Şimdi Ara

Kurye İçin Motor Tavsiyesi.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
17.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün Aleyküm , Ben martta ehliyet alıcam haliyle kurye olucam ama motor tercihini nasıl yapmalıyım tecrübeli abilerimden tüyalar fena olmaz :)

Şimdiden Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kurye İçin Motor Tavsiyesi

Kurye olarak işiniz gereği sıklıkla uzun mesafeler kat ediyorsunuz. Bu nedenle, güvenilir ve verimli bir motora ihtiyacınız var. Piyasada çok sayıda kurye motoru seçeneği mevcut, ancak hepsi aynı kalitede değil.

En iyi kurye motoru, ihtiyaçlarınızı karşılayan ve bütçenize uygun olan motordur. Husqvarna, KTM ve Gas Gas gibi birçok saygın üretici, özellikle kuryelik için tasarlanmış motorlar üretmektedir. Bu motorlar, ağır yükleri taşıyabilecek kadar güçlü, manevra kabiliyetine sahip ve yakıt verimliliğidir.

Kurye motoru seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler şunlardır:

• Motor gücü: Taşıyacağınız yükün ağırlığını göz önünde bulundurun.
    • Yakıt verimliliği: Seyahat edeceğiniz mesafeleri düşünün.
    • Manövrabilite: Şehir trafiğinde rahatça manevra yapabilmeniz gerekir.
    • Dayanıklılık: Motorunuzun zorlu koşullara dayanabilmesi önemlidir.
    • Bakım maliyetleri: Motorunuzun bakımının bütçenize uygun olması gerekir.

İhtiyaçlarınızı belirledikten sonra, farklı kurye motorlarını araştırın ve karşılaştırın. Müşteri yorumlarını okuyun ve güvenilir bir satıcıdan satın alın.

En iyi kurye motoru ile işinizi daha verimli ve keyifli bir şekilde yürütebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kuryecinin 3 motor seçeneği vardır.
    bunları incele beğendiğini al

honda cbf 150
    yamaha ybr 125
    tvs rtr apache 150
  • Commuter olması şart

ybr 125. cbf 150 bunlar kurye motorudur

Burada 10-12 tane 100 mg prince kullanan kurye var memnun olduklarını söylüyorlar yarısı 125 cc yaptırmış en fazla kilometre yapan 60.000 de krank rulmanını değiştirmiş birde ön teker rulmanı dağılmış kısa yol diye parkların içinden kaldırımdan dolandığından 100 cc çekişi eskisi gibi değil motor istiyor dedi yaptırmışken 125 cc yaptıracakmış iyi bile dayanmış 2 heybe dolusu gazete adamda nerden baksan 90 kilo vardır.

Bende aynı motoru kullanıyorum ama kurye değilim memnunum parçası bol ve ucuz 125 cc yaptırdım 100 liraya ama işte kurye değilim.

250 mct ile kuryelik yapanda var scooter ile yapanda.

scooter ile yapmak saçmalık çok masraflı olur kazada dağılıyor motor commuter olunca sürüklenir gider koruma demirinde kaldırır devam edersin
  • Ybr 125,cbf 150,cbe 125 birde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

kuryecinin 3 motor seçeneği vardır.
    bunları incele beğendiğini al

honda cbf 150
    yamaha ybr 125
    tvs rtr apache 150

cbf 150 eşittir kurye motoru
    alıntı yaptığım adam haklı bak, kuryeciler masraf çıkarmayacak ve yakıtı az olan motorları düşünür genelde, cbf150 de iyidir.
  • CBF 150 nin 0 ve 2. el fiyatları ne durumda birde 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim.

