harcayacağıma 5000 liralık falan birşey toplayıp zaman zaman parça yenilerdim örneğin dx 12 çıkarsa falan daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    http://www.araba.com/269712238/Renault-Clio-19-RL
    El insaf be 2.el dizel araba al onu alacağına

• quote:

Orijinalden alıntı: CreminitoR

http://www.araba.com/269712238/Renault-Clio-19-RL
    El insaf be 2.el dizel araba al onu alacağına
    500 TL yi çöpe atmak üzeresin yıl 2013 orijinal antivirüs windows almak nedir çıkar bunları parasını ekran akrtına ekle git 7990 al.PSU gereksiz güçlü sıvı soğutma değil hava soğutma al.Yerinde olsam 5000 e kasa toplar 4000 i koyar bir kenara yıllar geçtikçe upgrade yapmakta kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 13 Eylül 2013; 0:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mortarxl

abartı? 10.000 liraya sistem toplayacağım ve 16gb ram olacak? en az 32gb olur... vertex 4 de almam; en kötü ihtimal vector alırım... 1tb hdd de almam; en az 2tb alırım... psu da kesinlikle platinium sertifikalı alırım (ki öyle yaptım; seasonic 860 watt platinium var bende ) o paraya pek olacak bir sistem olmamış açıkçası...

Sonuçta 10000TL'lik sistem . 32gb RAM'i napcak . 8'den fazlası para israfı .
  • ssd alıyorsa ram'i de çok alır; cache yapar hem performansı daha da artar hem ssd sinin ömrü uzar... işe yarar kısacası da kullanmasını bilene...
  • Abi sen hayatında upgrade diye bir şey duymadın mı ya ? 5 bin liraya al şuanda sistemini, kalan 5 bin liraya da upgrade yapmak içn kullan. Sistemin şuanda alacağından daha uzun süre gider sana kesin olarak garantisini veririm. İsraftan başka bir şey değil bu yaptığın.
  • Konu fake olsuğu çok belli adam daha 1 ay önce üye olmuş zaten

Bu arada kardeşim diğer sistemin seni kesmedi mi

http://forum.donanimhaber.com/m_80200109/f_//tm.htm#80200109
  • Kasa + psu bin lira hocam sen napıyosun israf osistemin yarı fiyatına aynı performansı alanlar vardır ıvırzıvırlara çok para harcıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Kasa + psu bin lira hocam sen napıyosun israf osistemin yarı fiyatına aynı performansı alanlar vardır ıvırzıvırlara çok para harcıyorsun.
    Sadece ssd benim bu hafta topladığım kasa kadar maşallah
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.