internet kafecileri zor günler bekliyo yine aklı bi karıs havada gencler bunları seyredıp gaza geliyo sonra cezası kafelere kesılıyo lanet olsun böyle devlete böyle adalete (dizi izlemeyi bilene lafım yok) bizim insanıımız valla numunelik ya konu bır dizi olunca cocugun kötü şekilde etkılenmesi aileye bağlanıyor dizi sonuna kadar savunuluyor. konu kafeler olunca bizim ekmeğimiz kafeler pislik yuvasıdır diyip kesip atılıyor. ne dielim aynen devam
benim anlamadığım konu şu... amerika'da adamlar "testere" serisi yapıyor. hepimiz takdir ediyoruz, ayakta alkışlıyoruz, senaristini yerlere göklere sığdıramıyoruz. 1 kişi de çıkıp "aman bu milleti asmaya kesmeye yöneltiyor" demiyor... ama ülkemiz kendi çapında kurtlar vadisi diye dizi çeviriyor ondan sonra "vay efendim milleti özendiriyomuş, kötü etkiliyomuş vs. vs." diye yerden yere vuruyoruz...
sizce burda bi çelişki yok mu??? bence bu olay tamamen diziyi kendisi almadan önce kanal d ve doğan grubunun millete verdiği gazdan kaynaklanıyor. haftanın 5 günü kurtlar vadisini kötüleyen haberler yapılıyordu, bizim koyunlar da hemen arkasında "mee" lemeye başladı...
diğerine yazmıştım bu da eksik kalmasın...
ağzına sağlık eleştirenler izlemeden eleştiriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Talinya
sabırsızlıkla bekliyorum başlaycağı günü.
buarda bende önceden diziye laf saylardanım sonra bu kadar bahsediliyorsa vardır bir iş diye ans de(azerbaycan tv si) izlemeye başladım ve diziye remen aşık oldum. dizinin konusunu anlamadan zeka potansiyeli düşük insanları yaptıkları şeylerden diziyi suçlardım ve polat karakterini suçlardım. oysa diziyi izledikten sonra diyorum ki gerçekten gençler vatanını polat kadar sevse ve diziyi anlayarak izleseler ve polatı örnek alsalar.
öncelikle geçmişte diziyi izelmeden eleştirdiğim için kendime KOCAMAN
sonra diziyi anlamadan izlemeden konuşanlara
KURTLAR VADİSİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme