< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuryelerin Alayı Moto Terör (2. sayfa)
-
-
Bu motorların sorunu değil bu Devletin düzenlemeler yapmaması ve yaptığı düzenlemeleri kontrol edecek mekanizmayı kurmaması ile ilgili. Motor kullanıcılarına kızmakla düzelmez bu. İki tekerlekli araçlar ile 4 tekerlekli araçları bir arada kullanmaya mecbur edersen daha çok kazalar olaylar olur. Bu iki taşıt tabiatı itibariyle bir arada olmaması gerek.
-
Kaldırım üzerinde giden motorlara trafikten men ve hapis cezası verilmesi gerek. Yoksa akıllanacakları yok!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaldırımda yürüyemez olduk hepsi kaldırımı yol olarak kullanıyor
-
Alakası bile yok ülkemizde trafik cezası kesmedikleri için herkes kafasına göre takılıyor. Kaldırımdan giden motora kes 50.000 tl ceza bidaha gidiyormu bakalım?
-
Eşim araba kullanırken çarpıp kaçtılar arka tampon değişti birde kendi motorlarına birşey olmasın diye etrafını demir ile koruma yapıyorlar bunun yasak olması gerekli. Ayrıca trafikte çarpıp kaçana hiç bir yaptırım yok.
-
Bende onu diyorum denetim yok, olmazsa adam her şeyi mübah görür.
-
Kesicen cezayı satıp motoru ödeyecek, bak ozaman nasıl esas duruşta bekler herkes
Demir koruma hem sürücüyü hem motoru koruna amaçlı sonuçta bu 4 teker değil 20- 30 la giderken bile düşebilirsin motorun neden gereksiz yere hasar alsın ?
-
Ben motosiklet sürücüsüyüm kamp şehiriçi alternatif ulaşım vs
Gidonda 360 derece kamera var gün içinde neler kaydediyor neler motokuryeler ışık tanımıyor günde 10 tane gördüysem 9 tanesi tanımıyor nadiren kurallara uyan görüyorum. Trafik watsap hattı olsa da şikayet etsem plakasız kurallara uymayan egsozt ile mahalle inletenleri
Çok ilginç son zamanlarda gördüğüm motosikletlerin çoğunun plakası da yok düşük ve yüksek cc dahil
Plakasız kullanmak serbest mi oldu ne oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 29 Temmuz 2024; 13:17:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özellikle Motoru trafikte sağa sola yatırarak gidenlere ceza verilmeli. Geçenlerde bir tanesi o kadar sola yatırarak gidiyordu ki az kalsın tekerimin altına girecekti.Teker altında kalsaydı %100 kusurlu olduğu halde cezayı ben yerdim.
plakasız olan motorlar genelde çalıntı motor oluyor. Herhangi bir çevirme vs durumunda motoru bırakıp kaçıyorlar.
kuryelerin durumuna gelince, online satış olaylarını insanlar artık hayatının parçası olarak gördüklerinden ve büyük satış sitelerininde kendi kurye filolarınıda kurmasındna kaynaklı kuryeci enflasyonu patlak verdi ülkede. Ev yada iş yerinden sipariş verip en erken vakitte siparişini bekleyenler "motorlar kaldırılsın" muhabbetti çekiyor..
Kuryecilerdede denetim yok, sıkıntı burada. şuan vasıfsız kişilerin ilk yapmak istediği iş kuryecilik zira günlük kazançları çok güzel para getiriyor. Normalde asgari ücrette iş bulamaycak olanlar kuryecilik yaparak aylık 80-100 bin tl para kazanabiliyor.
Bu noktada bilinçli motor kullanımı noktasında eğitim olmadığı için ipini koparan kuryeci oldu. Bu konuda profosyonel eğitim verilse bu sefer kuryecilik yapacak adamda az bulunacak. Bugün köşe marketlerin dahi kuryeleri var. Telefondan sipariş verip alıyorsun. Büyük satış sitelerini saymıyorum bile. Onların her ilçede büyük kurye filoları var ve motor markaları ile anlaşıp sektörüde ayakta tutuyorlar.
Yani kısacası halkın taleplerine göre kuryecilik sektörü büyüdü. Damacana su dağıtımından köşe marketlere kadar kuryecilik işlerinde motor kullanan adam aranır oldu. Haliyle motorculukla alakası olmayan kekoların trafikte tehlike yaratmasıda kaçınılmaz hale geldi. Sorunun çözümü eğitim ancak kuryecilik anlamında bu konuya bakan edende yok, bir boşluk var.
-
moto kuryelerin alayı toplum için tehdit. mahalle aralarında 60-70 le gidiyorlar. ara sokaktan caddeye çıkmadan önce caddede sağa sola bakıyorum yol boş görünce çıkıyorum bir anda motorla kafa kafa gelmişim. hemende esip gürlemeye başlıyorlar. sokaklarda bir hız limiti denen şey var. motorcular kurallara uysa başların bir şey gelmez.
-
Şöyle o demir arabaya çarpınca araba paramparça oluyor. Demir ve kaporta çarpışınca kaporta pert oluyor.
Motor sürücüleri kural tanımadığı için bir sürü arabaya çarpıp kaçıyor bu yasal olmayan bir ekleme ile nasıl muayeneden geçiyorlar diyecem ama plaka bile kullanmıyorlarmışlar forumda yazılanlara bakılırsa.
-
arabanın arka kapısında sürtmeden dolayı bir hasar var. Motorcu hasarı.Adam yabancıydı,suriyeli felan.
Tutanak mutanak hikaye olacaktı, hemen git elimde kalma dedim.
dur kalk trafiğinde, kırmızı ışıkta beklerken öndeki ile aramdan şerit değiştirmek istediklerinde tampona sürttürmeden geçmeleri mucize.
-
Konu sahibi haklı.İşini düzgün yapanda varda %10 gibi bir azınlık.Zaten işini düzgün yapan azınlık olduğu için göze çarpıyor bu kadar.Memleketin büyük çoğunluğu cahil olduğu için bu memlekette hiçbirşey olması gerektiği değil...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tiplere bırak iş vermeyi içeri bile sokmaz hiç bi yer alayı sabıkalı zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce düzgün sürmeyi öğren sonra gel abisi ha bu arada orada oturmuyorum merak etme bi ev al sonra gel.
-
Türkiye'nin Hinsistan'dan farkı kalmadı, trafikte sivrisinek gibi moto kuryeler geziyor, kuralları çiğniyorlar makas atıyorlar şehir içi hız limitine uymuyorlar. Ben trafik polisleri ne iş yapıyor onu merak ediyorum forumda her allah günü öğretmenlerle ilgili konu açılıyor trafik polisleri kazaya bile yalvar yakar gidiyorlar sahi devlet neden onlara maaş ödüyor ?Motorların gürültüsü yüzünden balkonuma çıkıp oturup kafa dinleyemiyorum. Ailemden birisine çarpacaktı bir tanesi şehir içi yüksek hızla... Mobeselere baksalar günde bin tane motorcunun ehliyetine el koymaları lazım. Kuralsızlıklar ülkesi, böyle gelmiş böyle gidecek...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 29 Temmuz 2024; 21:53:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X