Şimdi Ara

Kursa Gitmeden Bağlama Çalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlangıç için uygun bir bağlama alıp internetten videolarla verilen kurslarla bağlama çalmak mümkün müdür ?

Eğer varsa bildiğiniz bir adres yardımcı olun lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Beyler başlangıç için uygun bir bağlama alıp internetten videolarla verilen kurslarla bağlama çalmak mümkün müdür ?

Bence yetenegin varsa 3 ay git kursa gerisini evde video ile ogren baglama ogrenmek basit degil gitar gibi degil bana gore yani usta dediklerimiz kendine usta demiyo sen düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomofwar

quote:

Beyler başlangıç için uygun bir bağlama alıp internetten videolarla verilen kurslarla bağlama çalmak mümkün müdür ?

Bence yetenegin varsa 3 ay git kursa gerisini evde video ile ogren baglama ogrenmek basit degil gitar gibi degil bana gore yani usta dediklerimiz kendine usta demiyo sen düşün

Hocam bi kurs var hep çoluk çocukla dolu 7 - 14 yaş arası hep gerçi bulunduğum ilçedeki diğer kurslarda öyle insan gitmeye utanıyor

Aslında ders görebileceğim 3 tane usta derecesinde bağlama çalan müzisyen komşularımda var ama rahatsız etmek istemediğim için ya kursa yada evde alıştırmalarla öğrenmeye çalışacağım malesef.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bi kurs var hep çoluk çocukla dolu 7 - 14 yaş arası hep gerçi bulunduğum ilçedeki diğer kurslarda öyle insan gitmeye utanıyor

Aslında ders görebileceğim 3 tane usta derecesinde bağlama çalan müzisyen komşularımda var ama rahatsız etmek istemediğim için ya kursa yada evde alıştırmalarla öğrenmeye çalışacağım malesef.

Komşularından nota egitimi alırsın parça ogretirler video cekerler ama elin alısması gerek egzersizleri ozellikle eksiksiz yapman gerek egzersizler çok önemli hqngi ensturman olursa olsun.

• quote:

quote:

quote:

Baglama calmak isteyen arkadasin falan varsa istanbul avrupa yakasından baglama satiyorum maun baglama 250 tl almıstım 1 yıl kullandim hiç bi çizik dahi yok baglamada alacak varsa burdan yazarsin 100 tl satiyorum :) seside guzel.

• Arkadaşlar ben bi 3 ay nota eğitimi aldım bi de mavilim türküsünü öğrettiler şimdi internetten yaklaşık 70 türkü öğrendim (bkz. sazkursu.com)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkansız degil

sınıf arkadasım cok güzel baglama calıyor

ve hic bi kursa gitmemis nota bilmiyor ama kulaktan calıyor

sanırım dogustan gelen bi yetenegi var cocugun

istersen özelden mesaj at sana ulasabilecegin adreslerini vereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    #### Bağlama(SaZ) Çalmak.. ####
    14 yıl önce açıldı
    Parayla ödev yaptırmak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Kawaii~

imkansız degil

sınıf arkadasım cok güzel baglama calıyor

ve hic bi kursa gitmemis nota bilmiyor ama kulaktan calıyor

sanırım dogustan gelen bi yetenegi var cocugun

istersen özelden mesaj at sana ulasabilecegin adreslerini vereyim

Hocam benim çevremdede öyle çalan adamlar var. Notanın N sinden anlamazlar ama duyduklarını çalarlar , ilginç bir şey

• Müzik kulağın varsa bir kaç gösterimden sonra çalabilirsin, ama bağlama sadece çaldım olduyla bitmiyo. Parmaklar açılmalı, vuruşlar iyi olmalı, duygu olmalı vs vs. Bir notayı tek vuruşla da çalabilirsin, ama 4 vuruşla da çalabilirsin. Bu tamamen icracının hızına, duygusuna, zekasına kalmış bir şey. Çalmayı bilen birinden yardım almanda fayda var. Ben kendi kendime öğrendim, epey de çaldım. Sonra baktım ki ilerleyemiyorum, müzisyenden destek aldım. Tavır denilen bir şey var ve çok zor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.