merhaba, ben internete bağlandığımda hem exp. başlangıç sayfası değişti hemde bağlantı halindeyken birden bilgisayarınızda spy var diyen ilginç uyarılar alıyorum. Bunun üzerine ad aware ve spybot'u yükledim ama ikiside bişeyler bulup yo etmesine rağmen hala exp.sayfası aynı açılıyo ve durup duruken spy uyarısı veren ilginç mesajlar geliyo kurtarın yaw nasıl olacak bu iş
exp başlangiç sayfasi değişmiyorsa şunu dene
başlat/çaliştir
regedit ctrl+f yap exp başlanğiç sayfasinda yazan adresi oarya yaz arat buldugunu istediğin exp adresi ile değişrir her aramadan sonra F3 e bas bitene kadar devam et
bu konu hakkında forumda oldukça ayrıntılı bir sürü başlık var onları bul ve oku
Açılış sayfası değişti derken, "about:blank" mı yazıyor. Sonra da arama motoru gibi birşey mi açılıyor. Bir de popup açılıyor diyorsun. Bana öyle birşey bulaşmıştı. Adaware temizliyor onları ama normal modda değil. Önce bi update et Adaware'yi, sonra güvenli kipte çalıştırıp temizle. Normal modda da buluyor ama silemiyor.
aynı dert bendede vardı ne dertti be beni bile çıldırtmıştı güvenli kipte silinmesi şart
halen gideremediysen sorunu en iyi çözüm format at sistemi yeniden kur önemli dosyalar varsa temiz oldugunu düşündüğün bir güne geri yükleme yap xp kullanıyorsan ama... sistemi kurduktan veya geri yükledikten sonra ad aware+spy remower+zone alarmı kur bir daha spamla falan uğraşmazsın... başıma geldi 5 gün ugraştım en iyisi format....kolay gelsinn...
Ayno olay bende de vardı explorerı açınca tam ekran bi popup spy temizleme reklamları sonra da XX siteler filan çıkıyordu dialer filan ne varsa yüklemeye çalışıyodu valla hiçbir program çare olmadı mecburi format attım şu 1 haftada 3.format heryerden bişeyler bulaşıyo :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme