Şimdi Ara

Kurulum sırasında hava kaçağı oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tosot pearl 18 klima aldım. Servis yetkilisi klimayı kutusundan çıkarıp boruları ayarlarken güçlü bir şekilde patlamış gibi hava çıktı.

Bir sıkıntı olmadığını, bunun normal olduğunu ve üreticiden bu şekilde içi hava dolu geldiğini söylediler ama içime kurt düştü. Sıkıntı yaratır mı acaba?

Not: Bu durumun psikolojisinden mi bilmiyorum ama klimadan çıkan havanın sıcaklığı düşük gibi geliyor bana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtefem -- 3 Eylül 2018; 13:37:35 >

• Merhabalar. Bu ses iç ünite borularından geldi ise normaldir. İç üniteye fabrikada azot basılır. Montaj esnasında basınçlı bir şekilde çıkış olmazsa iç ünite serpantinlerinde kaçak olduğu anlamına gelir. Bu sebeple basınçlı azot basılır. Bu normaldir. Tek yanlışı hava demiş olması,hava değil azot basılır.

Klimayı max. soğutma konumunda(16 veya 18 derece) ayarda çalıştırdığınızda nasıl bir soğutma elde ediyorsunuz acaba ?

Saygılarımla...
  • Bilgi için teşekkürler. Aslında onlar hava ya da azot demediler. Ben hava olduğunu sandığım için öyle söyledim :)

Bu arada 16° de deneyip yazacağım.
  • Denedim sorun yok.

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtefem

Denedim sorun yok.

Teşekkürler..
    Geçmiş olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.