Şimdi Ara

Kuryelerin Alayı Moto Terör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipler zaten cezaevinden iki gün önce çıkmış gibi.
    Kimse bunlara vermediği için borç harç bi motor alıp trafiği terörize etmekten başka bi şey yapmıyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sorunlu tip çoğu.
    Milletin aracına zarar verip kaçıyorlar!
    Ülkede kanun yok, biz mi keseceğiz cezayı?
    Arkadaşımın 6 yaşındaki çocuğunun ayağını kırdılar, deliye döndü arkadaş. 6 yaşınca çocuğu.
    200 küsür bin tl harcadı.
    Mahkeme ne yaptı? Üst sınırdan sadece 6000 tl falan ceza verdi!
    Geldiğimiz nokta bu!!!

motorların büyük çoğunluğu öyle , bir dönem bende motor kullandım , nasıl bu kadar hayatlarını , kollarını bacaklarını riske atabiliyolar hayret ediyorum

motora saygı vs diye ağlarlar , şerit üstünden araçların arasından vız vız geçmekten en soldan bariyer dibinden gitmekten saçma salak asfaltlar üzerinde gaz açmaktan her boşluğa zıplamaktan geri durmazlar

her motor sürücüsünün kendi bedeninin kaporta olduğunu bilerek hareket etmesi lazım

bilmeyenler zaten çok yaşamaz koluyla bacağıyla omuriliğiyle , kimisi hayatıyla öder salaklığını

İstanbul trafiğinde çok ciddi sorun yaratmaya başladılar. Seslerinden geceleri uyunmuyor onu geçtim %80nin ehliyeti dahi yok. Trafikte olup olmadık yerden geçmeye çalışırlar, kural falan tanımazlar.

Bunların hiçbirisi hayatlarını düşünmüyor çok kez karşı karşıya geldim. Hatalı olduğu halde el kol yapıyorlar. Gidip dokundursan düşse kalsa boşu boşuna başına bela alırsın.

moto kuryelerin alayı toplum için tehdit. mahalle aralarında 60-70 le gidiyorlar. ara sokaktan caddeye çıkmadan önce caddede sağa sola bakıyorum yol boş görünce çıkıyorum bir anda motorla kafa kafa gelmişim. hemende esip gürlemeye başlıyorlar. sokaklarda bir hız limiti denen şey var. motorcular kurallara uysa başların bir şey gelmez.

• evet

• evet

• motorların büyük çoğunluğu öyle , bir dönem bende motor kullandım , nasıl bu kadar hayatlarını , kollarını bacaklarını riske atabiliyolar hayret ediyorum

motora saygı vs diye ağlarlar , şerit üstünden araçların arasından vız vız geçmekten en soldan bariyer dibinden gitmekten saçma salak asfaltlar üzerinde gaz açmaktan her boşluğa zıplamaktan geri durmazlar

her motor sürücüsünün kendi bedeninin kaporta olduğunu bilerek hareket etmesi lazım

bilmeyenler zaten çok yaşamaz koluyla bacağıyla omuriliğiyle , kimisi hayatıyla öder salaklığını

• 5 yıla hindistan pakistan seviyesi motor sahneleri görürüz, şimdiden 3 ilde motor sayıusı arabayı geçmiş diyolla ggbb

• Şehir hindistanın bir vilayeti gibi.Arkası mini pikap gibi bol bol zuri taşıma kapasiteli buna dört harfliler de dahil.Elektrikli ne plaka ne mtv ne sigorta var.Trafikte gidiyorlar hindistandaki tuktuk gibi.Eskiden at arabaları gezerdi şimdi modern elektriklileri geziyor biz açık ve net fakir gelişmemiş araplara çok benzer ortadoğu ülkesiyiz.Ukrayna Rusya ne ise Türkiye-Arab odur benim gözümde gerçi tüm dünya da böyle görüyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurye ya da normal motosiklet sürücüsü farketmez, hepsinden iğreniyorum.

keşke hepsi zafer akçay hoca gibi olsa ama imkansız. %90'ı trafik teröristi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde bunlara ön ayak olan kanun çıkartıp duruyorlar
    Motor ehliyetini kaldırdılar daha çok trafik terörü piyasaya çıksın diye

www.ntv.com.tr
    B sınıfı ehliyetle 125 cc motosiklet kullanılabilecek: Karar Resmi Gazete'de
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/b-sinifi-ehliyetle-125-cc-motosiklet-kullanilabilecek-karar-resmi-gazetede,Hch-ZPkj806HgIZxzDq-2Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 28 Temmuz 2024; 10:41:51 >

