Şimdi Ara

Kurulum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bf 3 premium edition aldım kuruyorum şimdi ilk cd yi taktım origin den yükledi bişey 4 saat sürdü 16gb idi bitti yükleme ilk cd yi çıkardım 2. ciyi taktım şimdi ne yapmam gerekiyor ilkkez oyun yüklüyorum yardım edermisiniz :( bu arada oyun originden yüklenince battlefield 3 e tıkladım battelog diye biyer açıldı acaba ordanmı bişey yapmam gerekiyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spca6 -- 10 Kasım 2012; 17:55:31 >

• Bukadar kişi baktı 2. dvd de napcam bilen yokmu 16 gb originden indirdim 2.dvd de napcam ?
  •  Kurulum

Buraya kadar geldim

1. sorum :2.dvd de ne yapmam gerekiyor ? takmam gerekiyomu ?
    2.sorum: Premium edition aldım nası aktif edicem ?
    3. sorum :oyuna nası başlıcamplay butonu sönük :(
  • Isin zor ben keyle aldim oyunu 2. Dvd de ne yapican bilmiyorum ama battleloga girdigine gore oyun yuklenmis bu oyunu forumun %99 u multiplayer oynamak icin aldi ordan multiplayer yazisina tikliyon herhangi bir servara pingi ve oyuncu sayisi yeterli olan pping 100 un altindda olsun serverda bos olmasin full de olmasin istedigin servera tikliyon ve giriyon eger server plugin falan isterse yuklersin artik bide 64 bit tarayicidan girme kabul etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler onları yaptımda oyuna girince atıyo hemen punk buster bilmemne diyo napcaz ?
  • Biraz arastir google var forum var kac tane konu acildi bu sordugun soru icin mobildeyim arastir ayrintili bicimde bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.