Şimdi Ara

Kuşçunun ölürse getir köpeğe atarız demesi... İYİLEŞTİ SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla hocam aynen petshoplar vicdansız pazarlar. Biz de aptallık edip kuşu petshoptan aldık. Aslında kuşu kardeşime almasalardı ben üreticiden alırdım. Balıklardan biraz tecrübeliyim.

Verdikleri kuşun zaten psikolojisi bozulmuş geliyor. Esnaflık da yok. Ne güleryüz var ne bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Ben de o yüzden gittim pazara, üretici denk gelir diye ordan aldım. Bu üretici de sadece ticari üreticiymiş

En temizi sen ben gibi evinde kuşu olanlardan almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Sorma hicam benim aldigim kus da oyle. 1 ay oldu kafeste bile elimi yaklastiramiyorum. Elimde yemi 2-3 kere kaciyor anca oyle verebiliyorum. Kafesin kapisi sabahtan aksama kadar acik cikmiyor hic. Forumlarda bir yorum gordum ve kafesin ust kismini cikardim. Simdi oradan ucuyor surekli havada 5 ya da 6 tur atiyor direk tunege konuyor ya da kafes kenarina

Ozetle hayvanlar oralarda kim bilir neler cekiyor neler goruyor. Ben aptallik yaptim o kadar kus forumlarinda ki ureticileri takip ettim ilanlarina baktip ciktim petshoptan aldim... ureticiden alin onlar daha cok ve daha guzel ilgileniyorlar. Imkan varsa tanidik uretim yapanlardan alin.

• İnşallah iyileşir çok tatlı maşallah.
    Adını ne koydunuz?
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Senin kuş dişi de olabilir

Ben evimde baktığım kuşumu arkadaşımdan aldım, onun kuşları yavrulamıştı, yemeden düşünce beni aradı

Adı düğme en küçük yavru

Kuşçunun ölürse getir köpeğe atarız demesi... İYİLEŞTİ SS'li

Normal kırçıl beyaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

İnşallah iyileşir çok tatlı maşallah.
    Adını ne koydunuz?

Adını daha koymadım, hayvanlara davranışlarına göre isim veriyorum. Kendi kazanacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Sorma hicam benim aldigim kus da oyle. 1 ay oldu kafeste bile elimi yaklastiramiyorum. Elimde yemi 2-3 kere kaciyor anca oyle verebiliyorum. Kafesin kapisi sabahtan aksama kadar acik cikmiyor hic. Forumlarda bir yorum gordum ve kafesin ust kismini cikardim. Simdi oradan ucuyor surekli havada 5 ya da 6 tur atiyor direk tunege konuyor ya da kafes kenarina

Ozetle hayvanlar oralarda kim bilir neler cekiyor neler goruyor. Ben aptallik yaptim o kadar kus forumlarinda ki ureticileri takip ettim ilanlarina baktip ciktim petshoptan aldim... ureticiden alin onlar daha cok ve daha guzel ilgileniyorlar. Imkan varsa tanidik uretim yapanlardan alin.

Öyle hocam. Bizimkisi de kaç ay oldu alışamadı. Ama en azından bizimle iletişim kuruyor. Kafesinden çıkmak istediğin susadığında bizden istiyor. Hatta çok çok mecbur kaldığında gelip omzumuza konuyor ötüyor yem için. Ama kendisiyle ilişkimiz malesef bir sevgi ilişkisi değil bir menfaat ilişkisi. Dışarıdaki güvercinlere yem atmaktan farkı yok.

Geçen de aynı petshopa gittim. Kafeslere yanaşınca farkettim. Bütün kuşlar acayip korkak. Hepsi kaşınıyor. Bazıları hasta yerde duruyor. Birbiriyle kavga eden kuşlar var. Tam bir hapishane yani. Bir gün bir bölgede yetkili kişi olursam bu alanda düzenlemeler yapacam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Ben de o yüzden gittim pazara, üretici denk gelir diye ordan aldım. Bu üretici de sadece ticari üreticiymiş

En temizi sen ben gibi evinde kuşu olanlardan almak

Aynen hocam en sağlıklısı hobicilerden almak.

• Bazılarına diyecek laf bulamıyorum... Seni tebrik etmekle beraber bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
    Kuşların bazı hastalıkları insanlara geçebilir o yüzden eğer kuşta herhangi bir hastalık varsa dikkat etmeni öneririm. Veteriner varsa tanıdık civarda bir gösterebilirsin.
  • Buda benim bulutum.

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    Cinsi ne onun

• üzüldüm çok bir veterinere götürün
  • 2 saat önce 2 aylık dişi kuş öldü. aldığımızda kuyruğu bile yoktu 1 ay sonra yavaştan kuyruğu çıkmaya başladı, bastığı yerde amuda kalkıyordu resmen. kafesinde açık bulmuş kaçıp duruyordu. bu ayağını incittiğinde erkek buna bakıyordu, erkek isal olduğunda bu onun dibinden ayrılmıyordu. bıraktı gitti oğlanı
  • luxablis kullanıcısına yanıt
    Veterinerin yapabileceği bir şey yok.

Çoğu veteriner kuşlardan gram anlamıyor, iki ilaç yazıp para alıyor.

Ben kuşu mama ile besledim, hastalığı tedavi edilir bir şey değil. Şuanda yem yemeye başladı, iyileşecek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

2 saat önce 2 aylık dişi kuş öldü. aldığımızda kuyruğu bile yoktu 1 ay sonra yavaştan kuyruğu çıkmaya başladı, bastığı yerde amuda kalkıyordu resmen. kafesinde açık bulmuş kaçıp duruyordu. bu ayağını incittiğinde erkek buna bakıyordu, erkek isal olduğunda bu onun dibinden ayrılmıyordu. bıraktı gitti oğlanı

Benimkini de diğerler besliyor

Hemde yemeye başladı

• LucidEresbos kullanıcısına yanıt
    iyileşmiştir umarım bende hasta bir yavruyu alıp elimle yem yedirerek büyüttüm şuan çok sağlıklı o yüzden o duyguyu anlayabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxablis -- 26 Mart 2017; 23:36:32 >
  • luxablis kullanıcısına yanıt
    İyileşti, bayağı tüylendi. Hatta diğer kuşları besliyor

• Bu kuş iyileşti mi

• Gurkanq G kullanıcısına yanıt
    Evet, 2 haftaya kadar tüylerini tamamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: nowo

Cinsi ne onun

ben söyleyeyim , cennet papağanı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.