Şimdi Ara

Kurumsal bir internet sitesi açmak istiyorum sizce php mi yoksa dotnet mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurumsal bir internet sitesi açmak istiyorum sizce php mi yoksa dotnet mi ?

Farklı teklifler aldık açıkçası uzak kaldığım içine tam olarak bilmiyorum artılarını ve eksilerini yardımcı olabilirmisiniz bana ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetumut -- 24 Kasım 2012; 12:51:08 >

• İçine ne koyucagına bağlı düşünki bir miktar elman var ve 2 tane sepet var bi sepet küçük sağlam bi sepet var büyük dayanıksız büyük sepete çok elma koyarsan boşuna büyük sepet alırsn küçük sepetede çok elma koyamazsn tamamen sana kalmış nasıl kullanıcagın için. Haaa diyorsan .net'i çok övdüler eger e-ticaret sitesi gibi birşey veya çook büyük birşey yapıcaksan .net biraz daha hızlı ama facebook'da tamamen php :) Eğer kurumsal bir site yapıcağım diyorsan kasma .net'i php yazdır gitsin

*dotnet yazmayaydın iyiydi, .net ' o :)
  • Uyarın için teşekkürler :)

Şöyle açıklıyim ben sitede daha çok tanıtım olacak şirket etkinlikleri bide iletişim formu olacak onun dışında çok teferruatlı bir şey düşünmüyoruz .net yeterlimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetumut

Uyarın için teşekkürler :)

Şöyle açıklıyim ben sitede daha çok tanıtım olacak şirket etkinlikleri bide iletişim formu olacak onun dışında çok teferruatlı bir şey düşünmüyoruz .net yeterlimidir ?

bence PHP yeterlidir gayet o tarz basit bir şey için.
  • .net için çok uygun fiyat verdiler o yüzden kararsız kaldım açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetumut

.net için çok uygun fiyat verdiler o yüzden kararsız kaldım açıkçası

Şöyle diyim .net her zaman daha pahalıdır ama belki ellerinde hazır vardır onu kurucaklardır. Çünkü .net bilen insan sayısı az bu yüzden .net pahalı ve kolay bir iş değil..
  • her iki dildede milyonlarca kişinin online olduğu karmaşık siteler var kurumsal bir firmanın isteklerini karşılamak bunun yanında çok küçük kalıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İNTERNET SİTESİ KURMA ÜCRETSİZ EĞİTİM KILAVUZU

Site kurmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bir web sitesi yapmak istiyorsunuz, fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor ve site açma konusunda sıfır bilgiye sahipseniz, bu web sitesi kurma kılavuzu ile aradığınızdan fazlasını bulacaksınız. Google sırrı nedir? İnternet siteniz Google birinci sayfasına yani, ilk 10 site arasına nasıl yükselir? Bu site kurma eğitim rehberi ile hiçbir tasarım kodlama ve teknik bilgiye sahip olmanız gerekmez. İstediğiniz her kategoride web sitesi açmak çok basite indirgendi. Sıradan bilgisayar kullanıcılarına tasarlandığı için artık herkes site kurabilecek. Başarılı ve profesyonel bir internet sitesi kurmanız için yazılı ve 30 parça uygulamalı video eğitimleri ile A’dan Z’ye hayal edebileceğiniz her kategoride web sitesi kurabilecek ve yayınlayabileceksiniz.
    Örneğin;
    • Şirket web siteleri ya da portalları için site oluşturmak.
    • Şirket iç ve dış ağları kurmak için internet sitesi aç.
    • Çevrimiçi haber bültenleri, gazeteler ve yayınlar yapmak için web sayfası kur.
    • E-Ticaret ile web’ de para kazanmak için internet sitesi açmak.
    • Hükümet uygulamaları için internet siteleri açmak.
    • Küçük iş yeri için internet siteleri açmak.
    • Ticari amaç gütmeyen organizasyonlar için web sitesi oluşturmak.
    • Topluluk tabanlı portalları yapmak için internet site kur.
    • Okul veya ibadethaneler için internet sitesi kurmak.
    • Kişisel ya da ailevi web sayfası için Site kurmak.
    KAYNAK:www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "Ücretsiz Site Yapma rehberi" başlıklı sayfasında. Arkadaşlar! Telaş yok ve panik yok! Yapmanız gereken tek şey bu eğitim rehberine harfiyen uymak ve sabır, sabır ve sabırlı olmak! Çünkü bu rehber sadece ilk defa site kurmak isteyenler için tasarlanmıştır.

DÜNYANIN EN İYİ HOSTİNG ŞİRKETLERİ LİSTESİ

Her ay yapılan titiz değerlendirme ile dünyanın en iyi ilk 5 web hosting firmaları, müşterilerine sundukları birbirinden dolu dolu plan paketlerdeki içerik zenginliği, kaliteli hizmet politikaları, sunuculardaki performans ve destek arasındaki denge, mümkün olan en uygun paket fiyatları, %100 müşterilerine memnuniyeti ile para iade garantisi süreleri dikkate alınmıştır. En kaliteli hosting firmaları listesi, dünyadaki binlerce web hosting firmaları arasından büyük bir titizlik ile değerlendirmeye tabi tutulmuştur. KAYNAK: www.sitenasilkurulur.net web sitesinin "En İyi Hosting Firmaları" başlıklı sayfasında bulabilirsiniz. Web hosting firmaları işleyişi hakkında fazla bilgi sahibi olmayan arkadaşlar "Web Hosting Nadir?" başlıklı sayfasında ise hosting firmaların işleyişi hakkında harika bir makale var. İncelemenizi tavsiye ederim.

• wp ile php nın sırtı yere yelmez aga
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.