bu arada ben o diziyi izlerken 14-15 yaşındayım ve o polat alemdar karakterinden vatan sevgisini öğrendim okulda bana öğretemedikleri.... bilmem anlatabildim mi yani bu dizilerin algılanması beyinden beyine değişir
sonundamı hayırdır
bilmem bu din hakında fln tartıştığım biri vardı o değilmisin sen
Pana Film sonunda bombayı patlattı be. 3 Proje ile birlikte helal olsun ne diyim izlenecek dizi çıktı VARAN 1 Kurtlar Vadisi Show'da
Kurtlar Vadisi'nin Şubat ayında Show TV'de yayınlanacak yeni bölümlerinin konusu terör.
Türkiye üzerine oynanan terör oyunlarının ortasında kalan Polat Alemdar, terör dosyasını açacak.
TERÖR VE GERÇEKLER
Türkiye, son 22 yılda 46 bin terör eylemine sahne oldu. 1984’ten beri terör nedeniyle 36.628 vatandaşımız öldü. Kayıplardan 508’i çocuktu. Yaklaşık 5 milyon vatandaşımız terör nedeniyle yaşadığı yeri terk etmek zorunda kaldı. 1984’ten bugüne 5 cumhurbaşkanı, 8 başbakan, 7 Genelkurmay Başkanı görev yaptı.
Resmi rakamlara göre terör eylemlerinin Türkiye’ye doğrudan maliyeti 100 milyar ABD Doları’ndan fazla. Dolaylı maliyetlerle birlikte zararımız 300 milyar doları buluyor.
-- 300 milyar şu demek:
7 tane GAP Türkiye’nin dış borcunun 2,5 katı 30 km otoban (Mevcut otoban uzunluğunun 2 katı) 5 milyon derslik okul (mevcut derslik sayısının 12 katı) 350 tane Boğaz Köprüsü Türkiye’nin 83 yıllık sağlık gideri 75 tane Atatürk Barajı
VARAN 2
AYRILIK
Bir sevda hikayesi 1970’lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevda, Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşür. Ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarıdır. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızı Amelie (Aslı), yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da babasından önce Kerem’ini bulacaktır. Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı topraklarda aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesi…
İnsanlık tarihinin ilk kavgası… Mutlu sondan sonrası için… Hayat Kavgam İnsanoğlu’nun Adem ve Havva’dan bu yana çözemediği kadın erkek bilmecesini her bölümünde yeniden soracak olan Hayat Kavgam, kadınları ve erkekleri kendi gerçekleriyle güldürecek, düşündürecek. Hayat Kavgam, ilişkileri, evlilikleri, masalların bittiği yerden, mutlu sondan devam ettiren bir dizi olarak, çözülmez zannedilen sorunlar hakkında yüreklere su serpecek. Dizi, ilk beş dakikada yaşanan kavganın, bölüm boyunca kadın ve erkek bakış açısıyla ayrı ayrı değerlendirilmesini konu ediyor.
bu arada ben o diziyi izlerken 14-15 yaşındayım ve o polat alemdar karakterinden vatan sevgisini öğrendim okulda bana öğretemedikleri.... bilmem anlatabildim mi yani bu dizilerin algılanması beyinden beyine değişir
sonundamı hayırdır
bilmem bu din hakında fln tartıştığım biri vardı o değilmisin sen
hıı olabilir
sağır oda bitiyo ya kurtlar vadisi misilleme yaptı
vahşetttt ve kannnnnnn ve cinayetttttttttt
gecen sene Kurtlar izleyecem diye okuldan kaca kaca 2 dersten kaldim
isterse 12 olsun
KURTLAR VADISI
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Orjinalden alıntı: gkc
allahımm kabus yıne baslıyor
kabus değil gerçek
likit dizileri bırakın, gerçeklerle yüzleşin, tabi cesaretiniz varsa
+1
quote:
Orjinalden alıntı: Time2Die
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Orjinalden alıntı: gkc
allahımm kabus yıne baslıyor
kabus değil gerçek
likit dizileri bırakın, gerçeklerle yüzleşin, tabi cesaretiniz varsa
+1
+2
quote:
Orjinalden alıntı: eggy13
kurtlar vadisi ırak=ROCKY
hehehehehe çok güzelmiş
quote:
Orjinalden alıntı: ScHiZopRen
Muhahahah
Arkadaşlar Cine5 in Eskiden gece Kuşağı vardı.. Böle Bikinili Kızlar felan
Sonra bir Baktım Moda Olmuş Akmerkez de Sokaklar da bikiniyle Geziyorlar
Tesbiihe Hayır bikiniye Evetttt :))
Kurtlar Vadisi
sen niye nickini değiştirdin yaa nası tanıyacam seniii
Ben çakırı seviyodum ya o öldü bende bırakmıştım diziyi
Eh başlasın izleyelim bakalım.Zaten gerçek hayattada film izler gibi izliyoruz değişen bişey yok.Mafya ile ilişkileri ortaya çıktıktan sonra istifa etmeyen başbakan dünyada bir elin parmakları kadar ülkede mevcut onlardan biride biziz.
