Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ : GÜNEYDOĞU(TERÖR) SHOW TV'DE BAŞLIYOR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahh bide süleyman çakır olcaktiki tadından yenmezdi valla
  • heralde parasız kaldılar ki böyle bişey deneyecekler.

bunlar güzel şeyleri tadında bırakmayacak mı?

Gene içine edecekler
  • ıslenecek ne konu kaldıkı dızıde.... hos ben bı konuda goremıyorum ortada sureklı bırılerı oluyor
    KV 'ye
  • quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

hayatında kaç kere izledin sen bu diziyi de yorum yapıyorsun.seviyesi düşük sensin sen git selena izle.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Bırakın bu seviyesi düşük dizileri.

Bu diziden etkilenip Veledin biri sevdiğin bir insanı bıçakladığında böyle konuşabilir misin?

• quote:

hayatında kaç kere izledin sen bu diziyi de yorum yapıyorsun.seviyesi düşük sensin sen git selena izle.
    quote:

Öncelikle benim bu gibi saçma şeylere ayıracak vaktim yok.

Ayrıca benim seviye farkı yarıştıracak sen misin? Senin seviyen o kadar belli ki selena ile kurtlar vadisi arasında bağlantı kurabiliyorsun. Ben 2 diziyide izlemiyorum. Hep bu aptal diziler yüzünden sokaklarda 10 12 yaşındaki veletler artist artist dolaşıyor. Aslında suc cocuklarda değil bu diziyi çocuklarına izleten ve silah taşımayı erkeklik bilen eğitimsiz insanlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretender -- 25 Aralık 2006; 21:29:23 >

• bazı gerçekleri yansıttığı doğru.

peki dizideki şiddeti çıkartsalar kaç kişi izler? hoşumuza gidiyor şiddet, vahşet vb. garip basit şeyler. dizinin basitliği bence çok şiddet içermesi. polat göstermelik bir kahraman sadece. ama dışarıda Iq su 100 ün altında olan bazı şahıslar etkileniyor malesef onlar yüzünden rahat nefes alamayacaz sanırım. bazı şeyler çok abartılı ve gereksiz. alt tarafı bir dizi sonuçta 3-5 kişi para kazanacak.
  • Tormentor03
  • ? Ne Zaman Başlıyo YaWwW ?
  • seni avatarın ile baş başa bırakıyorum kendi kendini güzel tesbit etmişsin.bu diziden önce de sokakta insanlar ölüyordu .selena ile vadiyi birbirinin tamamen zıt örnekleri olduğu için karşılaştırdım ama bunu anlayacak kapasite yok sende.
    quote:

quote:

quote:

Ayrıca benim seviye farkı yarıştıracak sen misin? Senin seviyen o kadar belli ki selena ile kurtlar vadisi arasında bağlantı kurabiliyorsun. Ben 2 diziyide izlemiyorum. Hep bu aptal diziler yüzünden sokaklarda 10 12 yaşındaki veletler artist artist dolaşıyor. Aslında suc cocuklarda değil bu diziyi çocuklarına izleten ve silah taşımayı erkeklik bilen eğitimsiz insanlarda

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca benim seviye farkı yarıştıracak sen misin? Senin seviyen o kadar belli ki selena ile kurtlar vadisi arasında bağlantı kurabiliyorsun. Hep bu aptal diziler yüzünden sokaklarda 10 12 yaşındaki veletler artist artist dolaşıyor. Aslında suc cocuklarda değil bu diziyi çocuklarına izleten ve silah taşımayı erkeklik bilen eğitimsiz insanlarda

Ayrıca bir kişi diziyi izlemiyor die yorum yapamaz mı. Burası bir forum herkes istediği yorumu yapar. Sen buna karışamassın arkadas. Eğer yorumumu beğenmiyorsan bunu nazik bir şekilde dile getirebilirsin. Yoksa
    kimin seviyesiz oldugu belli. Ülkede bu kadar sorun varken uğraştığınız konulara bak.

(Ama Herkesin yaşadığı hayat kendine ne yaparsanız yapın bana ne yaaaa) Bende seni ciddiye alıp cevap yazıyorum

• türk milleti 0-15 yaşları çocuklardan ricağım lütfen diziyi izlemesin. lütfen çok rica ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

türk milleti 0-15 yaşları çocuklardan ricağım lütfen diziyi izlemesin. lütfen çok rica ediyorum.

Deminden beri hep bunu söylemeye çalışıyorum zaten anlamıyor ki vatandaş
  • Deminki konusmalarım için diğer üyelerden özür diliyorum.
  • Sonunda başlıyor be oleyyyy
  • Bakıyorum genelde insanlar bu dizi hakkında konuşulunca küçük çocukların gelişimi hakkında yorumlar yapıyor... butür şeylerle uğraşcağınıza çocukların okuldan kaçıp internet cafelerde deli gibi counter ve onun gibi şiddet dolu oyunları oynuyorlar adult siteleri de unutmayın!!! ilk başta bunları bil halledin ondan sonra bu konulara el atın.siz sadece gündem olaylarıyla yaşıyosunuz ertesi gün başka birşey çıktığında ayy ne kadar kötü diyip başka konuya atlarsınız........
  • kurtlar vadisinden önce cinayetmi yoktu sanki! izlemek için gözlerinden başka organlarını kullananlar izlemesin kardeşim! biz niye adam öldürmüyoruz?!!!!
  • Ayrıca şimdiye kadar olan dizilerin hangi birinde kurtlar vadisi kadar bilgilendirici bir dizi oldu çok merak ediyorum.takmışlar mafya mafya ayy çok banel diyenler bikere adam akıllı izlememiştir yahut oturup izlediğinde o bazı gerçek siyasi konular konuşulduğunda anlamayıp kafası basmadığından sıkılıp aliye yi izler..........
  • djan sonunda bir fikrine katılabildim

bu arada ben o diziyi izlerken 14-15 yaşındayım ve o polat alemdar karakterinden vatan sevgisini öğrendim okulda bana öğretemedikleri....
    bilmem anlatabildim mi yani bu dizilerin algılanması beyinden beyine değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birahalasoguk -- 25 Aralık 2006; 22:08:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: green_full

djan sonunda bir fikrine katılabildim

bu arada ben o diziyi izlerken 14-15 yaşındayım ve o polat alemdar karakterinden vatan sevgisini öğrendim okulda bana öğretemedikleri....
    bilmem anlatabildim mi yani bu dizilerin algılanması beyinden beyine değişir

sonundamı hayırdır
  • Bence de gereksiz dizilerden biri, tıpkı şu an yayında olan bazı diziler gibi.

Ama zevkler ve renkler tartışılmaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.