Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ : GÜNEYDOĞU(TERÖR) SHOW TV'DE BAŞLIYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Polat , Memati , Abdülhey , Halo.

• başlıyomuş dizi yaw ben polat baron olduktan sonra izlemeye başladım diziyi daha önce sıradan bi mafya dizisi diye izlemiyodum bi gün arkadaşlar izlerken denk geldi ve tam yerinde geldi..asıl devlet vs. ilişkileri ondan sonra başladı zaten..her türk genci izleyip ders çıkarmalı kendineadam öküzse öküzdür zaten ailesi eğitim vermemişse ordan kalkıp adam öldürmeyi halt sanıp aynını yapanlar zaten ne milliyetçilik ne insanlık için izler..önemli olan özü kavramak
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Economist

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

gene millet birbirini vuracak, orada burda adam doğrayacak!! Aşırı milliyetçilik özendirilecek, bir takım kimseler bundan pay alacak vs vs...

+1

madalyonun diğer yanı da , insanlar dönen oyunları , ülkedeki makro tezgahları görebilme imkanını yaşadılar....

Herkesin derin devlet , susurluk v.s gibi olayları sadece haberlerde verildiği gibi değil farklı bi bakışını yaşama imkanı buldu...

tabiki eksi yanları var , ama sadece dizi sayesinde herkesin unutmaya yüz tuttuğu türkülerimizi kültürümüzü ağzımıza pelesenk etmesi bile mutluluk verici...

bu arada takım aynı

• deli yürek daha iyidi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Yine eski oyuncular var.Süper olacak.

Polat , Memati , Abdülhey , Halo.

Evet Necati Şaşmaz'ın aptal mimiklerine katlanacağız tekrar.

Neyse, şu diyalog ilginçti;

- Dizide tek düşmanımız Amerika mı olacak?Kötü adam sadece Amerika mı?
    - Hayır, sadece o değil elbette terör olayında rol oynayanları diziye yansıtacağız
    - O zaman Avrupa da işin içinde sıkça görülecek.

• KURTLAR VADİSİ
  • Ulen insan ne zaman başlayacağınıda söyler bari.

• gerçekten ne zaman başlayacak
    quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Ulen insan ne zaman başlayacağınıda söyler bari.

• saçmasapan DİZİLER uleyn aliye BİLE BUNDAN DAHA GÜZELDİ be
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

gene millet birbirini vuracak, orada burda adam doğrayacak!! Aşırı milliyetçilik özendirilecek, bir takım kimseler bundan pay alacak vs vs...

haklısın
    dizinin yayını biter bitmez izleyenler sokağa dökülecek
    herkes tuttuğunu kurşunlayacak, bombalayacak

gerçek hayatta ne varsa bu dizide de o vardır. devekuşu misali yaşamak, kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir. Amerikan filmlerinde bu dizinin misli misli fazla şiddet sahnesi vardır ve içi boş filmlerdir.
    Ama almasını bilene kurtlar vadisi öyle gerçekleri öylesine sert bir biçimde, inanılmaz kompleks bir senaryo ile verdi ki, 100 kere daha seyrederim. Bu güneydoğu ile ilgili yapılacak dizinin özünü dikkate alıp izlerseniz, çok keyif alacağınızdan eminim.

• bıçaklanma olayları artacaksa bunun sebebi diziler mi oluyor bunlara özenen salakların hiç mi suçu yok bence yüzde 80 olay insanda bitiyor akıllı olan sadece dizisini izler ona buna özenip egolarını tatmin etmeye çalışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

saçmasapan DİZİLER uleyn aliye BİLE BUNDAN DAHA GÜZELDİ be

Yok selena kardeş naptın

Kurtlar Vadisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 25 Aralık 2006; 20:33:26 >
  • Umarım daha kaliteli çekimler, özel efektler görürüz. İkinci bir dizimiz daha olacak bu ülke bir dizide ilk kez asala cinayetlerini izleyecek dedi, hiç kimsenin bu ülke evlatlarına soykırımcı demeye hakkı yoktur da dedi. Pamukyan'ı küfrü için yalayanlardan sonra böyle konuşan adamları görmek iyi oluyor.
  • pamuk vatan satıcısıdır .
  • Muhahahah

Arkadaşlar Cine5 in Eskiden gece Kuşağı vardı.. Böle Bikinili Kızlar felan

Sonra bir Baktım Moda Olmuş Akmerkez de Sokaklar da bikiniyle Geziyorlar

Tesbiihe Hayır bikiniye Evetttt :))

Kurtlar Vadisi
  • sonuç ne arkadaşlar dinleyemedim yaaaaaaaaaaaaaaa ne olmuş şimdi başlıyomuuu
  • Hoşgelin Kurtlar Vadisiiii

Sen Bizim Can Damarımızsın....

KURTLAR VADİSİ : GÜNEYDOĞU(TERÖR) SHOW TV'DE BAŞLIYOR!!!
  • bayadır okullardan bıçaklama haberi gelmiyodu onu bekliyolarmış demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

sonuç ne arkadaşlar dinleyemedim yaaaaaaaaaaaaaaa ne olmuş şimdi başlıyomuuu

Başlıyor.....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.