Şimdi Ara

Kurtarılan videolar açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumda üniden kalma videolar vardı yanlışlıkla silindi recuva ve daha baska programlarla geri getirdim ama hic birini acmıyo dosya çözülemedi diye bi yazı cıkıyor codec falan yükledim ama onlada olmadı bi yolu varmı yoksa ümidimi keseyimmi ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• açamıyorsan verileri tam anlamıyla kurtarmıyor demektir bazı programlar bunu yapıyor sana şu programı önerebilirim gayet başarılı PC Tools File Recovery 9.0.1.221
    ancak programı kurduktam sonra veri kurtaracağın disk ile kurtarılan dataların aynı diske kaydedilmemesi gerek yani harici diskin varsa kurtarma yolu olarak orayı kullan.
  • Temür Melik T kullanıcısına yanıt
    Şayet silinen verinin ufacık bir kısmına bile (örneğin 1gb lik bir videoyu sildikten sonra onun bulunduğu kısma 10kb lik bi txt dosyası bile yazılmış olsa) kurtardığında o dosya hata vericektir.
  • tecniker_1986 T kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam bu programı da denicem
  • eyvallah dostum
  • Kardeş resim kurtarmak bile zorken artık videoyu kurtarmayı düşünemiyorum. Bi bardak su iç yapabilecegn bişey yok. Bundan sonra yedekle verilerini böylekayıplar yasa ma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir keresinde bir proğramla diskin içerisinden vıdeoları kuratarmıştım programın adı yanışıl hatırlamıyorsam getdataback tı isterseniz deneyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vlc player da açmıyorsa yapacak birşey yok. Benim de full hd arşivim silindi hepsini kurtardım ama açılmadı. hatta belki bir yöntem icat edilir diye 1 yıl tuttum videoları ama birşey çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav sormayın resimlerden bazılarını kurtarıyoda videolarda tık yok neyse saglık olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.