Şimdi Ara

Kurdum çalındı yardımınızı bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda kurdum çalındı ama boş durmaya niyetim yok athenste _AMiDaMaRu_ nickli bi kurt görürseniz sahibinin nickini lütfen buraya yazın..lwl 43 tü lwli

biliyorum sahte kullanıcı adı açmanın ban süresini uzattığını ama en azından konuyu silmeyin.bu arada ben forumdaki redlion999 um

• Nasıl çalındı genişçe anlat pls
  • ya ben arkadaşıma şifremi verdim ve o giriyodu oynuyodu ondan asla şüpelenmem, benim charımdayken birisi ben ömür ya kurdumu versene falan demiş buda inanıp vermiş sonra ben oyuna girdim kurdum yok sonra akdaşa söledim noldu falan die oda ya oyunda biri ben ömür diyip kurdu istedi bende verdim dedi olay öle yani anlıcanız
  • O arkadaşın çok akıllıymış :D Suç arkadaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

O arkadaşın çok akıllıymış :D Suç arkadaşında

o zaten ölede ben kurtu alma peşindeyim
  • İnşallah alırsın.Bu sana ders olsun bidaha kaldırma arkadaşını böle işlere :D veya sen kalkma
  • anaaa kurtu verebilionmu başkasına
  • beyaz deils ewt
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDDeR

arkadaşlar oyunda kurdum çalındı ama boş durmaya niyetim yok athenste _AMiDaMaRu_ nickli bi kurt görürseniz sahibinin nickini lütfen buraya yazın..lwl 43 tü lwli

biliyorum sahte kullanıcı adı açmanın ban süresini uzattığını ama en azından konuyu silmeyin.bu arada ben forumdaki redlion999 um

dostum zaten bir kopegi nasıl caldırırsın aklım almıyo bir de oyunda gorurseniz soyleyin demissin gorsek ne olacaktı adam kurdu geri mi verecek?
  • öncelikle o sırada oynayan arkadaşımdı ve biri benim ismimi söyleyerek kurdu istedi bu durumda insanların %50 si kurdu verir diğer kısmı vermez yani okadarda şaşılıcak bşi deil ayrıyetten kurdu istediğim falan yok ama benim ismimi bilen biri ki fazla kişi bilmez beni kısacası bunu yapan bi arkadaşım ve onu bulmaya niyetliyim ok
  • Geçmiş olsun ne diim
  • quote:

ya ben arkadaşıma şifremi verdim ve o giriyodu oynuyodu ondan asla şüpelenmem, benim charımdayken birisi ben ömür ya kurdumu versene falan demiş buda inanıp vermiş sonra ben oyuna girdim kurdum yok sonra akdaşa söledim noldu falan die oda ya oyunda biri ben ömür diyip kurdu istedi bende verdim dedi olay öle yani anlıcanız

arkın seni keklemiş.. sen de yemişin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

ya ben arkadaşıma şifremi verdim ve o giriyodu oynuyodu ondan asla şüpelenmem, benim charımdayken birisi ben ömür ya kurdumu versene falan demiş buda inanıp vermiş sonra ben oyuna girdim kurdum yok sonra akdaşa söledim noldu falan die oda ya oyunda biri ben ömür diyip kurdu istedi bende verdim dedi olay öle yani anlıcanız

hee öleya siz dediklerimi dinlemiyomusunuz belki sizin çevreniz çıkarcı ama benimki deil ayrıyetten adamda 3 tane 55+ char var benim kurduma bakmaz merak etmeyin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kanar_yam

quote:

hee öleya siz dediklerimi dinlemiyomusunuz belki sizin çevreniz çıkarcı ama benimki deil ayrıyetten adamda 3 tane 55+ char var benim kurduma bakmaz merak etmeyin

ya 55+ 2 tane char kasmış ama hala ben x im diyene kurtu verio.. hicbi insan birine emin olmadan bişi vermez ve özellikle emanetse.. msn den sölese tmm da oyun chattan söylemiş chok sacma.. belki de senden daha coksevdii birine vermiştir. not: bu arada benim cevrem cıkarcı deil... sırf oyundan tanıdıklarıma sos itemleri verip sonra da geri alıosam demekki var bişi ha ii düşün..

• bak sende diosun tanıdıklarıma sos verip sonrada geri alabiliyorum benim güvendiğim insanda aynı senin söylediğin gibi ama bi saflığına gelmiş vermiş ok
  • ya allahım adam bişey rica etmiş kalkıp amma sorguluyosunuz ya..ne oldu acaba nasıl oldu arkadaşım nie werdi acaba werdimi gerçekten falan filan die sormuo ki..görürseniz söyleyiwerin dio..siz kalkıp neler dionuz =/
  • arkadasın verdıgı kısıyı bılmıyormı nıkını bende o sedvırdayım elımden gelen yardımı ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.