Şimdi Ara

Kurbanlık etler yeşil oldu. [SS geldi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
165
Cevap
1
Favori
98.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesilen et direkt buzdolabına koyulmaz, balkonda 3-4 saat dinlendirilmesi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun daha öncede kurban kestiniz mutlaka. Belki hayvanlar hastalıklıydı? Yemeyin bence birine gösterin. Bakteri kapabişirsiniz.

Hayvanların küpesi varmıydı.

Resmi gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

kesilen et direkt buzdolabına koyulmaz, balkonda 3-4 saat dinlendirilmesi lazım.

Sabah 9 da kestik akşam 9 da koyduk. Her bayram böyle yaparız hiç böyle olmamıştı

• Dostum etleri kestiginiz gibi dolaba koymamalıydınız

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Bizim burda koyuncu ve koyun koç eti satan çiftlik kasabı var , biz bundan taze diye kiloyla et alıyorduk.son zamnlarda et çanuk kokmaya falan başladı , dayıma sordum besili olsun diye hormon takviyesi yapıyormuş, bi gece bunu ağıra gittik , ağırın kapısıda sağlam kapı tahtadan değil , içeri girdiğimizde inanamadık ,ağırda disko topu dönüyor zebaniler çubukta striptizlik yapıyor , inekler kucak dansı koçlar ise arkada moonwalk yaparak eniviçi vokke diyorlardı.horman içte hayvanı böyle yapar.
    çoban koyunları çernobil civarında otlattıysa artık
  • Adamlar koyun diye E.T yi kesmiş lan

• Sakın tüketme geberip gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

Geçmiş olsun daha öncede kurban kestiniz mutlaka. Belki hayvanlar hastalıklıydı? Yemeyin bence birine gösterin. Bakteri kapabişirsiniz.

Hayvanların küpesi varmıydı.

Resmi gördüm

Yencek gibi değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

çoban koyunları çernobil civarında otlattıysa artık

Alıntıları Göster
    Kurbanlık etlerin henüz kesim sıcaklığındayken buzdolabına poşet içinde veya hava alamayacak bir durumda büyük parçalar halinde üst üste konulmaması gerektiğini vurgulayan Mutlu, buzdolabı ısısının etin iç kısımlarını soğutmaya yetmediğini aktardı. Bu nedenle, etin hava almayan kısımlarında çok kısa sürede (ikinci günde) bozulma ve kokuşma hatta yeşillenme görülebileceğini ifade etti.

http://hastane.fatih.edu.tr/saglikkosesi/81/kurban-etini-dinlendirerek-tuketin/

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Bizim burda koyuncu ve koyun koç eti satan çiftlik kasabı var , biz bundan taze diye kiloyla et alıyorduk.son zamnlarda et çanuk kokmaya falan başladı , dayıma sordum besili olsun diye hormon takviyesi yapıyormuş, bi gece bunu ağıra gittik , ağırın kapısıda sağlam kapı tahtadan değil , içeri girdiğimizde inanamadık ,ağırda disko topu dönüyor zebaniler çubukta striptizlik yapıyor , inekler kucak dansı koçlar ise arkada moonwalk yaparak eniviçi vokke diyorlardı.horman içte hayvanı böyle yapar.

arada niye iteledin hacı ayıp değil mi
  • Bildiğim kadarıyla sindirim sistemi sıvısı etlere değdiğinde böyle oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

quote:

arada niye iteledin hacı ayıp değil mi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar etin saklanması vs şeyleri söylemişler zaten ama bence kestiğiniz hayvanda bir sıkıntı var yaşadığınız şey saklama koşulları ile alakalı birşey değil.Büyük ihtimal hayvanda hormon felan vardır dayamışlardır ilaçları.

• Eti sirkeki suya basın bi yarım saat beklesin içinde sonra yıkayın açık bi şekilde dolaba koyun değişimleri yazarsın hocam.

• quote:

Iyi guldum

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Eti sirkeki suya basın bi yarım saat beklesin içinde sonra yıkayın açık bi şekilde dolaba koyun değişimleri yazarsın hocam.

Denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Bildiğim kadarıyla sindirim sistemi sıvısı etlere değdiğinde böyle oluyor.

İyi salladın he
  • quote:

O acımık derler yeşil olur. Yalnız onu almışlardır sanırım. O zaten ciğerde mi, yürekte mi ne oluyor yapışık halde.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

İyi salladın he

Farkındaysan bildiğim kadarıyla yazmışım. uzun zamandan sonra ilk defa haberleri izledim konuşan kasabın yalancısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

O acımık derler yeşil olur. Yalnız onu almışlardır sanırım. O zaten ciğerde mi, yürekte mi ne oluyor yapışık halde.

Hocam senin dediğin "ödü" değil mi zaten o bulaştıysa zehirler adamı hatta bir rivayete göre öldürürmüş.

• Kardes kestiginiz hayvan civi yemis metalle alasim gecirdigi icin et yesillenmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.