< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Babamın evlendiği başka kadından 2 aylık çocuğa hamile (2. sayfa)
-
-
Hocam yazdıklarını duygulanarak okudum. Benim 18 yaşıma kadar kimim kimsem vardı ta ki boşanana kadar. Yapacğaım işe kadar hedeflerim vs tepetaklak oldu. Çoğu arkadaşım beni her yerden çıkardı vs. -önemli olmayan detaylar- Okulu bırakma gibi bir şansım yok çünkü bırakırsam -umarum zorunda kalmam- herhangi bir yerde amele olarak çalışarak anneme pek bir katkı yapamam maddi olarak da. Çünkü denedim 94 gün Migros'ta (5M) kasiyerlik yaptım. O kadar saat çalıştığımda yemek yemek istesem günlüğümün bir çoğu kendi masraflarıma gidiyor. Okursam daha iyi bir maaşla kazıya kazıya iyi bir yere gelme ihtimalim var ve çalışırsam da ya banka sektöründe başarılı olacağım ya da özel sektörde perakande sektöründe müdürlüğe oynayacağım.(muhasebe vs) Şu an yapabileceğim bol bol ders çalışmak bir de iş bulabilirsem bahar döneminde anneme ve kendime para yetiştirebilmek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Böyle şeyleri yaşayan tek sen değilsin kardeşim. Herkesin başından geçiyor. Önemli olan olaylara düzgün ve mümkün olduğunca mantıkla yaklaşmak. Babanda olsa çıkarına göre hareket etmiş sende aynı şeyi yapacaksın ve durumuda kabulleneceksin ya da öyle görüneceksin başka türlü olan yine sana olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin gibi bir babam yok de irtibatı kes. Yapacak bir şeyin yok. Çünkü insanların kararına karışamayız. Fikirleri değişmiyor. Annem de evlenebilir diyorsun. Burada senin yapacağın tek şey var. Kendi hayatına odaklanacaksın. Bunun için maddi bağımsızlık hedefi yap. Kız kardeşinle beraber kiralık ev tutun beraber yaşayın veya anneyle bir süre devam edin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Annen ve baban boşanmış, anladığım kadarıyla annen ile iletişimin var yalnızca. Bu durumda babanın sosyal hayatı, kimle yatıp kalktığı, çocuk yapması, araba alması, arsa satması seni ilgilendirmez.
Kendi hayatına odaklanman lazım, böyle mutlu olamazsın.
-
Kendi hayatına focus ol.
-
büyümüş adamsın yakında üniversiten de bitecek kendi ayakların üzerinde durmaya başlarsın babana bağlılığın biter. Babanın tekrar evlenip çocuk yapması gayet normal bir durum annenle boşandığı için hayata küsecek hali yok. Çocuk yaptığında para yetiştirememesinden çekiniyorsun sanırsam ama babanın maddi durumunu da bilmek gerek hem senin üniversite hem annenin nafaka vs zaten herkesi zorlayabilecek durumlar. Babana karşı olabildiğince anlayışlı olmanı tavsiye ederim anneni aldatması hoş olmamış olabilir ama babanı kafadan silmek için yeterli bir sebep değil bence. Eğer bir sorun yaşadığında baba diyip derdini anlatabileceğin birisiyse veya en azından insanlara zarar veren kötü biri değilse hamile karısına zarar vericem demek bile canilikten başka bir şey değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
o kadın kim aga
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başlığı düzelt lütfen dostum, emin ol boşanmasalar daha sıkıntılı şeyler yaşayacaktın öyle düşün
-
baban şuan illegal bir şey yapmamış resmi nikahlı eşiyle çocuk yapmış,bunda yanlış bir şey yok bu durumu kabullenmen gerek
-
20 yaşında adamsın kadına zarar veremezsin o küçüç çocuğunda günahı yok. Senin baban şeref yoksunu bir adammış iyi kötü 20 yaşına gelmişsin bundan sonra babanın gölgesi yok, yapacak bise yok.
-
Kadına zarar falan verip zavallı annenizi daha zor, daha üzücü bi duruma sokmayın sakın.
Hayır ne olacak, sen hapise gireceksin, belki kardeşin de ceza alacak, annen oğlumun hayatı benim yüzümden mahfoldu koruyamadım diye kendini harap edecek. Kendini vs düşünmüyorsan bile en azından o kadını düşünün.
Üzerine daha düşmanlı olmanız etmenizi katmıyorum bile, üçünüzün birden hayatı yokuş aşağı kayar gider.
Yapacak bir şey yok bir süre biraz zorlanacaksınız mecburen, okurken bir yandan çalışıp ailene bakmaya çalışacaksın ama emin ol bu durumda olan tek kişi sen değilsin, çalışmak ayıp değil. Eviniz kira değilmiş en azından, annen de evde yapabileceği el işi vs gibi şeyler alarak ev ekonomisine katkıda bulunabilir. Birkaç seneniz zor geçer, ama ardından feraha kavuşursunuz tekrar merak etme.
-
"Babamın evlendiği başka kadından 2 aylık çocuğa hamile"
Bu nasıl bi başlık nasıl bi yazılı ifade yeteneksizliği. Mağaradan mı gelip foruma giriyosunuz anlamadım ki.
"Babam annemi aldatıp terketti ve şu anki karısı 2 aylık hamile" gibi bişey yazmak çok mu zor.
-
2 aylık hamilelikte cinsiyet falan belli olmaz. İleri düzey ultrasonla bile 3. ayda ancak "yüksek olasılıklı tahmin" yapılır. Cinsiyet 4. ayda belli olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu hikayeyi yazan işte.Bunca yıldır yaptığı tacizleri sevgi aşk adı altında meşrulaştırmaya çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu trol müdür bilemiyorum ama bir büyüğünüz olarak yoruma katılıyorum. Konu sahibi kardeşimizin kardeşi ile yapması gereken en mantıklı şey, stratejik ve akılcı davranarak karşı taraftan kendisine gereken maksimum maddi faydayı elde etmektir. Arayı gerekirse kardeşinize ve annenize bakacak imkanlara ulaştıktan sonra bozarsınız. Kafe vs yerlerde çalışırsanız çevre vs de edinirsiniz zamanla. Enseyi çok karartmadan sakinleşin ve akıl / strateji ekseninde düşünerek kendinize en optimum yolu belirlemeye çalışın. Kendinize iyi davranın…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X