Şimdi Ara

Kurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bosch serie 4 self cleanin condenser tipi bir kurutucumuz var 1o yaşında. 3 ay oldu olmadı, komple dağıtıp, kondenser, evap ne varsa dalıp bir derin temizlik yaptım. O günden sonra makina daha fazla tozutmaya başladı. Bu gün gene dağıttım ve tamburun öptüğü öndeki keçe benzeri contanın deforme olduğunu gördüm. Kapak contası değil.

Conta dediğime bakmayın, bildiğimiz 15x15mm civarı kesiti. Kapı süngerinin üstünde 3mm kadar bir keçe var. Bu conta, fitil ya da keçe artık adı her neyse nerede satılır, adı nedir bilen varsa yazabilir mi. Teşekkürler.

Kurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 28 Ocak 2025; 1:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    www.uygunparca.com
    Bosch WTE84101TR Çamaşır Kurutma Makinesi Ön Sızdırmazlık Keçesi - 00649045 - Uygunparça
    https://www.uygunparca.com/camasir-kurutma-makinesi-on-sizdirmazlik-kecesi-00649045/bosch/wte84101tr

Arka taraftada bir tane olması lazım. Servisten temin edebilmeniz lazım normalde, servise sordunuz mu?

Belki bir ihtimal bölgenizdeki parçacılardan da temin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 7 Şubat 2025; 13:20:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• onatba O kullanıcısına yanıt

İlginiz için teşekkürler.

Civardaki parçacıların tümü (hatta özel servisçilerin parça aldığı toptancı da dahil) servis dedi başka bir şey demedi. Makina 10 yaşında olunca...Kurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu  Belki bir umut servise göre daha ucuza bulurum dedim ama olmadı. İnternette adı "uygun" olan ama parçayı servisten 1,5kat daha pahalıya satan firma dışında bir yerde yok. Muhtemelen o da servisten alıp satıyor. Ben de servisten aldım. Altı üstü bi yüzüne keçe yapıştırılmış kapı süngerine verdik 500'ü ama tüm tozutma cozutma işi bitti. Eğer elektronik bir sorun çıkarmazsa bir 5-10 yıl daha gider.Kurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu 

Arka keçe şu an sağlam. Zaten 1250TL fiyatı görünce, eva keser üstüne yapıştırırım o parayı vermem dedim. Sonra contayı tutan parçanın vidalı değil, arka kapağa perçinli olduğunu görünce bosch'un bu çakallığını taktir edip, arka keçeyi kurcalamaktan vazgeçtim.

Edit: Siz de zaten o uygun firmanın linkini koymuşsunuzKurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu  Evet bu parça, serviste orjinali 500TL.Kurutucu tamburu ön ve arka keçe sorunu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 7 Şubat 2025; 19:33:42 >

• rabitelli kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha yeni plastik boruya 1000 lira verdim. Ondan dedim sizde verin diye.

Mielenin contası belki bir upgrade olabilirdi, kevlar diye pazarlıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.