• şuanda en iyi para kuryelikte var 10 saat çalışacağım dersen aylık 70 bin tl kazanıyolar

• Her Yer Kurye Kaynıyor

Rastgele Gezdiğiniz Sokakta Gümbür Gümber Kulagınızın Irzına Geçerken

Kaldırımın Üstünde Üstünüze Sürerken

İnanın Bunlara Uysanız Sokakta Tekme Tokat Kavga Edersiniz Her Gün Başınız Belaya Girer

• İstanbul trafiğinde çok ciddi sorun yaratmaya başladılar. Seslerinden geceleri uyunmuyor onu geçtim %80nin ehliyeti dahi yok. Trafikte olup olmadık yerden geçmeye çalışırlar, kural falan tanımazlar.

Bunların hiçbirisi hayatlarını düşünmüyor çok kez karşı karşıya geldim. Hatalı olduğu halde el kol yapıyorlar. Gidip dokundursan düşse kalsa boşu boşuna başına bela alırsın.

• Sorunlu tip çoğu.
    Milletin aracına zarar verip kaçıyorlar!
    Ülkede kanun yok, biz mi keseceğiz cezayı?
    Arkadaşımın 6 yaşındaki çocuğunun ayağını kırdılar, deliye döndü arkadaş. 6 yaşınca çocuğu.
    200 küsür bin tl harcadı.
    Mahkeme ne yaptı? Üst sınırdan sadece 6000 tl falan ceza verdi!
    Geldiğimiz nokta bu!!!

• Duran arabaların arasından son sürat çıkıp yayalara çarpıyorlar sonra kendileri haklıymış gibi üste çıkıp insanlara hem küfür edip hem de kafa tutuyorlar.

• yakup13 kullanıcısına yanıt

valla kanka cok sıkistigim ailemle aramin bozuk oldugu bir donem ben de yaptim 1 ay falan, noalde senin gibi dusunurdum ama isin icine girince farkli oluyor. ne kadar hizli paket atarsan o kadar para aliyorsun, bir de oyle igrenc bir sistem var ki devlet nasil izin veriyor anlamis degilim. suan tam rakamlari net soyleyemicem ama sistem su sekilde hemen hemen: mesela diyelim gun icin 30 paket atarsan 1500 lira kazaniyorsun attigin pket sayisini 40a cikarabilirsen 3000 lira kazaniyorsun. simdi o gun 30 paket atmis bi adami dusun. 30 paket atmis 1500 lira kazanmis ve sadece 10 paket daha atarsa 1500 lira daha kazanacak. disardan bakinca yine de hayatini riske atmaya degmez diyorsun ama hirs giriyor isin icine ve icinde olmayinca anlayamacagin birsey. o adam o 10 paketi atmak icin herseyi yapar o saatten sonra. hem butun gunun verdigi yorgunluk hem de o kalan 10 paketi gun sonuna kadar yetistirme hirsiyla otoban da ters yone de giriyor kaldirima da cikiyor. ha olay bununla da bitmiyor. diyelim ki. 40 paketi erkenden bitirdin bu sefer sana diyor ki 6 paket daha at 1000 lira daha kazan. sistem bu sekilde oldugu icin en duzgun adam bile hirslanip her hareketi yapabiliyor. oncelikle bu sistemin kalkmadi lazim

• dmncyr D kullanıcısına yanıt
    Teknoloji yokken para için dağa çıkanlar şimdi motorla trafiğe çıkıyor yani

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

sen boşver kral sen git evinde huzurlu ortaminda otur jahrein izle :d sokaga falan cikma

• Motorun yasaklanması şart.

• Bizim burada sokaklar dar diye yaya yollarından çok kaçıyorlar, ufak tefek hırsızlık yapanları da çok özellikle geldikleri binadan yeni ayakkabı kaçırıyorlar

Bir gün birinin tepesi atacak ve sokağa çıkıp motokurye avlamaya başlayacak, adamın çocuğunu kurye silme geçti diye adamın peşinden koştular ama kaçtı gitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de benzer sorunu oto kurtarıcılar ile yaşıyorum genelde. Arkaları demir diye çok pervasız hareket ediyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.