Bildirim
Kuşçunun ölürse getir köpeğe atarız demesi... İYİLEŞTİ SS'li (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mama şırıngaıyla mama verdim. Ama tehlikeli bir işlem.
Yavruysa kabuksuz yemler var onlardan al, biraz da dal darı al bir iki haftaya öğrenir.
Hastaysa zorla elinle beslenen gerekebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Tebrik ederim seni ADAM
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
helal olsun sizin gibi insanlar görmek umut verici -
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
quote:
Orijinalden alıntı: ysjodyy
quote:
Orijinalden alıntı: LucidEresbos
Sağdaki hasta olan kuşumuz. Bayağı iyileşti.
Şuanda tüy update'i alıyor
SOLDAKİ olamasın o ?
Soldaki başka bir kuş.
Onda mineral eksikliği var. Kuruma Hastalığı vardı tedavi oldu. Şimdi kilo aldırma çabasındayım. o da bayağı toparladı, göğüs tüylerini stresten yolmuş, şimdi çıkıyor.
hocam tebrik ederin yani sağdaki olan zaten tüylerini falan baya toplamış şaşırdım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Revir kafesi bu
Ben ilk başından beri takip ettiğim için karıştırmıyorum. Ama arkadaşlarım da bazen karıştırıyor.
oha sağdakimiymiş :O bravo dostum
Soldakinin sıkıntısı daha büyüktü aslında. Kuruma Hastalığı vardı ama atlattı o da. Maşallahını verin kuzuların
Maşallah ya nasılda iyileşmiş , tebrik ederim sizi :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Maaşallah hocam biraz dertli bakıyor ama toparlamış. Bu garibanların zaten ömürleri kafeste geçiyor, tek istedikleri ilgi ve sevgi. Resmen sesinden duruşundan anlaşılıyor hayvanın mutluluğu eğer seversen. Benim Coco melül melül kafesinde takılırken gidiyorum yanına 2 dakika ilgileniyorum dünyalar onun oluyor. Çevresinde insanın varlığından bile rahatsız olan kuş artık elime geliyor yavaş yavaş sevdiriyor. Sizi tekrar çok tebrik ediyorum hocam iyi ki varsınız -
Tebrikler dostum
Teşekkürler hocam. İlk tüyüne girdi ondan böyle, tüyü atlatsın aslan gibi olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X