Şimdi Ara

Kuşçunun ölürse getir köpeğe atarız demesi... İYİLEŞTİ SS'li (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
7.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Son hali sen isteyince çektim

Kuşçunun ölürse getir köpeğe atarız demesi... İYİLEŞTİ SS'li

iyileştiğine göre albino değil. demekki tüylerini diğer kuşlar yolmuş. zaten canı yanmış ve korkmuş bakışlarından belli. ama unutur 1-2 aya birşeyi kalmaz. iyi bak ona. bir yaşına gelene kadar cereyana falan maruz kalmasın, yem dışında az tuzlu(mümkünse tuzsuz) peynir, haşlanmış yumurta akı vb alternatif yiyecekler de ver. suyuna vitamin koy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 27 Mart 2017; 20:21:13 >

• İnşallah sağlıklı bir şekilde büyür eğer yavruları olursa bir tanesine talibim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Yo albino, gözleri kırmızı tek bir renkli tüyü yok ve ayakları pembe.

Vitaminli, mineralli, meyveli, yumurtalı, ballı ve tohumlu mama veriyorum. Kedi yaptığım bir tarif. Baya karışık bir mama.

Laktoz kuşlara zararlı olduğu için peynir vermiyorum. Kuşları ishal ediyor.

Baya iyileşti, haftada bir fotoğraf ekleyip konuyu uplarim

• Bi canavar da bizde var abileri. Ellerinizden öper

• yumurta tüylere fayda etmiş hocam protein ne de olsa
  • Yerim lan ben onu. Hocam çok sevindim.

Madem herkes atıyor ben de bizim keratayı atayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Buda benim bulutum.

Benim de cennet papağınım var bir türlü bana alışamadı. Muhabbet kuşumu hemen alıştırmıştım. Sen nasıl yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

Buda benim bulutum.

Benim de cennet papağınım var bir türlü bana alışamadı. Muhabbet kuşumu hemen alıştırmıştım. Sen nasıl yaptın?

Bilmiyorum hocam ilgi gosterdim alisti.

• Benim muhabbet kusum var 1 ayi gecti cok yabani. Cok korkuyor yanina yaklasinca bile kalbi kut kut atiyor kaciyor yaklastikca. Evde isigi acarken bile korkuyor. Cok korkak ele gelmiyor. Ne yapacagim ben

• Diğer kuşlar arasından bunu alman merhametini ve sevgini gösteriyo senin gibi iyi insanlara(hayvan dostlarına) ihtiyacımız çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Benim muhabbet kusum var 1 ayi gecti cok yabani. Cok korkuyor yanina yaklasinca bile kalbi kut kut atiyor kaciyor yaklastikca. Evde isigi acarken bile korkuyor. Cok korkak ele gelmiyor. Ne yapacagim ben

Ben aldığım ilk bikaç gün elimi kafesin etrafında tuttum böyle sonra kafesin içinde elimi hareketsiz tutmaya çalıştım,korkusu geçtikçe elime konmaya başladı. Dene derim. Bu arada rengi ne?
  • Her gun deniyorum inatla her gun kaciyor. Beyaz gogus alti mavi kanat tarflari siyah cinsini tam bilmiyorum

• İyi iyi ne guzel iyilesmis.

Bi hayvanin gelisim gostermesi. İnsani mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 28 Mart 2017; 21:01:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim muhabbet kusum var 1 ayi gecti cok yabani. Cok korkuyor yanina yaklasinca bile kalbi kut kut atiyor kaciyor yaklastikca. Evde isigi acarken bile korkuyor. Cok korkak ele gelmiyor. Ne yapacagim ben

Zaman

• gardaş bu ne komodo ejderi gibi
  • luxablis kullanıcısına yanıt
    Tam kameraya saldırıyordu o anda çektim

• TheAnt T kullanıcısına yanıt
    Çevremde kiler tepki gösteriyor ama ne zaman pazara gitsem hasta yada zayıf kuşları topluyorum.

Ben olaya kendimi iyi hissettirdiği için giriştim, onlar üretici olmamı umuyor

Ya arkadaş ben zaten grafikerim, paraya ihtiyacım yok. Niye üretime girip kendime dert ediniyim.
    Hasta kuşları iyileştirmek, onların gelişimini izlemek bana yeterince keyif veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 28 Mart 2017; 23:55:38 >
  • quote:

1ay baya zaman olmus. Ben 2 3 gunde elime alistirdim ama titriyor korkuyor yine. Alismasi 1 2ayi bulabilir.

Yavas konus urkmesin. Kanatlarini kapatacak sekilde eline alma. El icine alma yani. Kafesin icindeyken. Isaret parmagini yavas hareket ettirerek gogsunun altindan ayaklarina dogru getir isaret parnagina konacaktir. Hemen konmasa bile biraz ugras bikip parmagina konacak.

2 3 gun oldu benimkide yem yemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

Çevremde kiler tepki gösteriyor ama ne zaman pazara gitsem hasta yada zayıf kuşları topluyorum.

Ben olaya kendimi iyi hissettirdiği için giriştim, onlar üretici olmamı umuyor

Ya arkadaş ben zaten grafikerim, paraya ihtiyacım yok. Niye üretime girip kendime dert ediniyim.
    Hasta kuşları iyileştirmek, onların gelişimini izlemek bana yeterince keyif veriyor.

Suan durumu nasil. Benimki yem yemiyor. Sen nasil yedirttin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.