Yorumlar İçin teşekkürler
  • girwww.sahibinden.com 'a bak, ikinci el alırken motorda en önemli şey kilometre ve motorun yıpranıp yıpranmadığı, tabi adamın hor kullanıp kullanmadığını anlayamazsın sen ama bir tamirciye götürürsen ya da motordan anlayan bi tanıdığın varsa ona sorarsan sana yardımcı olurlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2ny

girwww.sahibinden.com 'a bak, ikinci el alırken motorda en önemli şey kilometre ve motorun yıpranıp yıpranmadığı, tabi adamın hor kullanıp kullanmadığını anlayamazsın sen ama bir tamirciye götürürsen ya da motordan anlayan bi tanıdığın varsa ona sorarsan sana yardımcı olurlar

Ortalama Fiyatı 3.500 TL sanırım ama bana 0 daha mantıklı geldi taksitle alıp ödememde kolay olur kredi kartımda o kadar limit yok taksit yapıyorlarmı bilginiz varmı
  • taksit konusu hakkında hiç bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

Commuter olması şart

ybr 125. cbf 150 bunlar kurye motorudur

Burada 10-12 tane 100 mg prince kullanan kurye var memnun olduklarını söylüyorlar yarısı 125 cc yaptırmış en fazla kilometre yapan 60.000 de krank rulmanını değiştirmiş birde ön teker rulmanı dağılmış kısa yol diye parkların içinden kaldırımdan dolandığından 100 cc çekişi eskisi gibi değil motor istiyor dedi yaptırmışken 125 cc yaptıracakmış iyi bile dayanmış 2 heybe dolusu gazete adamda nerden baksan 90 kilo vardır.

Bende aynı motoru kullanıyorum ama kurye değilim memnunum parçası bol ve ucuz 125 cc yaptırdım 100 liraya ama işte kurye değilim.

250 mct ile kuryelik yapanda var scooter ile yapanda.

scooter ile yapmak saçmalık çok masraflı olur kazada dağılıyor motor commuter olunca sürüklenir gider koruma demirinde kaldırır devam edersin

Peki kredi kartımda limit yok bayi taksit yapar mı acaba ?

• cbf ybr bunlar sakat motorlar özellikle 2. elde sakat kilometreyi düşürüp kaktırıyorlar

Taksit max 9 taksit. senet olayı bayiye kalmış birşey.

kredi çekip alabilirsin ben öyle yaptım.
  • quote:

cbf ybr bunlar sakat motorlar özellikle 2. elde sakat kilometreyi düşürüp kaktırıyorlar

Kredi olayları sıkıntı noktaladı namussuzlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06zampara06

quote:

cbf ybr bunlar sakat motorlar özellikle 2. elde sakat kilometreyi düşürüp kaktırıyorlar

senet yapan bayi bulman lazım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 06zampara06

quote:

senet yapan bayi bulman lazım

Varmıdır işte onu bilmiyorum

• spacy 110 idealdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emreinci98 -- 17 Mayıs 2021; 19:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir zamanlar bu konuyu araştıŕmıştım internette biraz araştırma yaptım kuryeler için en iyi 10 motor önerisi diye bir liste yapılmış. Nedenleriyle beraber açıklanmış. Ilgilenirseniz diye link bırakıyorum faydalı olabilir.

https://trend-jet.com/blog/en-iyi-kurye-motorlari/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/

• kurye motoru tavsiyesi için bu sayfada sıralanmış zaten marka ve modeller

• 100 cc çin min cup alıcan bir de sıfır yedek motor alacan yanına. Arıza marıza olursa diger motoru tak yola devam o sırada diger motorda bıkac gunde tamırden cıkar zaten sanayıde ustada zamanda harcamazsın. Artık 2. el motor bayagı rısklı oldu km ile oynanıyor cunku

• honda dio. hem scooter hem de büyük tekerlekli.

• Genel olarak commuter motorlar tavsiye ediliyor. 50 CC küçük hacimli motorlara bulaşmamanız nacizane tavsiyemdir.

ufak araştırma sonrası derlenmiş 2023 en iyi motorlar listesini buldum bi göz atabilirsiniz. faydalı olacağını düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.