Şimdi Ara

Kurtlar vadisi bu haftaki bölüm fragmani...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar bu haftaki bölüm fragmani çıktı mı yardimci olr msnz?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 10 Nisan 2021; 15:38:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

bende çok merak ediom ya polat naneyi yicek mi abdülhey acısından ölcek mi

ben diom ki abdülhey polata sarılıo ya polatın belindeki çakıyı çekcek abdülhey adama saplıcak sonra polat abdülle birlikte çıkacak

bence böyle olur

babamda polatada abdülheye de işkence yaparlar memati onları kurtarır gibi bişi dio

acaba nolcak çok merak ediom

belki orda devreye alper girer
  • nolacak Abdülhey polatın belindeki silahı veya cakıyı (cakıyı belinden cıkarıp cebine koymustu ) aLacak adamı indirecek..bu kadar basit ama sonra noLur nası kacarlar daha dogrusu kacabilirler mi haberim yok.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

nolacak Abdülhey polatın belindeki silahı veya cakıyı (cakıyı belinden cıkarıp cebine koymustu ) aLacak adamı indirecek..bu kadar basit ama sonra noLur nası kacarlar daha dogrusu kacabilirler mi haberim yok.. :)

iyi diyorsnda çakıyla ipleri kesip yere atti galiba?
  • güncel :S
  • arkadaşlar ben diziyi kayıt ediyom şimdi tekrar baktım polat tam ipleri kesiyo çakıyı kapatıyo adam silahı dayıyo ve çakı polatın elinde kalıyo yanı çakı polatın elinde ona göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.panafilm.com/forums/viewtopic.php?t=12149

o kadar çok yorum var ki burda :d
  • Daha çok var fragmanın çıkmasına sabır sabır...
  • İnşallah hepsi ölürde dizi biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Daha çok var fragmanın çıkmasına sabır sabır...

pazartesi gunu çıkıyordu galiba belki bugun çıkmstır dedim .s
  • fragman çıktığında siteye koyuluyor

çıkmadı daha

http://www.kurtlarvadisi.com/
  • en erken salı çıkar fragman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İnşallah hepsi ölürde dizi biter

tövbe tövbe.. naparım perşembe akşamları sonra 5 senedir sigara bağımlısı gibi olduk

bide şu yoruma bakın:

her ne kadar ağır başlasa da sona doğru heyecan yüksekti. 19. bölümde tahminen; tahmin felan yok.. Bu dizinin sonunda tahmin yapabilecek adamı ben tanımıyorum.
    Polat illaki kurtullurda..Nasıl kurtulacağını bilen varsa beri gelsin

adam haklı bu dizide hiçbişeyi tahmin edemiyosunuz.. Türkiyede nadir rastlanan bi durum tahmin edebileceğiniz tek şey polat ölmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 25 Kasım 2007; 19:09:17 >

• orda abdülhey e orda ilk aldıkları zaman bi elinden bi ayağından elektirik veriyolardı adam bi süre sonra bayıldı ayılttılar dı ama hatırlayorsanız gözünü açıcak hali yoktu ama adam indirin pantolonunu diyince gözlerini fal taşı gibi açtı şerefsizlik yapma lan diyoo orda çok gülmüştümm adamın gözünü açıcak hali yoook elektiriyi yiceyi yeri anlayınca kendine geldii

• güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İnşallah hepsi ölürde dizi biter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.