Arkadaşlar merhaba lazer yazıcı almayı düşünüyorum ancak benim derdim biraz farklı. Yazıcıdan kuşe kağıdı, parlak foto kağıdı, faks kağıdı, asetat gibi malzemelere çıktı almam gerekiyor. Bu işlemi arada sırada yapacak olsam da benim için çok önemli. Bu işlemler sırasında sıkıntı yaşamayacağım bir lazer yazıcı önerir misiniz? içine kağıt sıkışması durumunda bana sorun çıkartmayacak bir makine var mıdır piyasada? Samsung ML1610, HP 1018 gibi modeller bütçeme uygun bunları tercih edebilir miyim? ve son olarak da bu yazıcıların kartuşları işini iyi yapan toner dolum merkezlerinde sorunsuz doldurulabilir mi ? teşekkürler.
Merhaba,
Laser yazıcılarda yarı şeffaf ve şefaf baskılar alacaksanız ısıtıcısını kendi menusunden ayarlayabileceğiniz modeller veya çok yavaş çalışan daha eski modeller daha uygun olacaktır.Yeni nesil laser yazıcılar daha çok ofis tipi belgelerin dökümlenmesinde kullanıldığı için hızlı yazıcılardır.Hp 6p-6L-5p-5mp gibi modeller yarı şeffaf veya şeffaf baskı almak için daha uygundur.