Şimdi Ara

KurtDonaldCobain (berker hacker)hack yedim herkes baksın (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PaNoZ

@Me®t
    +1 Harbi Burasi Kreş gibi Bu Bölüm Genelde Böyle Biri Charını Çaldırır Kanıt Yok gelmiş konu Açıyolar ama Bence Kesin Var Bi Soyulma Durumu Bahsi geçen 2 Kişiden Biri Yapmiş Olabilir

Aha Buyur sana bir ''BEBElac'' daha.Ticket attık bakalım sonucu bekliyoruz
  • Berker Öle Bişi Yapmaz o Benim Kardeşim Kardeşim Her Zmn Arkasındayım öle Bişi Olmas Emin olun
  • Msn Konuşmaları gibi bi kanıt yok konu kitlenmeli bence
  • Kesınlıkle bu suclamaya ınanmıorum.Gecenler Yıne bır dh uyesı Rantr arkadasımıza bole bır suclama yapmıstı.Fakat ıyıce arastırdıkdan sonra Rantr nın sucsuz oldugunu anladı ve ozur dıledı.

Kısacası :Crazy_archery her ne olursa olsun olayı ıyıce arastırmadan kımseye ama kımsyee suc atma .
  • İnanmıyorum
  • Mert fazla sert çıkma çocuğa. Durduk yere neden gelsin buraya işi gücü yok yalan mı atıcak burada. Ayrıca Berker dediğiniz arkadaş olayları aydınlatacak bir kelime laf bile söylemeden maça gidiyorum diyerek ayrıldı. Ayrıca gizli soru filan biliyormuş. Kim olsa burda onun suçlu olduğunu zanneder. GElsin buraya açıklama yapsın..

Sen de sürekli onu koruma..
  • ben berkerden çar aldım önce id pass ve bilgileri ben verdim ki hala konuşma geçmişimiz kayıtlı hiçbir yamuk olmadı o deiştirdi bilgileri sonrada o attı ben değiştirdim aramızda muhabbet var berker böyle birşey yapacak insan değil
  • Ya birak tahminlere göre mi hırsız damgası vurucaz .. Kanıtlanana kadar arkadasındayım , ama kanıtlamayacak !

Berker bana yalan söylemez , yapmadım diyorsa yapmamıştır .. Olay benim için bundan ibarettir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 8 Aralık 2007; 21:53:49 >
  • ya işte herkes güvenilirliğini biliyor berkerin.
    bence arkadaş sağ üst köşeden çıkış butonuna bassın.
  • (Ben mertim şuan )(Erdem değilim)Arkadaşlar öncelikle enes ben bu id yi verdim erdeme chara çok ihtiyacı vardı 3 hafta önceki olayda geçen herşeyi size anlatıyım charı takas ederken karşı tarafın msn i not-defterinden yollanana şeyleri görmüyormuş erdem de atmış ve gönül rahatlığıyla çıkmış ondan sonra o kadar arkasından konuşuldu girdiğinde msn e dedim neden böyle yaptın nasıl dedi bana forumu gösterdim oda dedi vallaha yolladım dedi bana msn ileti geçmişini upload edip yolladı baktım yollamış sonra karşı taraftan not defteri alınamadığını anlayınca normal eliyle yazıp verdi ve sorun bitti(Bu konu hakkında hiç bir şey iddia edemezsiniz) .

Enes bu arada bana darılmanı anlamadım msn e gel herşeyi konuşalım gerçi sen msn desindirde engeli kaldır(aslanmert_231@hotmail.com )

2. olay hakkında bir fikrim yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

(Ben mertim şuan )(Erdem değilim)Arkadaşlar öncelikle enes ben bu id yi verdim erdeme chara çok ihtiyacı vardı 3 hafta önceki olayda geçen herşeyi size anlatıyım charı takas ederken karşı tarafın msn i not-defterinden yollanana şeyleri görmüyormuş erdem de atmış ve gönül rahatlığıyla çıkmış ondan sonra o kadar arkasından konuşuldu girdiğinde msn e dedim neden böyle yaptın nasıl dedi bana forumu gösterdim oda dedi vallaha yolladım dedi bana msn ileti geçmişini upload edip yolladı baktım yollamış sonra karşı taraftan not defteri alınamadığını anlayınca normal eliyle yazıp verdi ve sorun bitti(Bu konu hakkında hiç bir şey iddia edemezsiniz) .

