Şimdi Ara

Kurbanlık etler yeşil oldu. [SS geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
1
Favori
98.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinsemer

quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: metinsemer

Bildiğim kadarıyla sindirim sistemi sıvısı etlere değdiğinde böyle oluyor.

O acımık derler yeşil olur. Yalnız onu almışlardır sanırım. O zaten ciğerde mi, yürekte mi ne oluyor yapışık halde.

Hocam senin dediğin "ödü" değil mi zaten o bulaştıysa zehirler adamı hatta bir rivayete göre öldürürmüş.

Sankrım o, dışı şeffaf oluyor. İçinde yeşil bi sıvı var. Aynen mahveder insanı zehirlermiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 6 koyun kestik ama bir sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G A N D A L F

Arkadaşlar ilk gün 6 adet koyun kesmiştik. Benim ailem, 2 Dayım ve ailesi ile birlikte bölüşmüştük. Eve gider gitmez etleri buzluğa koyduk. 2. Gün sabahı etleri çıkardık doradık falan geri koyduk. Daha sonra bayram gezmesini yaptık ve akşam eve döndüğümüzde dolabı açtım su almak için ve çok kötü bir koku geldi etlere baktığımda yeşildi. 2 dayımıda aradım ikisininde etleri yeşilleşmiş. Dedemede vermiştik onunkide yeşil olmuş. Yani etler bozuldumu yoksa hormonlumuydu koyunlar anlamadık. Yardım edermisiniz

Kurbanlık etler yeşil oldu. [SS geldi]

Bütün etler böyle şuan kıymadan tut pirzolaya kadar. Bütün koyun yeşil olmuş yani.

Edit ARKADAŞLAR GİDER GİTMEZ KOYMAMALIYDINIZ DİYONUZDA KESMEMİZ İLE KOYMAMIZ ARASINDA 12 SAAT VAR ZATEN

Arkadaşlar ilk gün 6 adet koyun kesmiştik. Benim ailem, 2 Dayım ve ailesi ile birlikte bölüşmüştük. Eve gider gitmez etleri buzluğa koyduk

YENİ KESİLEN KURBAN ETİ DIŞARIDA 3-4 saat BEKLETİLEBİLİR MEVSİM UYGUN DİREK DONDURUCUYA KONMAZ

2. Gün sabahı etleri çıkardık doradık falan geri koyduk. Daha sonra bayram gezmesini yaptık ve akşam eve döndüğümüzde dolabı açtım su almak için

DONDURUCUDAN ÇIKARTILIP KESMİŞSENİZ O ETLER ÇÖZÜLMÜŞTÜR TEKRAR DOLABA KONMAZ KEŞKE O AN KAVURMA YEMEK VS YAPAYDINIZ

SONUÇ: O ETLERİ YERSENİZ AİLECEK HASTANELİK OLMA İHTİMALİNİZ ÇOK YÜKSEK YEMEYİN DOĞRU ÇÖPE

• quote:

Orijinalden alıntı: FührerHitler

Koyun ölmeden önce size son i*neliğini yapıp kendi içine sıçmış heralde.

gece gece iyi güldüm

• Oooo size mutant koyun satmışlar keske kesmeseydiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakirinsan8

Bizim burda koyuncu ve koyun koç eti satan çiftlik kasabı var , biz bundan taze diye kiloyla et alıyorduk.son zamnlarda et çanuk kokmaya falan başladı , dayıma sordum besili olsun diye hormon takviyesi yapıyormuş, bi gece bunu ağıra gittik , ağırın kapısıda sağlam kapı tahtadan değil , içeri girdiğimizde inanamadık ,ağırda disko topu dönüyor zebaniler çubukta striptizlik yapıyor , inekler kucak dansı koçlar ise arkada moonwalk yaparak eniviçi vokke diyorlardı.horman içte hayvanı böyle yapar.

• Bizimde buzdolabında ortada kalan etler böyle olmuş malesef bozulmuş oluyor hocam. Sizin ki büyük şanssızlık üzüldüm. Geçmiş olsun.

• Ucuza mi aldiniz hayvanlari?
    ayni anda kesiyorsunuz madem bi buyukbas devirin

• Teşekkür ederim cevaplar için. Gitti 6 adet koyun çöpe :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G A N D A L F -- 26 Eylül 2015; 4:59:00 >
  • Sorun sizde mi hayvanda mi ben anlayamadim hocam?Hayvanda ise aldiginiz yer tanidikmis,neden aramiyorsunuz

• Koyun otçul hayvan normal yeşillenmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Squidward-

Hulku kesmissiniz.

Ulan sabahın köründe altıma mıçtım , ilk defa bu kadar gülüm bir yoruma. Ekran görüntüsü aldım , arşivime ekliyorum.
  • 4-5 MİLYAR ÇÖPE GİTTİ.

Ne zorunuz vardı da o kadar hayvanı doğradınız.
  • Kestiğiniz hayvan metal yemiş sanırım. Veya hastalanmış. Hayvanı kesilirken gördünüz mü ?

Geçen yıl kesilirken hisselerle birlikte bizde böyle hayvana rastlamıştık. Hemen paramızı geri alıp başka hisseye girmiştik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi bozulur 12 saat bekler mi et

• Allah kabul etmemiş demekki bozmuş etlerinizi. Altına baksana 'tekrar deneyiniz' yazısı olabilir

• Bi gün dinlendirseydiniz keşke eti

• Etlere zebani girmiş

• G A N D A L F kullanıcısına yanıt
    Kurban kesildikten sonra direk posetlere koyulduysa o andan itibaren bozulmaya başlar. Üstüne bir 12 saat geçmiş ve buz dolabın koymuş iseniz sicakta poset içinde kendini salmis et bu sefer renk vermeye başlar.

Kurban eti kesildikten sonra ya kanca ile asılır ya da demir tepsilere konup bekletilir. Poşete konulmaz. Hatta mümkünse dolaba sadece parcalandiktan sonra konulması gerekir.

• Aynı olay bizim de başımıza geldi iki yıl önce. Dolabın normal olan kısmında hhava almayacak şekilde 24 saat içerisinde yemyeşil oldu ve anormal bir koku vardı. Uğraşmayın hocam çöpe atın.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.