Şimdi Ara

KurtDonaldCobain (berker hacker)hack yedim herkes baksın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen katılıyorum hıhı evet laf sok soka küçülmek istemiyorum
    @berker
    sana dedğim snn msn de not pad gelmiyor 2. yolayşımda sen dedin at at atıuoru msen hadi astan disoun sonra msn de mauel olrak yazmadımmı?
  • Ya da insanin 30 tane dostu olacagina 3-5 tane saglam dostu olsun. 2-3 tane dostu olacagina saglam 5 tane dostu olsun biraz komik oluyo
  • crazy
    senın yaptığın çok ayıptır.
  • bu gecelik benden bu kadar AMACIM KİMSEYİ İSTEYEREK rencide etmek suçlamak değildir ama çarımı geri isityorum hanginiz yaptıysa yani çünkü biriniz maili dieriniz gizli soruları biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ya da insanin 30 tane dostu olacagina 3-5 tane saglam dostu olsun. 2-3 tane dostu olacagina saglam 5 tane dostu olsun biraz komik oluyo

Orda anlatmak istediğim önemli olan sağlam dost edinmek.Benim bu forumdan 2-3 yıllık arkadaşlarım var.
  • 1) Elinizde delil varmı kimin caldığına dair yoksa hiç bişey yapamazsınız
    2) Sabit hat olmadıgı surece şahsı bulma olasılıgınız cok az ( isim soyisim biliyosanız olasılık bıraz artar)

somut kanıtlar olmadıgı surece bı yere varamazsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

@SoundOfSilence
    aynen katılıyorum hıhı evet laf sok soka küçülmek istemiyorum

@berker
    sana dedğim snn msn de not pad gelmiyor 2. yolayşımda sen dedin at at atıuoru msen hadi astan disoun sonra msn de mauel olrak yazmadımmı?

quote:

Zira psikolojik destek alması gereken insanlar bunlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

bu gecelik benden bu kadar AMACIM KİMSEYİ İSTEYEREK rencide etmek suçlamak değildir ama çarımı geri isityorum hanginiz yaptıysa yani çünkü biriniz maili dieriniz gizli soruları biliyor

kardeş biriniz yaptıysa diyorsun.
    delikanlı ol biraz.
    yukarda berker hackledi diyorsun.
    ozaman başlığı değiştireceksin.
    sen daha kendini bilmiyorsan yapcak birşey yok
    berker hackledi yazıyor
    şimdide gerçekler önünde olunca
    dönüyor biriniz yaptıysa geri versin diyorsun
    iki cümlesi bir olmayana gelde inanalım
  • ipin ucunu kaçrıma soundof. (lafı bana dokunduruyosun bunları yazan erdem arkadaşımızdır)! Benden bilmeyin ben ko yu bıraktım!
  • SoundOfSilence

Beyler sadece takmayın diyorum.. Bosverin konussunlar, millet biliyor sizin nasıl kastığınızı..

Önceki sayfalarda dediydim, beni geçer, daıtırsınız ortalıı die.. Su anda lvl 69%98 im .. Cz de town da cok durmayın diyorum, BoTaNiCa has killed FearFroMe olmasın.. Hadi ben vurmadım, ark ta mı vurmicak..

Edit: Eren look at my avatar pls..

