Şimdi Ara

Kurtarma diski yapmadan Pc Recovery yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HP C2Duo DV6196 EA alalı 2 gun oldu, sistem kurtarma DVD lerini yapmadan önce yanlıslık ile PC RECOVERY yapmak durumunda kaldım ve olaya gec uyandım..

Ilk kurulum yapıldıktan sonra teslım almıstım makınayı ve Masaustunde sadece bılgısayarım cop kutusu web cam ve IE var ıdı..

PC recovery yaptıktan sonra makınanın ıcerısınde yer alan adobe norton gıbı softwarelerın kısayolları da masaustunde yer alıyordu..

bu durum veya Kurtarma DVD lerı yapmadan once PC RECOVERY yapmıs olmamın herhangı bır sıkıntısı ıle karsılasırmıyım dıye merak etmekteyım.. Bılgılendırırsenız sevınırım..

Ayrıca lap topu ılk aldıktan sonra yapılan Kurtarma dısklerı yaratmanın dısında tavsıye edecegınız muhakkak sunu da yap dıyebılecegınız bır baska sey varmıdır?

Urunu herkese tavsıye edıyorum su an ıcın full detaylı kullanıma basladıktan sonra detaylı bılgılerı bu forumda ayrıca bır topıc de yazacagım..

Tesekkurler

• Kardeşim bilgisayarın çok güzel hayırlı olsun.

1. Kurtarma diski oluşturmadan recovery yapmış olman, kurtarma diski yapmanı engellemez. İçin rahat olsun. Çünkü ben dv5196'da aynen bu şekilde yaptım.

2. Bilgisayarın sürücü cd'si maalesef verilmiyor ama sürücüleri içeren klasör dv5196 için söylüyorum, C'de SWSETUP klasörü. dv6196'da da sanırım aynıdır. O klasörü bir DVD'ye yazmanı öneririm.
  • Mehmet Dostum tesekkur ederim ilgine, dedigin dosya ayni sekilde bende de mevcut yarın ilk işim dvd ye yazmak olacak..
    seninde makinen hayırlı olsun gule gule kullan

makıne ıle ılgılı her turlu konuda bılgı alısverısınde bulunursak sevınırım
  • Eyvallah kardeş... Ne biliyorsam paylaşırım. Sana bir önerim de şu olacak; Recovery için çift katmanlı DVD kullan. Böylece tek bir diskte olur kurtarma doyaların. Öyle onu tak bunu çıkar uğraşmazsın sistem kurtarırken. DVD'yi oluşturunca yine başka bir çift katmanlı DVD'ye, bu DVD'yi aynen kopyala ki elinde yedeğin olsun. Ama ilk yapılan diskin kopyası kurtarmada çalışmaz sorunu çıkarır mı emin değilim. Sen yine de yedekle Kurtarma DVD'sini...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.