Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ : GÜNEYDOĞU(TERÖR) SHOW TV'DE BAŞLIYOR!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: vendeta

hocam sende herşeyi direk capture ediyorsun

Alışkanlık yaptı görüntü yakalamak.

İyi bari konu silinmemiş... Arkadaşlar bu tür dizileri abartıyorsunuz adı üstünde renkli kutudan çıkıyor. Adamlar birşeyler üretiyorlar isteyen seyreder. Artık yabancıların şiddet, ahlak dışılığından az kalmıyor bizimkilerin yaptıkları da... Keşke henüz karakteri oturmamış insanların, çocukların seyretmesine engel olabilsek ama mümkün değil. Aileler çocukları kendi kendine büyüyen kaktüsler gibi görmeyi bırakmadıkça, saldım çayıra mevlam kayıra anlayışı değişmedikçe, eğitim düzeyi yükselmedikçe kötü olaylar olacak. Bu tür yapımlara yayın saatlerini geç saatlere aldırmak, şiddet sahnelerinin kontrolü gibi yaptırımlar uygulanabilir. Bunun için Rtük'e, yapımcılara eposta atılabilir.

Dizi milliyetçi duygularımı okşadığı için benim hoşuma gidiyordu. Yine aynı anlamda eleştirdiğim yerleri de oluyordu. Başka kötü yanları örneğin çekim kalitesini en belirgin şu kurşun 'civ cuv' larına kesinlikle çözüm bulmalılar. Şiddetin aşırılığı hani kafa koparmalar vs. aşağıya çekilebilir. Birde şu sanal reklam mıdır ne halttır saçmalığın en önde gideni... Sonuçta zaman zaman gerçekleri gösterseler dahi hepsi hikaye, televizyonu çok önemsememek lazım.

• bence ilki kadar tutmayacak. Hep öyle olmaz mı? bakın Fatih TERİM 2. sefer galatasarın başına gelince ne oldu
  • tv kumandası üzerindeki butonları kullanmak basittir, bilmiyosanız tv'nizin kitapçığını okuyun. Yani yüzlerce seçeneğiniz var ve istediğiniz kanalı seyredebilirsiniz, içiniz ferah olsun
  • hayırlı olsun.süper oldu bu haber.Sağır Oda ile Kurtlar bana yeter.ha bide Binbir gece
  • Arkadaslar olaya birde şu yonden bakın Su ana kadar T.C devletinde guneydoguyu yani PKK yı konu alan kac tane dizi film vs cekildi. Ve gercekten su anda doguda olan olaylar hic ic acıcı olaylar degil (askerligi hakkari-çukurcada yaptım ) hic olmazsa boyle diziler gencleri biraz daha bilgilendirir.Ama sunu soylemeden gecmiyim bunlar tamamen yanlısın dogrusu bana gore bazı seyler arastırılarak ve okuyarak ogrenilir ama okuma ve arastırma alıskanlıgı olmıyan bir millet oldugumuz icin bunlarada sukur
  • Yahu o dizi zaten terör idi.
    Bu sefer belirtme ihtiyacı mı duymuşlar: KV-Terör
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

gene millet birbirini vuracak, orada burda adam doğrayacak!! Aşırı milliyetçilik özendirilecek, bir takım kimseler bundan pay alacak vs vs...

BRAVO SANA NE GÜZEL DEMISSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMZ

quote:

Orjinalden alıntı: ScHiZopRen

Muhahahah

Arkadaşlar Cine5 in Eskiden gece Kuşağı vardı.. Böle Bikinili Kızlar felan

Sonra bir Baktım Moda Olmuş Akmerkez de Sokaklar da bikiniyle Geziyorlar

Tesbiihe Hayır bikiniye Evetttt :))

Kurtlar Vadisi

sen niye nickini değiştirdin yaa nası tanıyacam seniii

tanırsın tanır

• quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

gene millet birbirini vuracak, orada burda adam doğrayacak!! Aşırı milliyetçilik özendirilecek, bir takım kimseler bundan pay alacak vs vs...

Bence dizinin üstlendiği bir görevde var.Türkiye'de yaşanan olaylara karşı halkı bilgilendirmek.

Yeteri kadar açıktır herhalde
  • HAKLISIN
  • Başladınız yine
  • Kurtlar vadisi dizisinde.Toplam 2400 tane adam ölmüş.Adamlar katliam yapıyor resmen:D

Ama en sevdiğim sahnesi.Biz Racon Kesmiyoz Kafa Kesiyoz Sahnesi:D Biraz iğrenç ama.
  • sanırım henüz kesin bir şey yok,
    sadece bahadır özdener çıkıp bir açıklama yapmış
    ben de gazetede okudum
    ve gerçekten başlayacak
    sanırım yeni sezona başlatırlar
    yakın zamanda yeniden ekranlarda yani
  • Ben açıkçası bu diziyi izlemeden önce pek vatana millete önem falan vermiyodum..Kurtlar vadisini izledikten sonra vatan sevgisini kavradım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeBoy

Kurtlar vadisi dizisinde.Toplam 2400 tane adam ölmüş.Adamlar katliam yapıyor resmen:D

Ama en sevdiğim sahnesi.Biz Racon Kesmiyoz Kafa Kesiyoz Sahnesi:D Biraz iğrenç ama.

heyecan yapma
    onların hepsi yaşıyor

• Bana kalırsa başlı başına bir zaman kaybı. Bunun bu kadar seyirci bulması da düşündürücü. Türkiye'nin gerçekleriymiş kimi kandırıyorlarsa.. Bu arada kominist değil arkadaşlar komünist. Komün'den geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

hayatında kaç kere izledin sen bu diziyi de yorum yapıyorsun.seviyesi düşük sensin sen git selena izle.
    quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

Bırakın bu seviyesi düşük dizileri.

Öncelikle benim bu gibi saçma şeylere ayıracak vaktim yok.

Ayrıca benim seviye farkı yarıştıracak sen misin? Senin seviyen o kadar belli ki selena ile kurtlar vadisi arasında bağlantı kurabiliyorsun. Ben 2 diziyide izlemiyorum. Hep bu aptal diziler yüzünden sokaklarda 10 12 yaşındaki veletler artist artist dolaşıyor. Aslında suc cocuklarda değil bu diziyi çocuklarına izleten ve silah taşımayı erkeklik bilen eğitimsiz insanlarda

Arkadaşlar Bahadır'dan Aldığım Son Habere Göre Kurtlar Vadisinin İsmi Değişmiş

Yeni Yayında " KURTLAR VADİSİ Tormentor03 " İsmiyle Giriş Yapacakmış Haberiniz Olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 26 Aralık 2006; 18:17:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]

Bana kalırsa başlı başına bir zaman kaybı. Bunun bu kadar seyirci bulması da düşündürücü. Türkiye'nin gerçekleriymiş kimi kandırıyorlarsa.. Bu arada kominist değil arkadaşlar komünist. Komün'den geliyor.

eee işin erbabı ki izleyici çekiyor... > 300.000 $ bir gece daha <
  • Şu Endama Bak Yaaaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

ne zaman başlıyormuş?

KURBAN BAYRAMINDAN SONRAYMIŞ. KURBAN DA KESECEKLERMİŞ HATTA DİYARBAKIR DA..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.