Şimdi Ara

KurtDonaldCobain (berker hacker)hack yedim herkes baksın (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: l0z3Rl

quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orjinalden alıntı: l0z3Rl

Ya Adım gibi eminim charı Berker'de soymadı.Berker'i herkes tanıyor öyle şerefsizlik yapıcak biri değil.Ayrıca ben neden kendi charımı soyayım ki?O chara hiç karşılıksız erdem 150 lira ben 105 lira harcadık!

FAKE lan bu siz bi avuc m.l sınız k.bakmayın ... bilmedeginiz tanımadıgınız adamlarla niye ortak oluyosunuz !! sonunda boyle aglARsınız oohh ii olmus soyan adamda çakalmış eline saglık

İleriZekali dostum.Bu Acc Fake değil.Asıl Acc olan @YardımaGeldim bir gerizekalı yüzünden BAN'landı.Bellki senin Türkçe hiç mi hiç yok.Onun için Diğer Bebelak'lar gibi sende hadi yatağına uyumaya...

sensin lan geryyy...özür dileseydin banlanmazdin
    edit:sayfabasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 8 Aralık 2007; 22:46:45 >

• zuhaha FearFro doru dedin dostum öglen de roc topici açtılar seviye yawaş yawaş - lere düşüyo bu forumda

boyle oldugu için genellikle yorum yazmamaya çalışıyorum..boylesi daha iyi..herkez deli ye hasret biz akıllıya forum veletlerle çalkalanıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 8 Aralık 2007; 22:48:33 >
  • ya noluo ya anasını satım böle olcaksa
    yasaklasınlar forumda takası ya
    of herkez bi dertte biri hackledım biri dokunmadım
    crazy gene böle bi topic acmıstın gecen sonra bişi cıkmadı buda böyleyse
    artık
  • İnsanın 2-3 tane dostu olacağına 5 tane sağlam dostu olsun yeter.Benim kardeşim dediğim insanlar benim her zaman arkamda olan insanlardır ve yazın günün 17 saati birlikte idik.Yani yüzünü görmediğim kişilere kardeşim demem diyemem.Çünkü sıfat aynı oldukça diğer kardeşlerimle aynı kefeye koymuş olurum ..
    Sağolun beyler..
  • BEYLER BU OLAYIN MERTLE İLGİSİ YOKTUR KİMSEDE MERTE BİŞEY DEMESİN ÇOK FENA YAPICAM HA ADAMI NBİŞEY YAPTIĞI YOK OFFFF
    VELET DİYENLETRİN YAŞI KAÇ ÖĞRENEBİLTİMİYM EMİNİM BENDEN YAŞÇA VE ZEKACA KÜÇÜKLERDİR 12-OLDU BURASI YHA İŞİM GÜCÜM YOK BNM TOPİC AÇÇAM EXP KASARI MDAHA İYİ YA.SİZ NASIL BERKERE İNANIYORSANIZ BENDE ÖZERE İNANIYORUM BİRAZDAN Bİ SS KOYCAM GÖRÜN BAKALIM SADECE 5DK MÜSADE
  • quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

İnsanın 2-3 tane dostu olacağına 5 tane sağlam dostu olsun yeter.Benim kardeşim dediğim insanlar benim her zaman arkamda olan insanlardır ve yazın günün 17 saati birlikte idik.Yani yüzünü görmediğim kişilere kardeşim demem diyemem.Çünkü sıfat aynı oldukça diğer kardeşlerimle aynı kefeye koymuş olurum ..
    Sağolun beyler..

+9999999999999999999999999999999999999
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rantr

pff birakin ya önce ver sonra soyulunca agla...
    belki sen kendin soydun simdi item dizmeleri icin böle diyon ??

dogru
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burakalemun

1- Polis ne yapcak ?
    2- adam memleketle uğraşırken senin charın için zamanınımı harcıycak
    3- onun aldığını nası kanıtlıycan
    4- BJK 1 - 0 BURS
    5- HAYATTA BABANA BİLE GÜVENME

6- FB 2 - 0 GS
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::BiLaL::

quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

İnsanın 2-3 tane dostu olacağına 5 tane sağlam dostu olsun yeter.Benim kardeşim dediğim insanlar benim her zaman arkamda olan insanlardır ve yazın günün 17 saati birlikte idik.Yani yüzünü görmediğim kişilere kardeşim demem diyemem.Çünkü sıfat aynı oldukça diğer kardeşlerimle aynı kefeye koymuş olurum ..
    Sağolun beyler..

+9999999999999999999999999999999999999

yazım hatası 1 tane saglam dostu olsun diyecektin galiba

Crazy@ buyur müsade senin

• aleyhine ss bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 8 Aralık 2007; 23:05:42 >
  • upload alıyorum kaçtım sanmayın bekleyin SS gelen dlr yorum yapan yalan atıyordur
  • ßoyle olaylar rahatsız eder ßizi ßro.
    ßu kadar insanı strse sokmanın bir anlamı yok
    boş iş yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::BiLaL:: -- 8 Aralık 2007; 23:09:12 >
  • KO Bölümüne uğriyim dediydim de;

Ben bıraktığımda bu bölümü, LJ gitmiş, Me®t FearFroMe yi 64 yapmış [ki ben maneste human olarak 66 idim] ancak bir tartisma sonucu o da birakmisti. İnsanlar gene böyleydi CrazY_ArcherY gibi kendini 30-40 yaşında göstermeye çalışanlar, öyle olsalar bile [ki ihtimal vermiyorum] zeka olarak literatüre geçecek insanlar baya boldu.

