Şimdi Ara

KÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ: “ Haniye’nin şehadeti kutlu olsun “

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irak’taki İslamcı Kürtçü Kürdistan Birlik Partisi öldürülen Hamas teröristi için başsağlığı mesajı yayınladı.

Partinin yayınladığı mesaj şöyle

” Büyük Mücahit Haniye’nin ölümü bizi derinden sarstı. Haniye’nin şehitlik mertebesine erişmiş olmasından büyük gurur duyuyoruz “

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şaşırdık mı? KÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ: “ Haniye’nin şehadeti kutlu olsun “ KÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ: “ Haniye’nin şehadeti kutlu olsun “ 

• Eee yani ? Burdan nereye varmamız gerekiyor !

• özkan anlaman gereken şey kimlerle saf durduğun...(anlamadıKÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ: “ Haniye’nin şehadeti kutlu olsun “ )

• Yaa bunlar kukla partiler

Ama partinin adı İslamcı Kürtçü Kürdistan Birlik Partisi ya hani !

Adının içinde İslam geçiyor ya hani. Ondan İsrail'i savunacak hali yok buradan nereye varıyorlar mantığa bak hele.

Not: Sonra kaliteli muhalefet lazım dedimi kızıyor bazıları abi bu seviye ne böyle ya. Gerçekten azcık kalite lütfen.

Bu mantıkla yarın öbürgün bu adı uzun olan parti CHP ile ortak şeyler söyleyince CHP kimlerle mi diyeceksiniz ? Mesela Türkiye Iraktan çekilmeli veya Türkiye Başkanlık sistemini bırakmalı dese aynı şeyleri muhalefette söylüyor koşunnn CHP kimlerle yol yürüyor mu diyeceksiniz bu mu mantık ?

• İşi gücü eeee buradan ne çıkaracağız ,illa bir şey yazacak duramiyor çocuk.

• Kürtçüsü, Kürdistancısı, İslamcısı hepsi terörist Haniye leş oldu diye mesaj yayınlıyor. Lan insan içinde Kürdistan kelimesi geçen bir yapı ile aynı şeyi savunurken utanır be.

Kürtçülerle Haniye teröristini anacağıma İsrail’in tarafını tutarım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 4 Ağustos 2024; 0:4:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lithran kullanıcısına yanıt

Gerçekten muhaliflik bu değil. Daha düzgün ve kaliteli muhalefet yapabilirsiniz ben inanıyorum. ( İktidar neden 22 yıldır değişmiyor canlı örneğisiniz resmen. Bu mantıkla giderseinz değişmez tabi )

Ortak bir metin yok ortak bir biildiri yok kimsenin birbirinden haberi yok hatta umurlarında değil ama neymiş adamlar Haniye'ye taziye yayınlamış şehit demiş o zaman oradan AKP'ye bağlarım saldırırm bu mu gerçekten :D Gece gece iyi güldürdünüz ya...

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bölücü KÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ’nin websitesi

Terörist Haniye için yayınladıkları mesaj orada duruyor

https://www.yakgrtw.net/en/b/4836

• adı üstünde müslüman olay dini.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Bana ne adamların sitesinden veya fikirlerinden !

Siz mantığı anlamıyorsunuz ki.

Adamlar şimdi Alllah birdir dese hayır onlar diyor diye ben inkar mı edecem neyin kafasını yaşıyorsunuz siz onu çözemedim.

Birazdan size açmalık bir konu DH üyesi 0zkan İslamcı Kürdistan birliği partisi ile aynı fikirde Allah birdir diyor diye konu açın oldu olacak :D Gerçekten bu kadarda yapmayın kendinizi artık. Komikliği geçiyor çünkü bu hareketler bu söylemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Ağustos 2024; 0:23:13 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İyi de senin ne düşündüğün beni ilgilendirmiyor zaten. Konuyu forumla paylaşmamın sebebi Haniye teröristine arka çıkan, taziye mesajı yayınlayan terör odaklarını deşifre etmek. Bu tür haberleri satılmış - ahlaksız - terör sempatizanı Türk medyasında okuyamazsın çünkü.

Forum üyeleri içinde KÜRDİSTAN geçen bir yapı ile Haniye teröristi için ortak noktada buluşmak isterler miydi..insanlar kendilerine bu soruyu sorsunlar istiyorum o kadar.

Ancak bu tür haberler birilerinin ayarını fena bozuyor onun da farkındayım. Türkler hiçbir zaman bir avuç dinci Arapperest için Filistin konusunda maceraya atılmayacak..bize zararı olmayan/olmamış ülkelerle aramızı bozmayacağız. İslamcı öngörüsüzlüğü, beceriksizliği ve çapsızlığı yüzünden zaten içinde bulunduğumuz rezil durum daha da rezilleşmesin istiyorum o kadar

• İşin daha komik kısmı adı KÜRDİSTAN BİRLİK PARTİSİ olan bu maymunların websitesinde dolaşırken başka bir habere denk geldim. Bizim Erbil konsolosumuz bunları 23 Temmuz’da ziyaret etmiş. Fotoğraf filan da paylaşılmış. Paylaşılan fotoğrafta Türk bayrağı yok..Irak ve sözde Kürdistan bayrakları ile parti flaması var

Gerçekten normal değilsiniz hee.

İşin kötüsü bilmeden konuşuyorsunuz. Irak ayrı bir devlet iç işlerinden BİZENE !

Irak içinde kurulan bir parti üstünden boş beleş sığ siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Irak içinde 10 milyona yakın kürt var ve Irak bölgesel kürt yönetimi var kendi içinde ÖZERK. Irak merkezi hükümeti tanıdıktan sonra bizene bunlarda !

Bu adı geçen partiyide hiç duymadım. Türkiye ile ilgili bölücü planları olmadıkça veya Türkiye'ye bir zararı olmadıkça bana ne yani yaptıklarından ! Irak devleti düşünsün parti ile ilgili bir sorun sıkıntı varsa.

Gene bilmeden konuşuyorsun :D

Konsolos ile büyükelçi arasında ki farkı bile bilmeyecek seviyedesin.

Büyükelçi olsa bu adam orada Türk bayrağı olmak zorunda ama Konselosta zorunluluk yok. Çünkü konsolosun bir temsil yetkisi yok.

Büyükelçi ülkeyi temsil eder. Konsolos sadece devlet adına resmi evrak işleri yapan birisi gibi. Hatta Büyükelçinin diplomatik dokunulmazlığı vardır ve Büyükelçilik binaları ülke toprağı sayılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Ağustos 2024; 1:16:25 >
  • Hudapar'in Irak versiyonu o zaman. Bunlar milli beka icin bana kalirsa en buyuk tehlikelerden biridir, en az dem kadar tehlikelidir. Filistin'in basina gelenler icin uzulsek de, mucadele yontemi olarak hamas'in yontemini uygun gorsek de bunlarla bir olmamaliyiz. Keske gecen secim meclise de girmeselerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta Doğu ile yapılacak en iyi şey araya sınırsız mayın doseyip ilisigi kesmek muhatap olmamak kimin eli kimin cebinde belli değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

O bölgede mutlak arınma şart hocam yoksa hayatta düzelmez orası... 4-5 tane atom bombası ancak çözer işi...

• saflar belli kimler kimlerle. Görüyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.