İnternetten indirdiğim her dosya yükleme tamamlandığı anda siliniyor. Hangi tarayıcı olursa olsun denedim, dosya iniyor mb ler doluyor fakat tamamlandığında dosyayı göremiyorum, kendiliğinden saniyesine siliniyor. Masaüstünü seçiyorum olmuyor, direk aç diyorum olmuyor. her türlü dosyada aynı, mp3 dosyası, torrent dosyası ne biliyim jpg dosyası, internetten indirilen her şey otomatik olarak indirildikten sonra siliniyor :/ Nedeni ne olabilir çözüm üretecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ??
quote:
Orijinalden alıntı: erol_008
İnternetten indirdiğim her dosya yükleme tamamlandığı anda siliniyor. Hangi tarayıcı olursa olsun denedim, dosya iniyor mb ler doluyor fakat tamamlandığında dosyayı göremiyorum, kendiliğinden saniyesine siliniyor. Masaüstünü seçiyorum olmuyor, direk aç diyorum olmuyor. her türlü dosyada aynı, mp3 dosyası, torrent dosyası ne biliyim jpg dosyası, internetten indirilen her şey otomatik olarak indirildikten sonra siliniyor :/ Nedeni ne olabilir çözüm üretecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ??
hocam her tarayıcı deil o firefox kullanıyorsunuz belli oluyor indiririrken tamam butonuna basmadan sabit diske bas nereye indirsin onu seç ondan sonra tamam a bas no problem .d
aynı sorun bende de var ve her tarayıcıda aynı sorun var. sabit diske kaydet butonu da bir işe yaramıyor
Taşınabilir Belleğe kaydetmeyi denediniz mi? Eğer kaydediyorsa HDD ye kaydetme hakkınız yoktur.
Merhaba,
Kullanmış olduğunuz firewall / anti virüs programlarını bir süre devre dışı bırakıp tekrar deneme yapın. Yada anti virüs yazılımındaki karantina bölümüne göz atın bakalım, oraya atıyor mu belgeleri?
Ek olarak, indirmiş olduğunuz dosyaları bilgisayar içerisinde arama yazılımını kullanarak aratın bakalım.
aynı şey chrome de de oluyor. bu tarayıcıyla alakası yok. sanırım internet güvenlik seviyesi yada avg veya avast olanlarda var. ben henüz çözemedim. ??
iki farklı pc banada bu soru geldi her tür browserda bu sorun oluyor dosya inme işlemi bittiğinde virüslü diye siliyor. program ekle kaldırda Microsoft Security Essentials ismi var logosu yok kaldırılamıyor. saatin orda Microsoft Security Essentials yok. başlata Microsoft Security Essentials yazınca bulunmuyor. bu bir nevi virüs bence. hiren bootsla açtım bir pc yi combofix de sorunuma cvp olmadı