Şimdi Ara

Kurt(Köpek) Kullanımı Hakkında Sorularım vaR?yaRdım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar köpek aldım bugun ama ıcıme bır kurt dustu dedım kı kendı kendıme acaba ben bu köpeğe sag tıklayıp baslatırsam köpek sımgesı gıdermı? eger gıderse kopek yasıcak pekı bn oyundan cıkıp gırdıgım zmn kopek gıdıcek mı? tekrar mı 1m ye kopek alıcam?Yanı anlatamadm egnel olarak sorularım:

1.Kurt amblemine sag tıklarsam amblem gıder mı?
    2.Oyundan cıkıp gırdıgımde kurt gıder mı yerıne tekrardan mı kurt almam gerekır 1m ye ?
    3.Bir kopek gordum adama sordum adam bna npc den aldıgım kurt amblemını gosterdı , oyun okunu ustune goturdugumde lwl ı fln yazıyodu.Acaba bende kurdu sag tıklatıp baslattıgımda benımkıde mı bole olucak ?

sorularım bu kadar yardım edersenız cok sevnırım...

• At gibi bir kere kullanmalık değil köpekler.Sen oyundan çıktığında,kapattıgında simgesi hep olucak.İstediğin zaman kapatıp açabilirsin.Ayrıca öldüğünde kaldırmak için şehirde bulunan atçıdan kaldırma scrollu alıp kullanmaya devam edebilirsin.Aynı senin lvl atladıpın gibi köpekte lvl atlıyıcaktır.
  • 1.Kurt amblemine sag tıklarsam amblem gıder mı?
    2.Oyundan cıkıp gırdıgımde kurt gıder mı yerıne tekrardan mı kurt almam gerekır 1m ye ?
    3.Bir kopek gordum adama sordum adam bna npc den aldıgım kurt amblemını gosterdı , oyun okunu ustune goturdugumde lwl ı fln yazıyodu.Acaba bende kurdu sag tıklatıp baslattıgımda benımkıde mı bole olucak ?

1.Sağ tıklarsan gitmez köpek canlanır senle beraber lvl kasmaya başlar...
    2.Hayır gitmez 1 kere alman yeterli ama öldüğünde canlandırman için yeşil item(ismini tam bilmiyorum) gerekli
    3.Evet seninkidede böyle olucak

http://forum.donanimhaber.com/m_8169424/tm.htm
    buraya bak daha açıklayıcı olur bence senin için

• 1) Hayır gitmez..
    2) Tabikide hayır.. Aynı şekilde kalır..
    3) Sanırım köpeği stallda görmüşünüz.. Sizde stalla koyunca köpeğinizi levelı görülcek..
  • Konu yanlış yerde.. Bu tür sorularınızı SRO Konu Dışı bölümüne açın lütfen..

Zaten gereken cevabı aldınız sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bekçi Olan Var Mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.