Şimdi Ara

Kuryelerin Alayı Moto Terör (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Motor sürücülerinin kural tanımadığını nereden çıkardın, ayrıca yasal olmayan dediğin şey motosikletlerin aksesuar paketinde gelen bir eklenti ve tüm ülkelerde YASAL olarak kullanılıyor.

Ve şunu da belirtmek isterim, o demir eklentisi dediğin şey yaşadığım motor kazası sırasında bacağımın kopmasını engelledi ve kaza yüksek hızda olduğu için o demir şasemi yamulttu, motor pert oldu. Motokuryelerin kural tanımadığı doğru, ben de kurye olarak çalıştım. Patronum ters yöne girmeyip yolu dolaşarak geldiğim için beni azarlardı :D

ve her zaman senden daha hızlı paket atmanı isterler. Bu bir bahane olmayabilir, savunmuyorum ama az çok neden yapıldığını anlayabiliyorum. Senin de empati kurmanı öneririm. Plaka kullanmıyorlarmış lafı da zırva, kullanmayan çok nadir. Elbet bir çevirmede patlar, o da zaten. Özetle motorlardan nefret ettiğin için tüm motorcuları kötü ve kural tanımaz olarak nitelendirmen gerek yok, emin ol öyle değiliz.

• Sorun kuryelerde mi? yoksa kuryeyi çalıştıran firmalarda mı?

merak ediyorum hepimiz en az 1 kere almışızdır bişeyler, 2 dk geç kalsa burun kıvırıp geç kaldınız diye serzenişte bulunurken , kimse bu adamlar nasıl geliyor? neyle karşılaşıyor diye soran yok.

Bu ülkede hala 30dk pizza getirme garantili hizmet veren yerler var. tamam kuryelerin hepsi melek değil bir çoğu kural vs dinlemiyor aptalca sürenler var. fakat bu sorunun kaynağı motokuryeler değil.

• Arabamı sürüyorum keyfime bakıyorum, sadece diğer arabalara dikkat ediyorum, sağdan soldan olmadık yerlerden fırlayan motorlular hiç umurumda değil. Kural ihlali yapmadığım sürece başlarına ne geliyorsa gelsin umurumda olmazlar.

• Bir moto terör daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 31 Temmuz 2024; 9:42:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.