Enes bu arada bana darılmanı anlamadım msn e gel herşeyi konuşalım gerçi sen msn desindirde engeli kaldır(aslanmert_231@hotmail.com )

yemin ederimki engel yok sen on değilsin bende.
    darılmanı anlamayacak birşey yok coluk cocuğa ıd veriyorsun burda insanları birbirine düşürüyor.
    bu 2.defa oluyor mert

• quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

(Ben mertim şuan )(Erdem değilim)Arkadaşlar öncelikle enes ben bu id yi verdim erdeme chara çok ihtiyacı vardı 3 hafta önceki olayda geçen herşeyi size anlatıyım charı takas ederken karşı tarafın msn i not-defterinden yollanana şeyleri görmüyormuş erdem de atmış ve gönül rahatlığıyla çıkmış ondan sonra o kadar arkasından konuşuldu girdiğinde msn e dedim neden böyle yaptın nasıl dedi bana forumu gösterdim oda dedi vallaha yolladım dedi bana msn ileti geçmişini upload edip yolladı baktım yollamış sonra karşı taraftan not defteri alınamadığını anlayınca normal eliyle yazıp verdi ve sorun bitti(Bu konu hakkında hiç bir şey iddia edemezsiniz) .

yemin ederimki engel yok sen on değilsin bende.
    darılmanı anlamayacak birşey yok coluk cocuğa ıd veriyorsun burda insanları birbirine düşürüyor.
    bu 2.defa oluyor mert

ßen yardımcı olur diye verdim ve zararını görmedim Enes! istersen cepten ara konuşalım ! Tabi onuda msn im gibi silmediysen!

• aslanmert sen miydin ?

Yakıştıramadım ...
  • 15,16 ya$inda ki bir kac cocuk asip kesiyor i$e bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

aslanmert sen miydin ?

Yakıştıramadım ...

Mert görende hırsızlığı ben yaptım sanar yaa ben yardımı dokunur diye id mi verdim ve bir zararını görmedim(Ben vermesem açamıyacakmıydı sanki!)!O yazışmalar ve soyulan char erdem e ait benim bir alakam yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

15,16 ya$inda ki bir kac cocuk asip kesiyor i$e bak.

Yürü be harDeath kim tutar seni :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: l0z3Rl

Ya Adım gibi eminim charı Berker'de soymadı.Berker'i herkes tanıyor öyle şerefsizlik yapıcak biri değil.Ayrıca ben neden kendi charımı soyayım ki?O chara hiç karşılıksız erdem 150 lira ben 105 lira harcadık!

FAKE lan bu siz bi avuc m.l sınız k.bakmayın ... bilmedeginiz tanımadıgınız adamlarla niye ortak oluyosunuz !! sonunda boyle aglARsınız oohh ii olmus soyan adamda çakalmış eline saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Ya Adım gibi eminim charı Berker'de soymadı.Berker'i herkes tanıyor öyle şerefsizlik yapıcak biri değil.Ayrıca ben neden kendi charımı soyayım ki?O chara hiç karşılıksız erdem 150 lira ben 105 lira harcadık!

FAKE lan bu siz bi avuc m.l sınız k.bakmayın ... bilmedeginiz tanımadıgınız adamlarla niye ortak oluyosunuz !! sonunda boyle aglARsınız oohh ii olmus soyan adamda çakalmış eline saglık

İleriZekali dostum.Bu Acc Fake değil.Asıl Acc olan @YardımaGeldim bir gerizekalı yüzünden BAN'landı.Bellki senin Türkçe hiç mi hiç yok.Onun için Diğer Bebelak'lar gibi sende hadi yatağına uyumaya...

• quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

dahada dönerler merak etme
    yarında adam gelcek berker soymamış özür dileriz.
    l0z3Rl sende diyorsan berker yapmaz.
    tabikide yapmaz peki kim yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 8 Aralık 2007; 22:31:59 >

• Konunun tamamini okumami$tim Istanbulstyle in msjlarini gordum

Bu adam harbi zeka sorunlu.Benden item alacakti.Parayi yatirdim fln dedi halbu ki yatirmadi numaralar ceviriyor.Kontrol ediyorum ediyorum hesap numarasinda para fln yok.Diyo ki ptt den yatirdim.Pttden yatirmasi icin adres vermem lazim halbu ki ben ona sadece hesap numarasi ve isim soy ad vermi$tim.Dedim dekont fln yolla yok.Tabi para fln yatirmadigindan dekont da yolliyamaz.$imdi gelmi$ burda $ikayet edicem fln diye Kucuk Emrahlik yapiyor. Son noktayi koyuyorum. Chari Istanbulstyle soymu$Tur.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.