türkiye'nin gerçekleriymiş, peh! yamuk yumuk bir milliyetçilik sosuyla sunulan gudik bir dizi, bu kadar hayranı olmasına şaşırıyorum. Türkiye'nin gerçeklerini öğrenmek isteyen varsa Uğur Mumcu okusun... Dandik şeylerle vakit geçirmeyin, yada itiraf edin izleyip vicdan, gurur masturbasyonu yapıyoruz deyin.
quote:
Orjinalden alıntı: crow
türkiye'nin gerçekleriymiş, peh! yamuk yumuk bir milliyetçilik sosuyla sunulan gudik bir dizi, bu kadar hayranı olmasına şaşırıyorum. Türkiye'nin gerçeklerini öğrenmek isteyen varsa Uğur Mumcu okusun... Dandik şeylerle vakit geçirmeyin, yada itiraf edin izleyip vicdan, gurur masturbasyonu yapıyoruz deyin.
heee heee
quote:
Ya herru ya merru gibi bişey oldu bu.Bence ikiside yapılır.Kurtlar vadisinde alınması gereken mesaj artık vatansever gençler olarak (kaldıysa tabi) devletin kurumlarında bizlerin yer alması gerektiği.Vatan hainlerinin kapkaççının değil bizim gibi vatan sever kişilerin.Hangi hükümet iktidar olursa olsun işlerini yaptırabilmek için devlette kadrolara ihtiyaç duyar.Eğer devlette kadrolaşması yoksa iktidar miktidar olamaz.Bakın AKP ye mis gibi kadroları var niye? çalışıyor çünkü.Biz ne yapıyoruz? Bizim gibi düşünen insanların o kadrolara yerleşip orada tutunması gerçekten zor ama yapılması gereken bu.
Bizim aydın insanımızında insana değer veren herkesinde yaptığı bir hata var.Bizler pasif direnişi tercih ediyoruz.Mutlaka güç odaklı bir yapılanma içine girilmeli en azından sağlam bir taban oluşturulmalı.Kan vahşet silahlar kötü dersek otururuz oturduğumuz yerde.Çanakkale savaşını düşmana öpücük vererek kazanmadık.Bu vatan hainleriyle silahlı mücadeleye girme zamanı bence çoktaaan geçti bile.Böyle bir anlayış geliştirilmeli artık yazarak çizerek bir yere varamayız.Yazarları çizerleri aşağıladığımı sanmayın ama bu işler bizim gibi insanları artık çok tembelleştirdi.Umarım yazım yanlış anlaşılmaz.Ama demek istediğim Kurtlar vadisinde Polat Alemdar kimliği ile mafyaya sızan içten çökertmeye çalışan Ali'nin yöntemi doğrudur.Başka türlü olamaz bu iş.Kimse o koltukları bize bağışlamayacak alacaksak biz alacağız yada oturup bakacağız.
Kısacası demek istediğim artık bu ülkede vatan severlerin ortak bir irade ve bir şuur oluşturma zamanı geldi.
quote:
şaşırmaya da devam edeceksin emin ol
Beyler ağınızı yormaya değmez farklı olmak istyo aklısıra
ya bi dizi için bu kadar da kavga edilirmi yaa bastan sona okudum ve harbi şaşırdım yani haftada 1 2 saat izlenen bi dizi alt tarafı siz olayı vatan miilet olayına dökmüşünüz gene tebrik ederim yani