FearFroMe satılmadan önce senin yazdığın bir mesaj ı buldum yakında hatırlayacam seni hadi hayırlısı
    o topic r bakarken anılara daldım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 8 Aralık 2007; 23:35:32 >
  • Ko oynamanla ilgili yorum yapmadım. Bırakman ya da bırakmaman umrumda da değil. Erdem kim bilmiyorum. O id den millete ne olduğunu bilmeden suç atılıyor. Yazan artık kimse, yazdığı şekilden çok rahat bir şekilde nasıl birisi olduğu anlaşılabiliyor. Kim yazıyorsa, öncelikle bilsin, birisini bu kadar karalamaya çalışmadan önce olayların aslına girmek gerekir. İşin ucundaki para ne kadar büyük olsada. Sonra böyle kendiyle çelişir insan. Bunu ben bu yaşımla bilebiliyorsam, bu foruma takılan ortalama üye kitlesinin [ki ortalama yaş 15 ten büyük olmalı] de bilmesi gerekir. Bana laf dokundurulan yerde benim de yorum yazabilmem gayet doğal olmalı, zira Şahsa hakaret/Küfür lük durum varsa, 4 günümüzü paşa paşa çekeriz. Neyse, Ko bölümünü eskisi gibi buldum ben. İlla ulaşacak varsa, pm kutusu dolu değil.

Edit: Enes [Buydu adın sanırsam] belirttiğim gibi, daha fazla mesaj yazmaya gerek yok bu bölüme, ama o char iptal oldu artık benim gözümde en azından, sahibi azıcık şifreyi ve gizli soruyu değiştirmiş. Eyw. dedik Cabal Online a başladık. O gün bu gündür sürükleniyoruz işte. Sanırım yanlış hatırlamışım bide, ben 70 i vurduğumda da bu bölümlerdeymişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zummet -- 8 Aralık 2007; 23:44:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

Ya da insanin 30 tane dostu olacagina 3-5 tane saglam dostu olsun. 2-3 tane dostu olacagina saglam 5 tane dostu olsun biraz komik oluyo

Orda anlatmak istediğim önemli olan sağlam dost edinmek.Benim bu forumdan 2-3 yıllık arkadaşlarım var.

bende kaç yıldır bu forumdayım sadece 1 arkadaşım war ve sadece ona güveniyorum o bana yamuk yapmaz bende ona yapmam oda endoplazmikretikulum canberk abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 8 Aralık 2007; 23:49:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Edit: Enes [Buydu adın sanırsam] belirttiğim gibi, daha fazla mesaj yazmaya gerek yok bu bölüme, ama o char iptal oldu artık benim gözümde en azından, sahibi azıcık şifreyi ve gizli soruyu değiştirmiş. Eyw. dedik Cabal Online a başladık. O gün bu gündür sürükleniyoruz işte. Sanırım yanlış hatırlamışım bide, ben 70 i vurduğumda da bu bölümlerdeymişim.

eet adım enes ti.
    valla bende fear satıldıktan sonra savrulup duruyorum hadi hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

quote:

bende kaç yıldır bu forumdayım sadece 1 arkadaşım war ve sadece ona güveniyorum o bana yamuk yapmaz bende ona yapmam oda endoplazmikretikulum canberk abi

Benimki o ya =) asi rockçı*M <- (şu işareti kızlar yapıyor çok komiğime gidiyor )

• özerin yaptigini zannetmiyom berkerin yaptigini da zannetmiyom.berkeri tanimiyom ama forumda mesajlarina bakarak anlarsin zaten...
    benide birisi sucluyodu charimi hackledin diye kanit yoktu ve sonunda anladiki benim sucsuz oldugumu.
    özer veya berkerin yapmadigini insallah sende bir gün anlarsin
    gercekten hackleyen varsa telefon numarasini iptal ettirsin müsteri hizmetlerini arayarakmaksat crazy_archery'nin chari gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rantr -- 9 Aralık 2007; 8:01:59 >
  • BU konu sabahı görebildi mi yav :S
  • Len crazy erdem di heralde adın yeter bea allah allah milletin işi gücü yok senin charlarını mı hacklicek bide suç attığın adama bak bana atsan dha iyi idi töbee töbee.KurtDonald kardeş takma böyle rezilleri kafaya zaten takmamışındır.
  • ben soymadım.
  • kitlenebilir artık topic i açan şshsiyetinde daha elinde bize kanıt ögstercek birşeyide kalmadı
  • valla konu niye kitlenmiyo ki ?? adamda kanit yok bisi yok iftira atiyo...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.