Bir gireyim dedim şu bölüme, baktım bu topic tutmuş gibi. Bi gireyim dedim ve ilk sayfa bitmeden kararımı vermiştim. KO bölümü değişmemiş. Gene aynı kavga, gene aynı düzey, gene aynı gaza gelmişlik.

Dipçik: Bu mesajı alıntı yaparak "Ko yu bıraktın kumla oynuyosundur şimdi" "Senin yaşın kaçki velet" "Sen de bunun feykisin" "Git oyuncak arabanla oyna" diyecek olan ve bunları büyük harfle ve gaza gelmiş bir şekilde yazacak olan CrazY_ArcherY için diyorum ki, profilimden de görebileceğin gibi 92 doğumluyum, 15 mi ne oluyosa artık yaşım da o. Kafanı bilgisayardan kaldır birazcık da etrafına bak, hayat orda, burda gelene geçene bok atmakla insan olunmuyor.

Edit: Bu topicte Me®t ve FearFroMe [enes] dışında kimseyi bilmişliğim-tanımışlığım yoktur, bu saydıklarım da beni tanımazlar zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 8 Aralık 2007; 23:10:53 >

• http://img143.imageshack.us/img143/9255/kant1st8.jpg varan 1
    http://img444.imageshack.us/img444/9291/kant2wt8.jpg KENDİNİ KURTARDĞI YETMİYOR ÖZERE SUÇ ATIYOR ÖZER AMCAMDAYI MDİO ODA PASO YALAN YALANN BİRDE BENİM HABERİM OLMADAN ÖZERE GİZL İSORULARI vermiş yani EĞER o yaptıysa suç ortağ ıarıyor
    http://img337.imageshack.us/img337/4601/kant3yk0.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

KO Bölümüne uğriyim dediydim de;

Ben bıraktığımda bu bölümü, LJ gitmiş, Me®t FearFroMe yi 64 yapmış [ki ben maneste human olarak 66 idim] ancak bir tartisma sonucu o da birakmisti. İnsanlar gene böyleydi CrazY_ArcherY gibi kendini 30-40 yaşında göstermeye çalışanlar, öyle olsalar bile [ki ihtimal vermiyorum] zeka olarak literatüre geçecek insanlar baya boldu.

Bir gireyim dedim şu bölüme, baktım bu topic tutmuş gibi. Bi gireyim dedim ve ilk sayfa bitmeden kararımı vermiştim. KO bölümü değişmemiş. Gene aynı kavga, gene aynı düzey, gene aynı gaza gelmişlik.

Dipçik: Bu mesajı alıntı yaparak "Ko yu bıraktın kumla oynuyosundur şimdi" "Senin yaşın kaçki velet" "Sen de bunun feykisin" "Git oyuncak arabanla oyna" diyecek olan ve bunları büyük harfle ve gaza gelmiş bir şekilde yazacak olan CrazY_ArcherY için diyorum ki, profilimden de görebileceğin gibi 92 doğumluyum, 15 mi ne oluyosa artık yaşım da o. Kafanı bilgisayardan kaldır birazcık da etrafına bak, hayat orda, burda gelene geçene bok atmakla insan olunmuyor.

Edit: Bu topicte Me®t ve FearFroMe [enes] dışında kimseyi bilmişliğim-tanımışlığım yoktur, bu saydıklarım da beni tanımazlar zaten.

2 yaş küçüğüme şapka çıkarıyorum , saygı duyuyorum ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

Adam akıllı konuşun !

+1
  • ortada durduk yere kayıp olan bir çar war burası ko konu dışıdır ve hakkımı arıyıp bunu yapan kişiyi bulmak ve rezil etmek isityorum çünkü çalınan bir emektir başka yorumu olan varsa ctrl+w yapsada bizimde parmaklarımızı yormasa
  • "O değiştirdi ben de değiştirdim" . Açıklıyorum: şimdi gece 12 flndı charların gizli soru cvp vb. olaylarına erdem bakıyordu ve takası gerçekleştirecektik.Ben ona bilgileri not pad olarak attım.Ama o bana birşey göndermeden ç.dışı oldu.Sonra özere dedim böyle böyle .. o da sabah gelsin ben ona sorarım dedim.Soğuk terler dökmeye baslamıstım..Charım resmen elden gitmişti.Sonra özer sen bana bilgileri yolla ben pass. değiştireyim . ben de sana warriorun id pass vereyim .Warrior eski charın oldugundan pass. değiştirebilirsin dedi.Ben de tamam dedim.Sonra 2 miz de değiştirdik
    "0 da değiştirdi ben de değiştirdim"="Özer de ßerker de pass.ları değiştirmiştir."

D.N: Warrior benim eski charımdır ve erdem 10 dk daha msnde olsaydı bütün bu olanlara gerek kalmıcaktı.
  • SoundOfSilence
    kardeş seni tanımıyorum ama tanımak istiyorum acıkcası seni
    o kastığımız fearfrome satıldı 72 de kardeşş sen bi 8aydır uğramamışın foruma
  • Bu bölüm yoldan çıkmış Me®t. Yöneticilere de yazdığım gibi, elin adamı gelip burda emin olmadan birisini suçluyor. Seni anneme söylicem tarzı polise giderim diyor. Yarın sabah velisiyle birisi konuscakmıymış neymiş bunu anlatıyor, haksız yere suçlanan kişi bile ilk mesajı şikayet etmeye tenezzül etmiyor. Kaba etleri sandalyeye, elleri mause ve klavyeye yapışmış insanlardan uzak durmak gerekir. Zira psikolojik destek alması gereken insanlar bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.