Şimdi Ara

Kuran-ı Kerim ziyafetine buyrun dünyanın en iyi hafızlrından en iyi okudukları sureleri dinliyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şindi burada dünyanın en iyi hafızları ve en iyi etkileyici okudukları sureleri dinleyelim

ilk olarak fatiha ile başlıyoruz gerçekden gözleriniz dolacak ben dayanamadım
    Kabe Imami, ihlas ve huzun dolu tarihi bir Fatiha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenger -- 6 Ağustos 2005, 12:28:59 >

• arkadaşlar yukarda verdiğim linke bir tıklayın zaten çok kısa bir sure ama çok etkileyici
    talep gelmesse devam edemeyeceğim
  • Allah(cc) razı olsun kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dokuzharf

sorun adamın ağlaması ne sebeple olursa olsun adamın fatiha süresini okurken ağlaması ayrıca fatiha süresi de tam olarak okunamış sonu bile yok bu bir dengesizin yaptığı bişey gibi geliyor sende hiç aldırış etmeden yayınlamışsın belki iyi niyetinden yapmış olabilirsin ama bu çok terbiyesizce yapılmış bişey

kardeş bak malum kabe imamının tam ağladığı surenin Türkçe meali: "Yalnız sana kul köle olur yalnız sana sığınırım" dır inşallah manadaki ağlamanın nedenini anladınız
    bu çok meşhur bir fatiha olup birçok yerli yabancı sitede yayınlanmıştır sanırım sizler anlayamadınız
  • dosyayı indirmedim ama mesele ne?

malum limitlideyiz, her önümüze gelen dosyayı indiremiyoruz...Eğer Kabe imamının okuması ise bazı yerlerde ağlaması normal,çünkü çok içten okuyorlar...Bunla ilgili video izlemiştim bi ara.Çok etkileyiciydi,adam ağlamaktan okuyamıyordu.
  • doğru tahmin etmişsin savaşay ama bunun yayınlanmasına karşıyım ben
  • arkadaşlar size hayret ediyorum siz belli ki hiç kabe imamlarını nazma kılarken dinlemediniz!
    Hatta çok meşhur sudeysi bile çoğu namazında ağlayarak Sure okur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede büyütmeye gerek yok, güzel bir paylaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenger

arkadaşlar size hayret ediyorum siz belli ki hiç kabe imamlarını nazma kılarken dinlemediniz!
    Hatta çok meşhur sudeysi bile çoğu namazında ağlayarak Sure okur

linki neden kaldırdın kardeşim konu var,link yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: savasay

bencede büyütmeye gerek yok, güzel bir paylaşım

ben bu konuya fatiha ile başlayıp diğer muhteşem tilavetlerle devam edecekdim bu bir başlangıçtı
    ya anlamadım gitti ya
  • kardeşim direk normal bi şekilde okusa tamam ama ağlıyarak okuyunca bana saygısızlık gibi geliyor
  • Mümkünse linki verebilirmisiniz görmek istiyorum şahsen.
  • quote:

kardeşim direk normal bi şekilde okusa tamam ama ağlıyarak okuyunca bana saygısızlık gibi geliyor

kardeşim Allah aşkıyla ağlamakda zerre kadar saygızılık olurmu soruyorum?
    bir damla gözyaşıyla Allah ne günahlar affediyor ki sen bunu benle tartışıyorsun
  • quote:

quote:

kardeşim direk normal bi şekilde okusa tamam ama ağlıyarak okuyunca bana saygısızlık gibi geliyor

bir damla gözyaşıyla Allah ne günahlar affediyor ki sen bunu benle tartışıyorsun

eh be kardeşim ben sana ne diyim ki ağlanarak o değerli şeyler okunurmu hiç aklın alıyormu
    ayrıca tartışırım tabi allahın ne kadar günahı affettiğini sen nerden bileceksin ayrıca
  • quote:

quote:

quote:

eh be kardeşim ben sana ne diyim ki ağlanarak o değerli şeyler okunurmu hiç aklın alıyormu
    ayrıca tartışırım tabi allahın ne kadar günahı affettiğini sen nerden bileceksin ayrıca

biraz Kuran türkçe meal oku sen de bilirsin

• kenger kardeş ben şahsen adamın samimiyetinden ağladığına kanaat getirdim ama mümkünse elinde varsa görüntü koyarsan daha makbule geçer.Olayı tam olarak anlamış oluruz.
  • quote:

quote:

quote:

bi aşka gelip ayet okusan veya o kuranın turkçesini okusan öyle bir aglarsınkiiiiii

aklın hayalin durur

• ya bunu bende bir kaç yerden ve gerrçekten sağlam olduğuna inandığım yerlerden duymuştum yani ağlayan imamın kabeden bir imam olduğunu ve namaz esnasında gerçekten kendini tutamayıp ağladığını.
    ben yorum getirmiyorum.
  • evet ya baştaki iki kişi itiraz etti diye link niye kalktı bizde bakmak istiyoruz belki o baştaki yorum yapanlar yanlış düşünüyo herkesin görmesi lazım böle bişey varsa hemen link koymanı istiyorum yada koymicaksan sil kendi mesajlarını buraya giren birisi boşu boşuna bütün konuyu okumuş olmasın
  • Herkes yorumunu kendine saklasın! O linkte sakıncalı hiç bir şey yok!

Konu açan arkadaş linki koyabilirsin...

Yorumlarınızda sert bir tavır almamaya özen gösterin! Amacı sadece paylaşmak ve sizleri bilgilendirmek!

Olumsuz yorum yaparken üslubunuza dikkat ediniz...

Linki tekrar koyabilirsin, gereksiz mesajlar konudan temizlenecek!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.