Şimdi Ara

Kurulu Bir Windowsu CD'den BOOT etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana imkansız geldi ama size danışmak istedim. Linux'ta oluyormuş;
    Şirkette bir domain yapısı var ve şirkete gelen misafirlerin o domaine logon olabilmesi için, bilgisayarın kurulu bir CD'den boot edilmesi lazımmış. Şirketin Server, TCP/IP, Domain ayarları gibi ayarlı bir cd'den boot edip o kullanılacak. Bilgisayarın (Notebook'un) kendi ayarları değişmeyecek. Diyeceksiniz normalde Domaine logon yap ama windows Xp Home Edition yüklü bilgisayar domaine join olamıyor. Böyle bir Boot CD si oluşturulabilinirmi?

• bildigim kadariyla olmuyor, cd'nin raw formati fat ya da ntfs yapiya uymadigindan haliyle windows kurulumu yapilamiyor, usb flashdiskle ancak cozersiniz durumu ya da live calisan linux kullanacaksiniz
  • USB disk daha mantıklı geliyor fakat benden istenen böyle bir cd hazırlanması, nasıl olacağını bilmiyorum ama olsa bile cd den okuyabilecek fakat log dosyalarını yazamıcağı için sorun çıkmazmı?
  • BartPE adlı program ile kolaylıkla yapılabilir.
  • BartPEnin içinde NortonGhost var onunlada imaj alınıyor onun dışında kurulu bir wind. imajını alsam büyük ihtimalle olmaz. veya başka bir yöntemimi var daha fazla açabilirmisin? cd den boot edip normal kullanabilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.